Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Kendo Kashin Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.08.2007 13:36    #19261     Sufler - Porady do gry - Nieskuteczność piłkarzy.
Ja bym proponowal jednak rotacje w skladzie. Bo jesli stwarzasz okazje to napewno nie jest to problem taktyki. Nowy napastnik tez by sie przydal-jak bys kupowal to zwracaj uwage na takie atrybuty jak: wykanczanie akcji, opanowanie, koncentracja-to jest potrzebne zeby zawodnik nie mylil sie w 100% sytuacjach, przyda sie tez szybkosc albo gra glowa.

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
24.08.2007 13:04    #19262     Sufler - Porady do gry - Ale sie tnie!!!
Zainstaluj sobie Hamachi, tworzy wirtualną sieć lokalną. Wtedy możesz bez problemów grać z innymi, którzy się podłączą przez Hamachi do Twojej stworzonej sieci.
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

PanQlo Partyzant

dla proby zaproponowalem Arsenalowi za Fabregasa - bagatela ... 124 mln.Ł[moj caly budzet transferowy plus kilku sprzedanych pilkarzy] ... Arsenal sie nie zgodzil O_o
jak na razie mam problem ze sprzedaza zawodnika ,.ktory jest wyceniany na 14 mln. Ł -Huntelaar'a za marne 4 mln. Ł . mino ,ze strzelil mi okolo 20 bramek w sozonie . paranoja ;|

Mattii Przodownik pracy

24.08.2007 09:33    #19264     Sufler - Porady do gry - FM 2007...KTÓRY PATCH LEPSZY?
A 2 dokładniej masz tutaj.

Mattii Przodownik pracy

24.08.2007 09:31    #19265     Sufler - Porady do gry - FM 2007...KTÓRY PATCH LEPSZY?
Jak dla mnie najlepszy z wszystkich jest 7.0.2 tak ja napisał Rem-8 poprawia masę błedów,na tym uaktualnieniu nie powinieneś mieć problemu ze sprzedażą piłkarza,przynajmniej ja nie mam.Przykład gram Aston Villa w pierwszym sezonie kupiłem Benta za 13,5 mln euro,strzelił w 24 meczach 6 bramek,co jest kompletną katastrofą,liczyłem na dużo więcej,cena mu nie spadła więc opyliłem go do Portsmouth za 17 mln euro(!)(najpierw wystawiając go na listę transferową).Pozdro:) :PP

webson Partyzant

24.08.2007 02:49    #19266     Sufler - Porady do gry - FM 2007...KTÓRY PATCH LEPSZY?
Szukałem podobnego tematu, ale nie odnalazłem, notabene troszkę ciężko coś konkretnego znaleźć na tym suflerze, ale nie o tym chciałem pisać :)
Jak w temacie napisałem, interesują mnie Wasze opinie, który patch jest lepszy do FM 2007, 7.0.1 czy 7.0.2? Bo jak wiem z autopsji często nowszy nie znaczy lepszy. Gdzieś obiło mi się o uszy, że podobno w 7.0.2 wciąż można się spotkać z plagami kontuzji?! Właśnie skończyłem grać w 7.0.0 (rok2021) i PĘKŁEM, kontuzje mnie dobijają (2-3 w tygodniu) i dlatego pytam starych wyjadaczy, który lepszy?! :)
Drugie moje pytanko: Czy mieliście kiedyś problem ze sprzedażą dobrego zawodnika za dobrą cenę?! Często zdarza mi się że przy proponowaniu zawodnika(wartość 7mln euro) inne kluby nie chcą nawet słyszeć o cenie zbliżonej do wartości, przeważnie dają grosze albo oferują wypożyczenie. Ogólnie preferuje dużo rotacji i nie grał on w podstawowym składzie, ale 1-2razy na miesiąc go wpuszczałem, po za tym cały czas gra w rezerwach i oceny ma dobre?!
uff...ale się rozpisałem :)

kolanek11 Partyzant

23.08.2007 14:34    #19267     Sufler - Porady do gry - Lewy obronca
Mam duzy problem... Do obojetnie jakiego polskiego klubu czy to gram lechem czy wisla nie moge znalesc dobrego lewego obroncy!! :/ Czy moglibyscie mi kogos polecic?? Z gory dzieki :) Pozdro...

dull Młody aktywista

23.08.2007 12:25    #19268     Sufler - Porady do gry - Zgłaszanie zawodników do PUEFA
mimo szczerych chęci nie mam koncepcji!!!!! ja zawsze zgłaszam ok 22 zawodników i nigdy nie miałem problemu z tego typu sytuacjami!! może ktoś już przeżył taką sytuację i się odezwie!!! pozdrawiam

Visioner Przodownik pracy

23.08.2007 11:33    #19269     Sufler - Porady do gry - Zgłaszanie zawodników do PUEFA
no więc gram sobie wisłą i w zimowym okienku transferowym doszlo do kilku duzych zmian, potem przyszedl komunikat, ze musze zglosic zawodnikow do PUEFA, co najmniej pietnastu zawodnikow, i tu pojawia sie problem, poniewaz nie mam wystarczajaco duzo zawodnikow wyszkolonych w polsce, brakuje mi jednego, gdy daje wybor automatyczny i odejmuje od szestnastki jednego "zagranicznego" to zostaje mi 6 wyszkolonych w kraju, a wiecej takowych nie moge zglosic, bo bym przekroczyl limit zmian, wiem ze to moze troche skomplikowane, ale nie moge dalej ruszyc gry, wie ktos moze jak to obejsc???

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Cały czas, jeśli chcę wyrazić zainteresowanie jakiemuś piłkarzowi pojawia się: X wyraża zainteresowanie. Natomiast jeśli przeciwnicy to widnieje "Moim celem jest x". Czemu użytkownik nie może tak samo? Może dla Was, to mało ważne, a jednak chciałbym przy wyrażeniu zainteresowania móc skorzystać z Moim celem jest x.

Oraz grając Wisłą zauważyłem, że na 7.0.2 mam problemy ze skutecznością. Wyniki moich meczów to 0:0, 1:1, bądź porażki. Dlatego zawsze gram na 7.0.0/0.1. Czy Wy macie tak samo?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution