Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Adamoo007 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Wyślij maila do administratorów forum i napisz dokładnie w czym problem.

big0sS Partyzant

no ok , ale w czym problem ?

rondel Ekspert

Grupa: Moderator
9pucek-
też mialem taki problem bo chcialem to zrobić przez opere ale cos z nia tak, sprobuj przez explorera
"Człowiek nie ustępowałby aniołom i nie podlegałby śmierci, gdyby nie słabość wątłej jego woli"

E.A.P. (1809-1849)

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

24.08.2007 22:23    #19254     Sufler - Porady do gry - dajcie mi partyzanta
Czytałeś chociaż regulamin, że się rzucasz? Oczekiwania na sufler to raczej nie problem w FMie. Temat związany z nowym FMem już jest więc nie ma sensu zakładać nowego, tym bardziej, że SI z tego nie skorzysta, chyba, że do FM 09.

sepmati Żołnierz frontu ideologicznego

macie problemy...

Krystian88 Młody aktywista

24.08.2007 21:09    #19256     Sufler - Porady do gry - Kiedy do Polski???
Ja w FM07 do Krony sprowadziłem O'Connora (czy jakoś tak) Szkota z Lokomotiwu Moskwa. Wiem, że nie jest problemem kupić zawodnika z kraju rozwiniętego, jeżeli występuje w kraju rozwijającym bądź słabo rozwiniętym. Tłumaczy to opisane przez was przypadki pozyskania Janckera, Nowotnego, Costinhy. Codziło mi o pozyskiwanie np. Anglików grających na wsypach, niemców z niemiec lub włoch, włochów, hiszpanów itp. Nie jest to chyba możliwe. W związku z tym pytam, czy da się to zmienić w edytorze? Bo przecierz takie transfery mają miejsce na prawdę, więc czemu ma ich nie być w FMie? To chyba nie będzie oszustwo.

Pucek Stachanowiec

weźcie coś zróbcie z tym Arczem bo wyjeżdża niewiem z czym co tematu nie umie dodać, czy czytać nie umie!!!

Czasami faktycznie są jakieś problemy z piłkarzami przekształcającymi się w trenerów.
Mi zwykle się udaje.
Mam jednak jedno ale. Czemu piłkarze za cholerę nie chce zmienić swojego zdania, że na przykład nigdy Van Der Sar nie zostanie trenerem.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Pucek Stachanowiec

24.08.2007 16:18    #19258     Sufler - Porady do gry - Ale sie tnie!!!
Ja mam neta 512 kompa AMD Sempron 3000+, ram 512
Gram z kumplem i nie mamy żadnych problemów
Ja robie serwer
Gramy przez Hamachi
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Pucek Stachanowiec

24.08.2007 14:46    #19259     Sufler - Porady do gry - Szarzy bramkarze
Mam jeden problem w FM 2007. Jestem mocno zażenowany gdy gram sobie mecz z jakąś drrużyna przeważnie z Hiszpanii a u rywala na bramce broni "szarak" i wybroni im mecz, grając na 10.
Gdy popatrze na jego profil to wygląda lepiej niż Casillas.
Przeważnie włączam dużą bazę danych gry i wszystkich piłkarzy z Argentyny, Brazylii i Polski.
Wiem, że występy "szaraków" są wywołane kontuzjami innych bramkarzy ale to mnie bardzo denerwuje.
Czekam na FM 2008, mam nadzieję, że ten bug zniknie.
Proszę o wasze opinie...

Tores ReDevil Młody aktywista

http://www.fotos(...)600.html

Zobaczcie sobie screen, dlaczego nie mogę zapronować Silvestrowi posady ? On chce być trenrem i kończy mu się niedługo kontrakt piłkarski.
Tak wogóle to wyrzuciło mnie z gry (ale gra sie nie wyłączyła) i był komunikat: Not acces out of bound jakoś tak.
Z góry thx.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution