Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.08.2007 08:42    #19241     Sufler - Porady do gry - co po formacie?
Zamierzam sformatować dysk na którym mam Windowsa i FMa. Problem w tym, że od kiedy wyszedł FM 2007 pracuję nad jego upiększeniem (dodaje facepacki, logopacki i inne dodatki graficzne), tworzę wiele baz danych do gier w różnych ligach i nie chciałbym tego stracić po formacie. Pytanie brzmi jakie foldery przekopiować w bezpieczne miejsce, żebym potem mógł je wrzucić do nowozainstalowanego FMa na czystym dysku i czy tak można robić? Czy wszystko będzie działać?

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
25.08.2007 23:56    #19242     Sufler - Porady do gry - Forum
mam problem z forum cm
HELP!
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Yoonec Młody aktywista

25.08.2007 20:03    #19243     Sufler - Porady do gry - wzmocnienia realu
pewnie problemem jest grzebać w edytorze...

fudi Przodownik pracy

25.08.2007 19:38    #19244     Sufler - Porady do gry - wzmocnienia realu
z tego co mi wiadomo to Seju nie wydaje tego update'a ;) ja wydaje po zamknięciu okienka. A poza tym co to za problem przenieść pojedynczych zawodników do Realu ?;]

krikok Partyzant

25.08.2007 12:28    #19245     Sufler - Porady do gry - problem z savem
mam problem moze ktos bedzie w stanie mi pomóc to będe wdzieczny :) No to problem polega na tym ze jak skonczylem grac to zapisalem gre i wylaczam laptopa bo na nim gralem no i nie doszlo do konca do windowsa i pulpitu to ja wylaczylem bo sie mi spieszylo ... panna;) Wiele z nas rozumie :) no i wieczorem późnym wlaczam i patrze ze nie ma "wczytaj szybko gre" no to wczytuje z pliku i pojawia sie napis "gra nie została wczytana" ponawiam i to samo ... to sproboje inny zapis i wczytalo ... wiec od nowa przeinstalowalem fma i to sie powtarza :( Mozna to jakos naprawic :( ? Szkoda mi piekielnie tego sava ... Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi ;)

siea1992 Partyzant

25.08.2007 11:33    #19246     Sufler - Porady do gry - FM 07 się wolno włącza
Witam mam taki problem gdy włączam fm 07 bardzo dlugo widnieje czarny ekran jest to frustrujące czy możecie mi jakoś pomóc? mój config kompa 768 RAM, procek 1.7 GHz

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Informacje o FM 2008 SI Games podało podczas oficjalnej zapowiedzi gry, pisaliśmy o tym. Znajdź tego newsa i poczytaj sobie.

Ponadto jeszcze raz mówię - to Sufler, a nie forum, tutaj się nie wygłasza własnych opinii, tylko rozwiązuje problemy graczy.

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
25.08.2007 11:19    #19248     Sufler - Porady do gry - Szarzy bramkarze
Tutaj się nie prosi o opinię, a o pomoc, gdy ma się problem z FM-em. Zamykam.

kyczy7 Przodownik pracy

9pucek możliwośc odtwarzanie rożnegorodzaju dźwieków wiąże sie z ilością ( zajmowanym miejscem na dysku ). Sam mówisz, ze moze to zajmowac całą płytę DVD a nie pomyslałem ze ktos moze miec system plikow na dysku FAT32 ? Oczywiscie nowsze komputery ( czyt. dyski ) posiadaja juz system plików NTFS ( jest lepszy i bezpieczniejszy ) ale ktos kto pierwszy z wymienionych moze miec problem bo ten dysk wiaze ograniczenie na 4gb ! to jest jego ogrooooomna wada ... wiec trzeba nad tym duzo pomyslec x))

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
25.08.2007 10:53    #19250     Sufler - Porady do gry - Co byście sobie zmienili w FM?
fudi7 być może tak albo chłopak ma problem z wejściem na forum

ja mam podobny ale to nie czas i miejsce
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.