Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
skonczmy tą marna dyskusje napisz mi na gg 8228316 i spróbuje rozwiazac twoj problem ale nie zasmiecaj suflera

LOLECZeX Młody aktywista

Bobek Pan Pucek powiedział już wszystko w tej sprawie nawet zdjęcia pokazał... Pokazał dobrze i zawsze wychodzi więc nie wiem jaki masz problem jak już wszystko zostało powiedziane...

Carrot Młody aktywista

27.08.2007 02:11    #19233     Sufler - Porady do gry - transfery
oczywiscie ze banalny :D ale z tego co czytalem tutaj na suflerze to nie wszystkim użytkownikom ten edytor chodzi :P cos ze im sie komp tnie czy cos... ale nie wiem jak to jest mozliwe ze maja komputery wystarczajco dobre na gre, a na edytor juz nie :P ale nie moj problem, u mnie wszystko jest w jak najlepszym porzadku :)

a tak po za tym to temat chyba do zamkniecia, uub10 dowiedzial sie co chcial :)

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Nie będziecie mieli problemów z odpowiedziami czy też sprawdzanie.czytaniem tekstów chyba,że ktoś w swoim opowiadaniu będzie łamał regulamin.

Niech decyduje kolejność.

PS: Zróbcie coś z newsami bo tam nic nie ma od tygodnia, wchodzę na cmrev a tam ciągle to samo: jak odgrzewany kotlet w mikrofalówce.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

krikok Partyzant

26.08.2007 13:14    #19235     Sufler - Porady do gry - problem z savem
darujcie sobie z ta poprawna polszczyzna !! czlowiek zdenerwowany ze jego ukochany sav sie zarąbal i szuka ratunku wiec wyrozumialosci .... no to nic nie moge zrobic ?:( moglem poczekac ze 15 sekund jeszcze i by problemu nie bylo .... taki piekny sklad i w ogole poszlo sie walic:(

kyczy7 Przodownik pracy

26.08.2007 13:03    #19236     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa stadionu
w takim klubie jak Real przyjedzie to z czasem ale musisz spełnic nastepujace warunki :

- sukcesy : bez nich nie bedziesz miał rozbudowanego obieku, poniewaz od nich zależy cheć przychodzenia na mecze kibiców a ich musi byc duuuzo ( tak jak jeden z przedmówców napisał ok. 90% ). Ale mysle ze w takim klubie jak Real Madrid nie bedzie to problemem x))
- Pieniadze : utrzymywac zyski ( stan konta ) na plusie i nie wyrzucac pidniedzy w błoto nawet w tak bogatym klubie jak Królewscy
- Stadion musi należec do Ciebie ( Santiago Bernabeu jest własnościa Realu ale np. włascicielem stadionu Torino jest miastowy rywal Juventus przez co ten klub nie moze go rozbudowac ) : jako ciekawostka x)

Bartoś Partyzant

26.08.2007 13:02    #19237     Sufler - Porady do gry - Skaszaniona grafika
Wczytałem ci ja kiedyś grę w FM 2007, i zdałem sobie sprawę, że coś mi się rypło w grafice. Tzn. kuleczki w ustawianiu taktyki przesuwają się w poziomie jak chcą, o tak (z tym, że przy ponownym załadowaniu są już w innej pozycji). Podobnie jest np. w raporcie asystenta. Nie pomaga inna skórka, przeinstalowanie FM, ani nawet format (choć tylko jednej partycji - czyżby wirus gdzieś na dysku d:?), gra oczywiście oryginalna, łatka 7.0.2. Nie wiem, czy ma to jakiś związek, ale w tym samym czasie doszło jeszcze coś innego - ni z tego, ni z owego, włazi mi różowy kolor do skórki (np. tak ). W sumie z tym wszystkim dałoby się jakoś grać, ale w czasie meczu kuleczki też tak dziwnie skaczą (tzn. migają, raz w jednym miejscu, raz drugim, trochę niżej). Jakieś pomysły?

Jeśli takie pytanie już było, albo problem jest znany, to przekierujcie mnie - nie śledzę Suflera na bieżąco. Z góry dzięki.

fudi Przodownik pracy

26.08.2007 10:53    #19238     Sufler - Porady do gry - Bomboniera bezalkocholowa ?
Micro Ice ale czy uważasz, że to jest problem ? To jest jako ciekawostka. Też uważam, ze miło by było jakby ktoś założył dział "ciekawostki" czy coś w tym stylu, ale teraz tego nie będzie na pewno a ten temat zaraz zamkną.

kyczy7 Przodownik pracy

26.08.2007 10:19    #19239     Sufler - Porady do gry - Bomboniera bezalkocholowa ?
zgadza sie Mirco Ice - nie dowiesz sie x) Cmforum wita xD ... Po prostu to rozwiązuje sie problemy a nie odpowiada na pytania jak nam idzie x) Forumu x))

tomekbvb Partyzant

26.08.2007 08:52    #19240     Sufler - Porady do gry - Problem z zapisem i wczytaniem
Dzisiaj włączyłem sobie FM-a. Gram, chce zapisać grę. Daje zapisz grę i nagle gra wychodzi do Windowsa. Wyświetla się komunikat ''Zapis gry nie powiódł się''. I tak za każdym razem. Tak samo się robi kiedy podczas gry chce wczytać inną karierę. Z góry mówie że mam oryginała.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.