Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Jelonzz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.08.2007 22:17    #19221     Sufler - Porady do gry - Pozwolenie na prace ...
ale ja juz go kupilem i tu jest problem :|

irekrog17 Żołnierz frontu ideologicznego

27.08.2007 21:14    #19222     Sufler - Porady do gry - Błąd w FM Genie Scout ;/
W tym problem że już 3 razy ściągałem. Dziwi mnie, że nie miałem nigdy z tym programem problemu a tu dzisiaj jakiś błąd... ;/

boro92921 Przodownik pracy

27.08.2007 21:13    #19223     Sufler - Porady do gry - wzmocnienia realu
paderek a to dla Ciebie wielki problem wejsc w edytor i sobie zmienic tych kilku piłkarzy??

#@piterek@# Młody aktywista

27.08.2007 19:27    #19224     Sufler - Porady do gry - Problem z CD?
I. Dokonaj aktualizacji sterownika zabezpieczenia gry

Potrzebną aktualizację plik można pobrać klikając tutaj. Po pobraniu tego programu należy go uruchomić i postępować zgodnie z instrukcjami pojawiającymi się na ekranie.

II. Uruchom program w trybie zgodności

Kliknij prawym klawiszem myszy na skrót programu (ikonka gry)
Wybierz "Właściwości"
Przejdź do zakładki "Zgodność"
Zaznacz "Uruchom ten program w trybie zgodności z:", z listy dostępnych systemów wybierz "Windows 2000"
Zatwierdź zmiany i uruchom grę z ikonki
Po wykonaniu tych czynności pamiętaj, by uruchamiać grę zawsze z ikonki, na której został ustawiony tryb zgodności.

Jeżeli problem będzie dalej występował spróbuj pozostałych trybów.

III. Uruchom system operacyjny w trybie czystego bootowania

Kliknij "Start" na pasku zadań
Wybierz "Uruchom"
W oknie uruchom wpisz "msconfig" (bez cudzysłowów)
W narzędziu konfiguracyjnym wybierz "Uruchamianie selektywne" i odznacz:
Przetwarzaj plik system.ini
Przetwarzaj plik win.ini
Załaduj elementy startowe

Przejdź do zakładki "Usługi"
W zakładce usługi zaznacz "Ukryj wszystkie usługi firmy Microsoft" i wyłączyć wszystkie pozostałe usługi.
Zatwierdź zmiany i ponownie uruchom komputer
IV. Sprawdź czy w komputerze są zainstalowane programu typu spyware, czy ad-ware

Programy typu Spyware, czy Ad-ware mogą również powodować wystąpienie problemu z uruchomieniem gry.

Zainstaluj w takim wypadku oprogramowanie do wykrywania takich programów i usuń je z komputera. Poniżej podajemy linki do bezpłatnych programów tego typu:

Ad-aware Personal
Spybot - Search & Destroy

Zrodlo: gram.pl

Gentleman Żołnierz frontu ideologicznego

27.08.2007 18:54    #19225     Sufler - Porady do gry - Problem z CD?
a jak ja mówiłem że mam podobny problem to mnie wyśmiałeś
dobrze ci tak :]
kup oridżinal i będzie dobrze xDDD
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
stanie się to co ma się stać

Adamoo007 Żołnierz frontu ideologicznego

27.08.2007 18:38    #19226     Sufler - Porady do gry - Problem z CD?
Otóż dzisiaj spotkał mnie bardzo przykry zawód. Wkładałem jak zwykle płytę z FM do napędu, klikam na ikonkę, a tu pojawia się napis żeby włożyć oryginalną płytę do napędu. Zdziwiłem się, sprawdzam, bo być może napęd nie wczytał czy coś, ale wszystko dobrze...Nie wiecie w czym problem i jak to jakoś naprawić?

pandafix Partyzant

27.08.2007 17:54    #19227     Sufler - Porady do gry - Man City problem z kibicami
Gram Man City i mam do was pare pytan fm-maniacy.
1. Dlaczego kibice sa nie zadowoleni z trenera, ciagle narzekaja i wywieraja presje, zebym zmienil taktyke. Nie wiem co robic bo juz zmienialem taktyke i dalej sa niezadowoleni. Czy to zalezy od wynikow, czy moze od stylu gry?
2. Czy pozyczke ktora wzial klub do 2035 mozna splacic predzej?
3. Co jest najbardziej potrzebne do treningu strzeleckiego i czy oplaca sie go dawac pomocnikom?
4. Czy znacie dobrego OPŚ'a do 8 mln zl, tylko zeby nie mial 16 lat a 23 lub 25
PS. Nie gram na uaktualnieniach, mam orginalna baze gry.

Krystian88 Młody aktywista

A daj spokój, wogóle po co teraz edytować bazę danych jak za parę dni będzie update. Zresztą nawet jak chce sam zrobić to poczekałby te 4 dni i zrobił po zakończeniu okna transferowego. Jutro będzie aktualizacja i znowu problem na suflerze. No nic trzeba człowiekowi pomóc.
Pozdrawiam!

Nadpisać znaczy zapisać na istniejącej już bazie. Bierzesz zapisz jako (ewentualnie save as) i wybierasz istniejącą bazę danych. Tylko najpierw skopiuj tą bazę na którą będziesz zapisywał. Bo jak nie wyjdzie (a jest taka opcja) to tylko wkleisz sobie tą poprzednią i problemu nie było.

Bierzesz save as i tam wybierasz którąś z istniejących baz danych. I nie denerwuj się. Ludzie żyją czymś jeszcze, a nie tylko twoimi problemami z suflera.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.