Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

lukaszasada Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
31.08.2007 14:16    #19191     Sufler - Porady do gry - klub i kadra
krooger1988 ja mam podobny problem, dlatego założyłem temat. Prowadze Orlęta Dęblin (gram na patchu Barteza, wielkie dzięki Szefie ;P) i dostałem propozycje prowadzenia kadry. Nagle wszystko się posypało w klubie a nie mam tak zadnych graczy którzy mogli by grac w kadrze (aktualnie gram w 3 klasie rozgrywkowej).
!

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

31.08.2007 13:12    #19192     Sufler - Porady do gry - klub i kadra
Nie wydaje mi sie ze nie ma to zadnego znaczenia. Klub jakby to powiedziec nie 'rywalizuje' albo nie 'gryzie' sie z kadra :) W koncu jedyne co laczy klub i kadre to menedzer ja prowadze Spurs i Anglie i nie widze sladow slabszych wynikow :) Mozesz wiec bez problemu prowadzic kadre i klub. W sumie to powinienes pamietac ze ejsli masz graczy w klubie ktorych chialbys powolac to pamietaj ze jesli bede grali duuzo meczy liczac reprezentacje to moze odczuc zmeczenie.. Tyle x]

Ciartur Młody aktywista

31.08.2007 08:47    #19193     Sufler - Porady do gry - FM Genie Scout
No ja też tak chcialem bo gralem Unią Janikowo i też mam problem :/

fudi Przodownik pracy

30.08.2007 21:00    #19194     Sufler - Porady do gry - kiedy uaktualnienie
jeśli wszystko będzie w porządku, nie będzie nieoczekiwanych problemów to update powinien pojawić się 1 września. Ja na pewno wywiążę się do tego terminu, więc reszta zależy od serwera cmrev oraz adminów ;)

Ciartur Młody aktywista

Jaki masz problem?

cristiano88 Partyzant

30.08.2007 05:55    #19196     Sufler - Porady do gry - FM Genie Scout
mam ten sam problem co wielu przede mna:/...błagam napiszcie mi jak się ściąga coś przez flashgeta

Mos1ek Młody aktywista

30.08.2007 02:50    #19197     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Maj ... mecze odbywają sie co 2 dni liga mistrzów , puchar polski , liga polska ... a że w FM są problemy z kontuzjami to wszyscy wiedzą ... Ale kim tu grać ???? .................................
ale ja genialny manager uporałem sie z tymi problemami i zwyciężyłem w wszystkich tych rozgrywkach ;)

Jason_X Partyzant

29.08.2007 16:11    #19198     Sufler - Porady do gry - Pomocy z Edytorem!!!!!!
Witam, jestem nowy i odrazu wale prosto z mostu, gdyż mam pewnien potężn problem z Edytorem.

Jako maniak FM i football'u robiłem swój własny Update do FM. Starałem się być bardzo dokładny- oprócz takich hitów jak Robbeny, Sneijdery , Smolarki itp robiłem jak mogłem ligę rosyjką, ukraińską czy Argetyńską- prawie wszytko co udało mi się wynaleść w necie. Przez kilka wieczorów zrobilem idealny update do 2.Bundesligi i Championship.

i o to w sobote lub niedziele chcąc dać Luque z NUFC do Ajaxu odpaliłem edytor daje load i Edytor wywala mi "The database faild to Load"
Nie wiem co się mogło schrzanić,inne updaty działają bez problemowo. Normalnie pochlastam się jeżeli okaże się że cała moja praca związana z updatem pójdzie sie walić..........

Problem chyba tkwi w pliku people.db (podmieniłem ten plik ze swojej bazy do bazy oficjalnej i tamta sie równierz nie ładuje)

Niech ktoś coś pomoże z góry dzięki

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
29.08.2007 16:06    #19199     Sufler - Porady do gry - ale super problem
Super tytuł.
Super polszczyna.
Super problem.
Super temat do zamknięcia.

Proszę Was nie zaśmiecajcie Suflera takimi tematami.

RAFIKO Partyzant

29.08.2007 15:43    #19200     Sufler - Porady do gry - ale super problem
ale mam super problem. moj snaiper strzala oddal w slupek dwa razy w meczu. musze jakos go poprawic azeby se lepiej hukał na bramke

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution