Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.09.2007 00:00    #19171     Sufler - Porady do gry - Pierwsze minuty
Możliwe, że "Teamwork" szwankuje^^ Sprawdź co Twój asystent twierdzi o zgraniu zespołu i poziomie zadowolenia zespołu. Jeśli oba są wysokie, możliwe że problem tkwi gdzie indziej (umiejętności zawodników, polecenia zespołowe (?))

Micro Ice Młody aktywista

Też tak miałem po prostu wygraj perę meczy i skończą sie twój PrObLeMoS

Micro Ice Młody aktywista

01.09.2007 22:38    #19173     Sufler - Porady do gry - Pierwsze minuty
Ja miałem odwrotną sytuacje strzelałem w ciągu 5-10 min a później w ostatnich minutach traciłem bramki na mój problem znalazłem lekarstwo pod koniec meczu 15-20 min do końca gram na czas tylko wtedy gdy wygrywam :) skutkuje :)

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
01.09.2007 22:28    #19174     Sufler - Porady do gry - Pierwsze minuty
nie będe tego dalej "zaśmiecał" bo jeszcze admin będzie miał naprawdę sie do czegoś przyczepić

zgoda? ja się nie obrażam na kłotnie, które wnoszą coś nowego do tematu.

"pomagier" to nie jest określenie obrazliwe, przynajmniej nie taki był mój zamiar,jeżeli kogoś obraziłem to przepraszam.

Pomysł z cofnięciem obrony i bardziej defensywną taktyką jest dobry, chociaż w niższych ligach często zdarzają się dziwne rzeczy. Czasami trzeba dać czas jakiejś taktyce na "ogranie się" jeżeli zmieniasz z meczu na mecz to może dlatego masz problem z "szybkimi golami". Poczekaj efekty przyjdą.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

raceCh- Partyzant

Mi sie wydaje, ze problemem jest tu zapewne zostawienie tej samej taktyki. Druga rzecz to to, ze jesli Twoj Lech jest faworytem, to przeciwnicy graja zupelnie inaczej - a w ciagu sezonu nie odskoczysz od poziomu ligi jak Wisla za Kasperczaka. Ja co sezon lekko modyfikuje taktyki (bo zawsze mam dwie dla zespolu, nie do konca home i away tylko w zaleznosci od zawieszen i kontuzji) i zmieniam 3-4 zawodnikow z jedenastki i raczej nie mam problemow z kompromitacjami.

Mieszko Partyzant

01.09.2007 21:33    #19176     Sufler - Porady do gry - Aklimatyzacja
Ja miałem podobny problem z Janem Polakiem, pomogło sprowadzenie rodaka a także wychwalanie jego formy itd:).

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

01.09.2007 21:27    #19177     Sufler - Porady do gry - sory za temat
Dzisiejszy dzien dniem glupoty na suflerze.. ;/ Doprawdy to juz chyba 10 taki temat dzis ;/ panie paderek a co to za problem jak sobie pozwolisz RAZ JESZCZE WEJSC DZIS NA CMREV ?! Ty sie narazasz jak nie wiem co ;/ Mam prosbe do innych - olejcie :P

owen94 Partyzant

01.09.2007 20:44    #19178     Sufler - Porady do gry - Aklimatyzacja
Ja tak miałem w Real Z De Guzmanem. Grał u mnie świetnie, był podstawowym zawodnikiem aż
zakomunikował mi że ma problem z aklimatyzacją i chce odejść. Ale nie chciałem za żadną cene go oddać. Po ... pół roku zakomunikował mi że już się zaaklimatyzował i wszystko jest ok. Więc radze Ci czekać. Pozdrawiam :)

rondel Ekspert

01.09.2007 20:39    #19179     Sufler - Porady do gry - Liczba trenerów
Witam mam problem otóż zaczołem grę Barrow ( Angielska Conference North ) i chciałem zatrudnić trenerów i gdy na Holker Street przybywał kolejny już 7 trener zarząd zablokował ten transfer mówiąc że kolejny trener nie będzie już potrzebny tak więc jakoś sobie poradziłem, gdy awansowałem o klasę rozgrywkową wyżej myślałem żę ten limit się zwiększy ale jednak nie, wciąż może być tylko 6 trenerów niewiecie czasem kiedy się to zmieni albo czy można jakoś poprosić o to zarząd???
"Człowiek nie ustępowałby aniołom i nie podlegałby śmierci, gdyby nie słabość wątłej jego woli"

E.A.P. (1809-1849)

Pucek Stachanowiec

01.09.2007 19:39    #19180     Sufler - Porady do gry - Aklimatyzacja
Problemy z aklimatyzacją związane są z brakiem znajomości języka przez nowego piłkarza. Nauczy się to aklmiatyzacja minie.

Dawaj chłopakowi szansę to w końcu się przyzwyczaji do nowego otoczenia.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution