Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
02.09.2007 22:53    #19161     Sufler - Porady do gry - Update z Sortitoutsi
Panowie macie problem - krzyczycie jak dzieci, które nie dostają zabawki.
Update z Sortitoutsi - pewnie powstał w pośpiechu i dlatego jest taki jaki jest.

Poczekajcie na fudiego i ekipę, a otrzymacie coś później ale będzie to porządniejsze.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Papajos Partyzant

Grupa: Użytkownik
02.09.2007 22:15    #19162     Sufler - Porady do gry - Pytanie Dla FAN-Królewskich....
było? jakoś o realu nie mogłem znaleść i niby czemu to nie pytanie na Sufler? jest pytanie mam problem i potrzebuje pomocy proste.

geo.adi Partyzant

02.09.2007 20:46    #19163     Sufler - Porady do gry - sprzedaz zawodnikow
jade sobie jvuentusem kolejny osmy juz sezon, idzie calkiem niezle, ale mam jeden problem. bardzo ciezko jest mi sprzedac zawodnika. np taki obronca alessandro tuia, mlody (23 lata) wysokie statystyki, ale nie miesci mi sie w pierwszym skladzie i chce sie go pozbyc. wywalam go na liste transferowa, ustawiam status 'nie jest potrzebny klubowi', obnizam cene itp. sa kluby zainteresowane, wszystko cacy a jak im go proponuje za malutkie pieniadze to pisza ze nie sa juz nim zaintersowani. generalnie mam tak z kilkoma zawodnikami i nie moge ich sie pozbyc chocby nie wiem co... a szlag mnie trafia z dodawaniem nowego managera i sprzedaza nielegalnie. ma ktos moze jakis pomysl, jak moge zaradzic machlojkom i jak sprzedawac niechcianych zawodnikow?

boncur Partyzant

Posiadam oryginał, a po paru minutach gry wyskakuje mi to ustrojstwo.Robiłem wszystko aby sie go pozbyć tzn.Reinstall, format dysku,przeinstalowywałem również system.
Żadna z tych metod nie pomaga.Wcześniej nie miałem wcale takiego problemu,dopiero od około 2 miesięcy zaczęło wyskakiwać.Nie daje wcale grać:(
Czy znalazł ktoś skuteczny sposób na pozbycie się tego upierdliwego błędu??

Pucek Stachanowiec

02.09.2007 14:51    #19165     Sufler - Porady do gry - Ogromna baza danych
Przepraszam Cię Micro Ice link podany w http://www.cmrev(...)926.html
działa i szybko można ściągnąć.

rondel wszystko napisał dobrze.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

rondel Ekspert

02.09.2007 14:09    #19166     Sufler - Porady do gry - Ogromna baza danych
http://www.cmrev(...)926.html tutaj jest drugi link i opisane co trza zrobić
"Człowiek nie ustępowałby aniołom i nie podlegałby śmierci, gdyby nie słabość wątłej jego woli"

E.A.P. (1809-1849)

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

02.09.2007 14:09    #19167     Sufler - Porady do gry - Update z Sortitoutsi
I po ką cholere zaśmiecasz sufler takimi pytaniami. Posłuż się umysłem, swoją inteligencją i sam spróbuj rozwiązać problem. ;)
Samodzielność jest bardzo ważna ;)
Pytanie jak na forum, a nie sufler tak po za tym ;)

Mieszko Partyzant

02.09.2007 14:02    #19168     Sufler - Porady do gry - Ogromna baza danych

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

02.09.2007 09:40    #19169     Sufler - Porady do gry - Zgranie zespołu
Natomiast jesli masz problem z doborem taktyki graj sparingi i je testuj. Ja tez na poczatku mialem kilka taktyk do wyboru sprawdzilem wszystkie i wybralem ta najefektywniejsza dzieki ktorej odnosze najwieksze sukcesy :) Zmiana taktyki w trakcie sezonu moze byc niekorzystna jesli juz chcesz cos powazniej zmieniac to w okresie przygotowawczym :)

Pucek Stachanowiec

02.09.2007 02:41    #19170     Sufler - Porady do gry - Usuwanie ujemnych punktów
Czy jest komuś wiadomo na temat możliwości usunięcia ujemnych punktów w Serie A?

Zajmuje się update'owaniem na własny użytek i nie mogę pokonać tego problemu.

Proszę o pomoc doświadczonych update'rów.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution