Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

fudi Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.09.2007 18:01    #19151     Sufler - Porady do gry - Aqua Skin do FM'a 2007
też miałem ten problem i nie uzyskałem jednoznacznej odpowiedzi :(

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

03.09.2007 17:09    #19152     Sufler - Porady do gry - Prośba do redakcji
Zgadzam się z GI_Solider jakis kontakt z redakcją powinien byc i to bardzo szybki(GG) ,admin mowi ze mogłes to im dac a oni by wystawili,ale po jakim czasie ,az to przetestujeci co zajmnie wam ok miesiaca najjlepiej zrobic osobny temat i tam kazdy wrzucał by wszelkiego rodzaju dodatki a takze zamieszczał własne opowiadania bo z checią bym kilka przeczytał a u was opowiadanie jest srednio co miesiąc,z moja propozycja zgodzi sie każdy(tak mysle),a opowiadania ktore naprawde nie nadaja sie do czytania byly by usuwane

P.S Miałem się nie wypowiadać na tematy w których problem nie dotyczy FM ale temat jest naprawdę godny uwagi i zdecydowałem sie wypowiedzieć.Będę także wdzięczny za odpowiedż któregoś z administratorów,na mój pomysł.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
03.09.2007 15:44    #19153     Sufler - Porady do gry - Kluby filialne i patronackie
Możesz to zrobić tylko z patchem 7.0.2.

Nie mam pojęcia dlaczego ktoś nie chce ściągnąć patcha, czyżby problem z nie oryginalną grą?
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Rem-8 Wywrotowiec

03.09.2007 14:03    #19154     Sufler - Porady do gry - FMM 2.12
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

bartex55 Przodownik pracy

03.09.2007 12:39    #19155     Sufler - Porady do gry - Bug na San Siro
[quote=ciesiel]Tego samego dnia, o tej samej godzinie Milan i Inter byli gospodarzami swoich meczów, które odbyły się na San Siro.[/quote]

[quote=win1995]Czy Ty jesteś głupi?? I INTER I MILAN GRAJĄ NA SAN SIRO NA PRAWDE TO NIE BŁĄD!! Ale status gospodarza powinien miec 1 zespół. Stadion jest własnością MIlanu ale gra na nim także inter LOL!![/quote]

A czy ty nie potrafisz czytać ze zrozumieniem?

Jest to bug i nic na to nie poradzisz. Jednak myślę, że nie sprawia to zbyt wielkiego problemu...

Sevilla_FM Partyzant

03.09.2007 12:33    #19156     Sufler - Porady do gry - Bug na San Siro
Nawet to ze oboje byli gospodarzami nie sprawia chyba roznicy, wiec nie wiem co to za problem :)

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

03.09.2007 12:26    #19157     Sufler - Porady do gry - Bug na San Siro
to chyba nie jest problem a przynajmniej ja nie wiem jak mogę Ci pomóc

baraneeq Partyzant

03.09.2007 10:16    #19158     Sufler - Porady do gry - Kryzys .... I Problemy
Witam Gram Sevilla Juz 2 Sezon i w 1 sezonie mało co niewyleciałem Odpadłem w Lm w fazie Grupowej 4miejsce Przegrałem Puchar Hiszpani Przegrałem Super Puchar i zajełem 11miejsce w Lidze teraz zaczełem 2 sezon i równiez przegrywam w 3meczach gdzie ja bylem faforytem zdobyłem 1 pkt gdzie adu trafił na 1:1 z Karnego i gdy chciałem zobaczyc jak zagra Asystent na Urlopie Uwaga Wygrał z 2 Valencią 2:1!!!!!! a w Nastepnym meczy z Osasuną przegrał 3:0 i w kolejnym z Espaniolem Zremisował 1:1 w ciagu tych 2 sezonów grałem na około 8taktykach zmieniałem je co jakis czas:( Wiec Tu moje Pytanie CO moze Byc Przyczyną Tak Słabych Wystepów Mojej Druzyny CHodz mam Dobrą Pake Naprawde

krwl Partyzant

03.09.2007 07:51    #19159     Sufler - Porady do gry - Pytanie Dla FAN-Królewskich....
dzieci,banda dzieci.kazdy zaczynal kiedys,to moze byc dla niektorych problemem na poczatku.ja pamietam w fm2005 jak jechalem arsenalem przez iles tam z sezonow.wiec troche pokory i mniej buractwa.

Pucek Stachanowiec

Mam pytanie do adminów albo do kogoś kto ma coś sensownego do powiedzenia.

Czy jeżeli moja płyta zostaje uszkodzona albo mam problemy takie jak Panowie powyżej to czy nie legalne jest ściągnięcie działającej wersji?

Oczywiście, jeżeli płyta lub dane są uszkodzone fabrycznie.

Wiem, że nie jest nie legalne zrobienie kopii zapasowej płyty.

No ale co jeżeli nie zrobię kopii i mam np. crash dumps'y i nic nie pomaga (reinstalki,formaty itd.)?
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution