Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

dull Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.09.2007 13:31    #19141     Sufler - Porady do gry - Znicz Pruszków
Dobra no problem!!! Sprawdzę jaką to mam bazę danych i prześlę info na koma!!! Pozdrawiam

RAFIKO Partyzant

06.09.2007 08:20    #19142     Sufler - Porady do gry - głos wylonczyc sie da?
siemko. dzisiaj se nie poszedlem do szkoly, czyli wagary na sobie poszedelem a mamma mysli ze poszedlem do szkoly haha ale mama problem jak dzwienk wylonczyc w efemie bo chce se popykac a sie boje ze sonsiady uslysza ze ktos na hacjendzie jest i doniosom mama a jamama glosniki w monitor wbudowanka

Proletariat

05.09.2007 23:37    #19143     Sufler - Porady do gry - Problem z save w FM 2006
Gram w w FM 2006,nie moge wgrac save przez FM Scout wyskakuje mi blad wczesniej wgrywalem i bylo wszystko OK a teraz nagle wyskakuje informacaja (Couldn't access lang_db.dat,make sure the path is correct or diable the loading of lang_db.dat) co jest grane !!!! Co jest grane ??

Ungarer Partyzant

05.09.2007 21:32    #19144     Sufler - Porady do gry - Aqua Skin do FM'a 2007
U mnie znika jak jest po prawej stronie ale mam z nim inny problem.Nie wyświetla mi sie sprawność piłkarza,dopiero muszę w trening wejść żeby zobaczyć coś więcej niż % kondycjii.

kurzy13 Młody aktywista

to niewiem:/ moze takie cos istnieje. a grasz na patchu 7.0.2? ja pdpisuje kontrakty w trakcie sezonu albo prosto po wyskoczeniu wiadomosci o konczoncych sie kontraktach i jeszcze takiego problemu nie mialem.

Tores ReDevil Młody aktywista

04.09.2007 22:06    #19146     Sufler - Porady do gry - wolne rozgrywanie się meczu
Rozwiązanie problemu z bardzo wolnym tempem rozgrywania gry

UWAGA - rozwiązanie dotyczy tylko domyślnej skórki.

Jeśli mimo suwaka przesuniętego na maksymalną szybkość mecz w trybie 2D rozgrywa się z szybkością kulawego leniwca:

1. W Opcjach FM 2007 wyłącz buforowanie skórki i włącz przeładowywanie skórki.

2. Wyłącz FM 2007. W Eksploratorze albo innym menedżerze plików przejdź do podkatalogu Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2007datapanels

3. Otwórz w Notatniku lub innym edytorze tekstu ASCII plik match controls.xml

4. Przejdź do linii 54 i wpis max_value="5" zastąp wpisem max_value="15"

5. Przejdź do linii 179 i wpis max_value="5" zastąp wpisem max_value="15"

6. Przejdź do katalogu bufora FM 2007, domyślnie znajdującego się:

C:Documents and SettingsApplication DataSports InteractiveFootball Manager 2007Cache

i skasuj cały podkatalog Cache

UWAGA - domyślnie ten podkatalog jest ukryty i musisz włączyć wyświetlanie ukrytych katalogów, by go znaleźć!

7. Włącz FMa

Działa na 100%, znalazłem na jakimś forum ;)

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Proszę wypowiadać się na temat ewentualnych błędów w przeznaczonym do tego temacie.

http://www.cmrev(...)5/4.html

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

Sokol rozumiem ze chodzi Ci o ten limit 25 zawodnikow? Tak jak napisales w temacie o uptade? Problem zostanie rozwiazany w 2 sezonie bedziesz juz mogl ich zglosic ile chcesz ;]

Byly juz takie tematy ;]

Falcon Przodownik pracy

04.09.2007 14:46    #19149     Sufler - Porady do gry - Transfery-pytanie
Mam pytanie dotyczące transferów. Za 6 miesięcy kończy się kontrakt Vagnerovi Love i chciałem go pozyskać na zasadzie prawa bosmana i tutaj mam problem.Dlaczego jego klub CSKA ma odemnie otrzymać rekompensatę w wysokości 11 mln euro?
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Saint Partyzant

W FM 2007 spotkałem się z dziwną sytuacją. Otóż mam zawodnika, któremu za rok kończy się kontrakt. Zatem aby już mieć święty spokój i nie podpisywać z nim kontraktu na ostatnią chwilę, przedstawiam mu propozycję nowego na 4 lata. W zasadzie zgadzam się na wszystkie proponowane przez zawodnika warunki, poza jednym - za podpisanie nowego kontraktu proponuję piłkarzowi mniejsze pieniądze (on chce 2 melony funciaków, ja mu proponuję 1,2). Zawodnik nie zgadza się na podpisanie kontraktu. Luuuz. Nie jest to dla mnie problem, za tydzień dostanie korzystniejszą propozycję. Ale w tym momencie zaczynają się jaja. Otóż następnego dnia po odrzuceniu kontraktu, dostaję wiadomość z informacją, że zawodnikowi, który odrzucił kontrakt, KOŃCZY SIĘ OBECNY!!! Niby z jakiej racji? Przecież jeszcze powinien grać u mnie przez rok na starym kontrakcie. Czy z chwilą przedstawienia nowego kontraktu, stary automatycznie jest anulowany? Coś jest chyba nie tak, gram już długo w FMa i grałem jeszcze w starego dobrego CMa, ale takich rzeczy nie widziałem jeszcze. Nie wiem czy to bug, czy też moja niewiedza. Dla informacji - gram w lidze angielskiej i (nie mogę o tym z całą pewnością zapewnić) sytuacja nie tyczy się tylko jednego zawodnika. Pozdrawiam.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution