Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

bury86 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.09.2007 13:34    #19101     Sufler - Porady do gry - Scout
Sory jeśli taki temat był ale nie mogłem znaleźć. Gram 1 sezon Chievo , baza danych 7.0.0 , i mam spory problem, w siedzibie zarzadu pisze ze moge wysylac scout gdzie chce(nieograniczone), wczytujac gre zaznaczylem jako panstwa dodatkowe Brazylie, Francje, Nigerie. Proboje zatrudnic scouta do Brazylii ale nikt niechce przyjsc. Ptobowalem nawet jakiegos slabego za darmo malo znanego i nic:/ Moge zatrudnic 6 scoutow a mam 3 wiec co jest grane:/:/ Jesli chodzi o kase to tez nie jest zle.

kpaprocki Partyzant

Mam ten sam problem sprzedać jakiegoś zawodnika to sztuka. Ja grając Realem nie mogłem oddać Gutiego za darmo nikt go nie chce nie mówiąc o innych zawodnikach( np Cassano chociaż jego że nikt nie chce to mogę zrozumieć, ale R.Bravo, Mejia, Pablo Garcia,Salgado) . Komputer między sobą robi transfery na ogromne kwoty a ja mogę tylko co najwyżej sprzedać zawodników za kwotę zbliżoną do jego wartości.

dlugi88 Partyzant

Gumierpool. Z tym tez miałem ogromny problem i to w tych samych klubach. Po prostu to jest bardzo irytujące, bo nie są mi w ogóle Ci zawodnicy potrzebni, do rezerw ich nie dam bo młodzi mają się ogrywać, kontraktu też nie rozwiążę bo za duże odszkodowanie, Fowler ma chorą tygodniówkę więc nie będę go utrzymywał.

Gumierpool Młody aktywista

Coś w tym jest.

W większości przypadków gdy wystawiam zawodników na listę transferową to mam ogromne kłopoty z ich sprzedażą. A największe gdy gram Liverpoolem!

Grając na bazie danych 7.0.0 wystawiając na listę transferową Bellamy'ego, Zendena i Fowlera nikt nie chciał ich kupić, ani wypożyczyć! Mogę zrozumieć, że ktoś może nie mieć kasy na piłkarzy formatu Henry'ego, ale żeby żaden ligowy średniak nie potrzebował kogoś z w/w trójki?

Przecież w rzeczywistości Bellamy bez problemu znalazł angaż w WHU, Zenden z Marsylii, a Fowler jako wolny zawodnik był zasypywany ofertami.

Patch 7.0.2 nic nie zmienił. Niechciani przeze mnie Paletta, Aurelio czy Crouch nie wzbudzali zainteresowania żadnego klubu!

Podobnie w Werderze z Thiago, Wiese lub Pasanenem, w Ajaxie z Rosalesem, Rogerem czy Gabrim, a nawet prowadząc Koronę, nie znalazłem chętnych na Trzeciakiewicza, Rutkę i Cichonia.

To nie może być przypadek, ani niefart. Ludzie z SI powinni nad tym pogłówkować, bo problem ze sprzedażą niechcianych graczy staję się coraz bardziej uciążliwy.

wojciak Partyzant

Rem-8 na wielu stronach internetowych są dostępne amatorskie "spolszczenia" do programów i naprawdę nie ma z tym problemu. Czy licencja SI o której wspominasz zabrania tworzenia i udostępniania plików z dodatkowymi językami do menu FMa? Nie wydaje mi się. Czy producent nakłaniał do tworzenia tego typu "dodatków"? Też nie. Sprawa jest więc zapewne skomplikowana. Moim zdaniem legalność (lub nielegalność) tego typu plików nie jest do końca potwierdzona, dlatego proponuje aby zmienił się zapis w pierwszym poście. Napiszcie w komunikacie na górze strony, że zabraniacie umieszczania w serwisie cmrev.com amatorskich polonizacji (ta oryginalna na pewno jest chroniona) i linków do nich, bo polski wydawca gry mógłby sobie nie życzyć aby tego typu treści znajdowały się na oficjalnej stronie (albo coś w tym stylu :p). Chyba bardziej dyplomatycznie, niż oskarżanie ludzi o piractwo, nie? :)

*Karpin "Po co spolszczenie skoro gra jest po Polsku?"

Są tacy, którzy mogą potrzebować. Trzeba takim osobom wyjaśnić, że legalność tego typu "spolszczeń" nie została potwierdzona i dlatego nie ma takich plików na cmrev.com. Ale nie w ten sposób, że od razu są piratami...

kyczy7 Przodownik pracy

11.09.2007 14:41    #19106     Sufler - Porady do gry - FAQ i ZASADY
Luknijcie na temat Rafika :) -> mam problem z oszostwem modernotorow : widzicie ? Post eMiki - podwójne konto ? Po banie nastepne ? hmmmm - cos mi sie tu to nie łaczy z zasadami ! :)

RAFIKO Partyzant

mam problem. co zarobic jak zostalllem oszukany pszez modernotorów i dostsałem brzydkom napis obok ksywki

Cała przyjemność po mojej stronie. Jak założysz nowe konto to nie zawaham się zbanować Ci IP. Pozdrawiam.

kurzy13 Młody aktywista

11.09.2007 11:58    #19108     Sufler - Porady do gry - sukcesy!!
pozostawie to bez komentarza...
a do sukcesow i rekordow jest specialny temat...
ale za brak jakiegokolwiek problemu i za tworzenie bezsensownych tematow reakcja byc powinna

dlugi88 Partyzant

Na wstępie powiem, że mam oryginalnego FM-a bo chcę mieć wreszcie trzecią ligę. Ostatnio wróciłem do gry na oryginalnej bazie danych, po prostu na patchu 7.0.2 powrócił ten problem z milionem kontuzji, a update'y mają błędy (nikogo nie obrażając). Więc rozpocząłem grę Arsenalem Londyn na bazie 7.0.0 i pomyślałem że odmłodzę zespół nie patrząc na nazwiska, najstarszy zawodnik miał mieć 25 lat, więc padło na Gallasa, Henry'ego i tym podobnych grajków, wystawiłem Henry'ego na listę transferową za rynkową cenę (to było chyba 35 mln funtów) i zaproponowałem go klubom, nie było chętnych, więc dałem cenę mniejszą o milion i tak dalej i tak dalej aż zszedłem do 0. Myślicie, że ktoś go chciał kupić? Nic bardziej błędnego. To samo miałem z CR w ManUtd, Rooneyem. Po kilka razy, na następny raz postaram się dołączyć fotki. Czy ktokolwiek z Was miał coś takiego, oczywiście o ile sprzedajecie takich zawodników, bo ja wychodze z założenia, że Henry ma 28 lat, czasem może da radę go sprzedać za 20 mln (raz mi się udało) a w zamian za niego za łączną kwotę 5 mln mam Cesara Delgado i Matiasa Vuoso. POZDRO.

mastastefan Partyzant

11.09.2007 01:14    #19110     Sufler - Porady do gry - save na multiplayer
witam, gralem w fma z kumplem, przeslismy 10 sezonow, on musial wyjsc z servera a ja zagralem za niego okolo 2 tygodni i zapisalem gre, zawsze przy stastusie gry na multi jest tabela:
Manager ; Klub ; Status ; Czas nieaktywnosci
pod Status'em bylo zawsze not connected jak wczytalem gre i gdy on wyszedl z servera to ja wszedlem na jego managera i jak juz pisalem - zapisalem gre po 2 tygodniach. teraz mam problem bo gdy wchodze do gry to nie ma not connected tylko przy obu zespolach mam playing :/ co za tym idzie on nie moze kontynuowac gry swoim zespolem i nie wiem jak zrobic zeby nie stracil swojego profilu bo gramy 11 sezon i bez sensu bylo by rozpoczynac gre nowym managerem:/

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution