Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

sepmati Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
1. po co ma zamieszczać spolszczenie skoro wy od razu go zbanujecie i usuniecie post z kontaktem
2. Jakim problemem jest wycięcie pliku spolszczenia z oryginalnej wersji gry i zamieszczenie go internecie ?
3. Ktoś tu dobrze napisał że CD projekt i cmrev.com ze sobą współpracują i przez to cd projekt jest chroniony przed piratami

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
15.09.2007 13:23    #19092     Sufler - Porady do gry - a co o tym myslicie ??
Słuchaj tak boli mnie to.Bo jeżeli już tu piszesz to powinieneś przestrzegać zasad. Gdyby nie to to w czołówce byłyby o dajcie cracka, o dajcie piracką wersje albo jaka mam grac taktyką. To jest oficjalna strona FMa w Polsce. Dlatego zasady musza być.
Jeżeli to komus nie pasuje to po co tutaj jest?

Jeżeli zasady sa dla kogos bez sensu to niech sobie założy swoją stronę i tam będzie robił co chce.

Tak na marginesie jest przecież forum- zakładasz temat i nie ma problemu.

Szkoda, że mnie obrażacie. Ja przynajmniej staram się do Was zwracać z jakąś kulturą.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

XerfaX Partyzant

15.09.2007 10:56    #19093     Sufler - Porady do gry - 7.02:/
jesli chodzi o bramki to masz problem z gra w defensywie wiec: sprawdz mentalnosc obroncow jesli jest zbyt ofensywna to moga np zapuszczac sie pod bramke przeciwnika a jak taki srodkowy defensor pobiegnie to tworzy sie luka w defensywie. 2 swoboda taktyczna : u obroncow srodkowych polecam jak najmniejsza bo coz z tego ze dasz defensywne ustawienia jak zawodnik nie bedize musial sie do nich stosowac? 3 boczni obroncy: u mnie to byl klucz to tracenia bramek ja dalem im za duzo ofensywy a do tego strzalki do przodu i sie okazywalo ze oni sobie biegali pod bramka rywala a bronic nie mial kto wiec polemcam troche wieksza swobode i bardziej ofensywna mentalnosc niz srodkowi ale BEZ STRZALEK DO PRZODU! ostatnia rzecz to pomocnicy: wg mnie pomoc tez musi bronic wiec jesli grasz klasycznym 442 to zapewnij sobie zeby chociaz jeden z obroncow mial dosc defensywne ustawienie a do tego byl takim Vieira ktory jest silny fizycznie ma dobry odbior i gre glowa taki defensywny pomocnik moze wieeeeele dac zespolowi w defensywie. Przetestuj swoj sklad z moimi poradami jak beda problemy pisz dalej to cos poradzimy :D

fudi Przodownik pracy

15.09.2007 09:31    #19094     Sufler - Porady do gry - 7.02:/
ja mam ten sam problem :p Jedynym lekiem na całe zło jakie znalazłem to zmienianie co rundę klubu :]

cristiano88 Partyzant

15.09.2007 09:27    #19095     Sufler - Porady do gry - 7.02:/
otóż mam następujący problem...grając na pierwotnej łatce tłukłem wszystkich aż miło,natomiast na łatce 7.02 jaką drużyną bym nie grał nie idzie mi za wesoło...drużyny przeciwne stwarzają sobie multum sytuacji,zaznacze że gram tą samą taktyką jak na pierwotnej łatce:/...cdzy ktoś z Was tez ma taki problem??jaki jest sposób na lepszą grę w defensywie moich druzyn,bo już nie mam siły:/

Mattii Przodownik pracy

15.09.2007 08:44    #19096     Sufler - Porady do gry - Górnik Łeczna
Wszędzie są takie problemy,ja grając w dyszkę od 19 minuty z Liverpoolem,wygrałem 3:2,żeby potem pełnym składem z Reading przegrać 2:0,więc tak to już jest...

A co do twojego przypadku,no trudno określić,mi się wydaję,że poprostu twoi piłkarze są maksymalnie skoncetrowani na takie ekipy jak Inter,Legia,Wisła,zaś Górnik Ł.,traktują z przymrużeniem oka...

rak Partyzant

15.09.2007 00:48    #19097     Sufler - Porady do gry - Górnik Łeczna
Prowadzę Lech 4 sezon. Grałem 3 w finale pucharu UEFA. Dwa razy go wygrałem pokonując Milan, Nantes. Bez problemu gram Bayern, Interem Schalke, Realem czy Palermo. Oczywiście pokonuje bez więkrzych problemów te drużyny. Róznież potęgi polskiej ekstraklasy nie stanowią dla mnie problemu chodzi mi tu Legie, Wisłe, Korone czy Pogoń. W lidze dochodzi czasmi do zwycięst po 6:1 z tymi drużynami. I wszystko jest dobrze do momentu kiedy nie gram Górnikiem Łęczna(jest to drużyna ledwo się utrzymująca w lidze). Ponieważ albo z tą drużyną przegrywam albo ledwo remisuje. Gram ustawieniem 4-2-2-2. I najdziwniesze jest że we wtorek mój zepsół pokonuje Inter a w niedziele przegrywa z Górnikie. Co mam zrobić

Damiano-pl Partyzant

15.09.2007 00:36    #19098     Sufler - Porady do gry - Problem z kontraktem zawodnika.
Już mi się udało rozwiązać ten problem. Szczerze mówiąc, to żaden wielki ekspers od Fm'a się tu nie wykazał, a niektózi na tej stronie za takich się uważają -.-

Co do wypowiedzi Bartez_81.... W jaki sposób miałem mu zaoferować krótszy kontrakt, a raczej po co, skoro w przyszłym roku kończył mu się kontrakt i Obi Mikel mógłby odejść na wolny transfer? Chyba po to chciałem z nim podpisać nowy kontrakt żeby go nie stracić, prawda? ;]

qx22 Partyzant

12.09.2007 20:05    #19099     Sufler - Porady do gry - Taktyka w lidze polskiej!
Siema! Mam problem. Zaczalem nowa gre na bazie FMPoland Fudiego i prowadze Lecha. Moj problem tkwi w tym ze zeby wygrywac na kazdy mecz musze uzywac innej taktyki. Np. mecz z Ległą na wyjezdzie wygralem 1-3 a zaraz w nastepnej kolejce dostalem pod rzad 5 razy na wszelkich znanych taktykach z Odra Wodzislaw ;/ I tak co mecz musze zmieniac taktyke i dziwne jest tez to ze tak sie dzieje tylko w polskiej lidze ;/ U Was tez tak jest?? POMOCY!

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
Mam dość poważny problem.. Edytowałem bazę danych, zapisałem ją w dokumentach. Gdy chcę ją jednak wczytać podczas rozpoczęcia nowej gry, to nie ma jej na liście baz danych do wyboru. Skopiowałem ją do folderu z grą do data/db. Też nic. Miałem ją spakowaną, którą usunąłem, nie pomogło. Wcześniej zamieściłem ją w internecie, teraz ściągnąłem i także nie mogę jej wybrać. Co jeszcze mogę zrobić, by na niej pograć?
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution