Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
19.09.2007 21:54    #19061     Sufler - Porady do gry - Posady menedżerów
ja bym proponował jeszcze raz rozpoczac gre a jak problem sie powtorzy reinstalka mogła by pomuc choc watpie aby takie cos zdarzyło sie drugi raz , a repry mozesz objąć

Zulu Gula Partyzant

19.09.2007 20:59    #19062     Sufler - Porady do gry - Posady menedżerów
Witam serdecznie !

Mam problem. Otóż jak raz zacząłem grę z wiekszą ilością lig pojawił się bug. Gram w lidze francuskiej. Wziąłem opcję posady i statusy menedzera, wiecie tam gdzie jest "bezpieczny", "niepewny" itp. Jednak mimo zaznaczonych wszystklich krajów pojawiają mi sie tam tylko statusy z ligi czeskiej :/ wie ktoś co mozna z tym zrobic ?

Megaworior Partyzant

19.09.2007 18:10    #19063     Sufler - Porady do gry - Problem z grafika
Mam problem zainstaloalem sobie logo packi kitsy i facepacki co fm 07 i cos musilem nakopic ze ze w lidze angielskiech przy druznychach nie ma herbow koszulek.Facpacki zawodnicy ktozy nie maja sowjego zdiecia w fm zamiast tylko czarnego "zarusu" chyba wiecie o co chodzi nie ma zdiecia i beznajdzejnie to wyglonda.I teraz jak to moge naprawic odinstlowalem fm udunolem go z folderu C:program file/football menager... jak i te pliki z moich dokumentow a nadal tak jest jak opisalem powyzej chodz teraz nie wygrywalem zadnych dodatkow.

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

19.09.2007 16:23    #19064     Sufler - Porady do gry - Data
Jak mozesz chciec uptade ? To jest save wydawal go rafiraf i nic innego nie dostaniesz :/ Wyszukiwarka dziala - poszukaj :P

http://www.cmrev(...)939.html

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
19.09.2007 09:53    #19065     Sufler - Porady do gry - Gra przez sieć...

The Game Młody aktywista

19.09.2007 07:02    #19066     Sufler - Porady do gry - rejestracja w lidze polskiej
czaaareeek jest taki trick że jak chcesz zgłosić więcej zawodników to wystawiaj ich w pucharze polski gdzie będziesz im musiał przypisać numerki czyli automatycznie zarejerstrować więcej zawdoników niż 25 i tak jak napisał dull po pierwszym sezonie już takich problemow nie ma;)

czaaareeek Partyzant

19.09.2007 04:24    #19067     Sufler - Porady do gry - rejestracja w lidze polskiej
hejeczka,zachciało mi się poprowadzić jakaś drużynę z ligi polskiej i mam problem.. czy jeśli zarejestruję 25 zawodników do ligi to czy zawodnicy poniżej 20/21 lat (niezarejestrowani) będą mogli grać w meczach? czy tylko Ci których zarejestruję? czy młodziaki wymagają rejestracji? np. bramkarz wisełki łukasz jarosiński ma 17 lat i czy jeśli go nie zgłoszę to będę mógł skorzystać z jego usług? i wogóle czy to prawda, że w kolejnym sezonie rejestracja znika? pozdrawiam i dzięki za pomoc..

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

19.09.2007 00:14    #19068     Sufler - Porady do gry - Gra przez sieć...
Prawdopodobnie problem tkwi w braku zew. IP. Ew. przeszkodą może być antywirus, firewall lub niezgodne wersje gier. Jaki komunikat się wyświetla?
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

qx22 Partyzant

18.09.2007 20:10    #19069     Sufler - Porady do gry - Gra przez sieć...
Problem jest taki ze razem z mariuszem90 probowalismy zagrac przez siec ale obojetnie ktory z nas robil serwa nie moglismy sie polaczyc. Robilismy wszystko wedlug poradnika http://cmrev(...)138.html i nic!! Pomozcie nam xD

P.S. Probowalismy na obydwa ip jakie byly w statusie gry!!

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
18.09.2007 18:09    #19070     Sufler - Porady do gry - Gra przez siec POMOC
Tak na brak połączenia trzeba kliknąć.
A poza tym http://www.cmrev(...)300.html
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.