Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
26.09.2007 20:48    #19021     Sufler - Porady do gry - FAQ i ZASADY
To wszystko zależy od sytuacji. Bo jeśli jakiś ciołek się tu wbija, jak ten "marjan_suka" (on to już za samego nicka powinien dostać banem) i pisze "po hujem zkaladasz wlasnie" to na pewno go tu nie chcemy ponownie.
Poza tym, każdy może się odwołać od swojego bana pod adresem
No i nie przesadzajmy - obserwator i Seju pomogli tylu ludziom, że chyba pół Suflera powinno im być wdzięczne za odpowiadanie na pytania i pomoc przy każdego rodzaju problemach.
myspace.com/marneszanse

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
26.09.2007 18:30    #19022     Sufler - Porady do gry - Kilka pytań związanych z FM 07
1. Zainstaluj patch 7.02 jeśli go nie posiadasz
2. Widocznie jego PA osiągnęło apogeum i nic więcej z niego nie wyciągniesz. Same spadki umiejętności wliczone są w "życie" piłkarza, który miewa wahania formy. Widocznie pan Krzysztof ma problemy z ustabilizowaniem formy. Możesz spróbować zaaplikować mu oddzielny trening .
3. j.w.
4. Ja bym "zaszalał" trochę w inny sposób. Otóż przeznaczyłbym fundusze na rozbudowę bazy treningowej i obiektów młodzieżowych oraz zainwestował w zastępy perspektywicznych młodych grajków. Tylko takie działania zagwarantują Ci stabilizacje i nadzieję na długotrwałe sukcesy. Jeśli jednak obstajesz żeby wykonać swoisty "hit transferowy" sprowadź kogoś ze znanym nazwiskiem, dzięki temu możesz zarobić na sprzedaży koszulek^^

Bartez Przodownik pracy

26.09.2007 17:04    #19023     Sufler - Porady do gry - Kryzys .... I Problemy
Miałem ten sam problem.............do dzisiaj. Rozmowy motywacyjne przeprowadzał mój asystent, więc ustawiłem że ja je będę przeprowadzał. Ale najważniejsza rzecz, to zmieniłem teningi. A gram już 7 sezon jedną taktyką, co jakiś czas lekko modyfikowaną, w zależności od potrzeb. I o dziwo pomogło, po serii kilku meczy bez wygranej odniosłem 4 zwycięstwo z rzędu. Więc problemem też może być trening.

kleber Partyzant

Mam taki problem przy podpisywaniu kontraktu dany piłkarz negocjoju i zwraca uwage że chce miec w kontrakcie klauzule ILOŚC WYSTĘPU W PIERWSZYM SKŁADZIE,a przecierz niema takiej klauzuli tylko jest premia z wystep w pieerwszym składzie ale jak nawet daje w tej klauzuli nawiecej & to nie chce sie zgodzić,niewiem co zrobic?:(.Moze ktos wie o co chodzi?.Pozdro

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
26.09.2007 13:05    #19025     Sufler - Porady do gry - FM nie dziala POMOCYYYY !!
Gówna o ile wiem nie da się uruchomić. Gówno się wydala. Nie dziw się, że masz problemy.
Poza tym nie przedstawiłeś opisu problemu. Pobluzgałeś trochę i koniec.
Niestety nie możemy ci pomóc.
Dziękujemy za uwagę.

irekrog17 Żołnierz frontu ideologicznego

26.09.2007 12:25    #19026     Sufler - Porady do gry - FM nie dziala POMOCYYYY !!
Twój problem jest ciężki do rozgryzienia xD.
A tak na serio... określ dokładniej Twój problem ;)

bialy13 Młody aktywista

26.09.2007 11:35    #19027     Sufler - Porady do gry - Liga CMREV!
dzieki xD
6. to niech każdy poda np. 4 kluby w których chce grać. na pewno w któryms będzie wolne choć 1 miejsce. ot i problem z głowy :D

Tenorio Młody aktywista

25.09.2007 23:57    #19028     Sufler - Porady do gry - Widok podczas meczu.
Made in CMF:

[quote]Rozwiązanie problemu z bardzo wolnym tempem rozgrywania gry

UWAGA - rozwiązanie dotyczy tylko domyślnej skórki.

Je?li mimo suwaka przesuniętego na maksymalną szybkość mecz w trybie 2D rozgrywa się z szybkością kulawego leniwca:

1. W Opcjach FM 2007 wyłącz buforowanie skórki i włącz przeładowywanie skórki.

2. Wyłącz FM 2007. W Eksploratorze albo innym menedżerze plików przejdź do podkatalogu Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2007datapanels

3. Otwórz w Notatniku lub innym edytorze tekstu ASCII plik match controls.xml

4. Przejdź do linii 54 i wpis max_value="5" zastąp wpisem max_value="15"

5. Przejdź do linii 179 i wpis max_value="5" zastąp wpisem max_value="15"

6. Przejdź do katalogu bufora FM 2007, domyślnie znajdującego się:

C:Documents and SettingsApplication DataSports InteractiveFootball Manager 2007Cache

i skasuj cały podkatalog Cache

UWAGA - domyślnie ten podkatalog jest ukryty i musisz włączyć wyświetlanie ukrytych katalogów, by go znaleźć!

7. Włącz FMa[/quote]

Cegi Partyzant

25.09.2007 23:29    #19029     Sufler - Porady do gry - Widok podczas meczu.
Tzar, mam oba suwaki na prawo caly czas i w czesniej nie bylo z tym problemu, a na flexionie gram zawsze.

a sprzet nie taki slaby jak pod fm z pewnoscia wystarczajacy.

2.0 celeron i 1gb ramu cos wiecej?

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
25.09.2007 20:54    #19030     Sufler - Porady do gry - Problem z gra
Co znaczy zainstalowałem co prawda z problemami?
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution