Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

ave78 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Jeśli kupiłeś poprzednią część gry to na gram.pl dostaniesz tegoroczną przy dodatkowym wykorzystaniu "wirtualnych pieniędzy" za 69,90. Cena bardzo przyzwoita... Co do wymiany płyt na gram.pl to nigdy nie miałem problemu z żadną grą...

rahim Partyzant

A czemu mają być jakieś problemy? gram.pl to integralna część CDP, czyli wydawcy. A nawet jeśli będą jakieś błędy (w co wątpię), to Ci wymienią płytę na nową i tyle... Ja zamawiam od trzech lat na gram.pl i nie miałem żadnych problemów.

Thefuture Partyzant

Gram sobie już z 9 sezon Juventusem, jestem jednym z najbogatrzych klubów świata i w ogóle wygrałem LM parę razy i wiadomo, że każdy zawodnik jest zaszczycony jak się nim interesuję. Ale to co ostatnio mi się przytrafia to już po prostuśmiech na sali. Co ściągnę jakiegoś młodego regenowanego już talenciora, po roku gość chce odejść, bo szuka nowych wyzwań!!!!!!No bez przesady. To ja walczę z Realami, Mialanmi, Manchaserami i innymi wielkimi klubam i tracę miejsce jednego obcokrajowca(taki przepis we Włoszech)i, a ten po roku mówi, że szuka nowych wyzwań i już wszystko osiągnął w klubie, mimo, że nawet ani jednego meczu nie zagrał w pierwszym składzie, a jeszcze przed złożeniem oferty jakiegoś klubu miał, że entuzjastycznie zapatruje się na przyszłość w klubie. To samo mam jeszcze z innymi zawodnikami, jak tak dalej pójdzie to mi pół składu poodchodzi. Ne ma takiej możliwośći, żeby wychować sobie takie Buffona czy Maldiniego. Warto wspomnieć, że w zakładkach ulubieńcy i ulubiony klub mają mnie i juventus, ale są niezadowoleni z managera i są wściekli na niego. I jeszcze mam problem ze swoim porąbanym asystentem, który najpierw pisze w raportach zwodników, że ma przed sobą wielką przyszłość i moze być świetnym piłkarzem i takie tam, a po paru dniach już mówi, ze powienien być wystawiony na sprzedaż!!!!!!! Wcześniej takie rzeczy mi się mniej zdarzały, ale nigdy, że 19 już osiągnął wszystko po pierwszym sezonie i szuka nowych wyzwań. Czy takie błędy idzie naprawić, czy z roku na rok będzie już tylko gorzej i codziennie każdy będzie przychodził i odchodził. To są dla mnie jaja po prostu. Jeszcze mam taki przypadek, że w Lazio jeden z zawodników jest oburzony, że odszedł zawodnik sprzed 4 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i klub nikogo nie zamierza sprowadzać i fakt, że on nie chce odejść, tylko jest szczęśliwy w klubie!!!!!! Co wy o tym sądzicie????!!!

k-u-b-a1 Przodownik pracy

29.09.2007 12:16    #19004     Sufler - Porady do gry - duża baza danych
gram obecnie 8sezon, mam wlaczone 3 ligi, ale tylko pierwsze tj. Premiership, Primiera Division oraz Ligue 1. w tle mam zalaczonych wszystich zawodniow z Brazylii. Gra chodzi bez problemu, nic sie nie zacina, tylko troche sie zapisuje gra (okolo 2minut)

sepmati Żołnierz frontu ideologicznego

29.09.2007 11:01    #19005     Sufler - Porady do gry - jak się to nazywało...

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

28.09.2007 19:40    #19006     Sufler - Porady do gry - rozmowy motywujące
temat zalozony raptem 6 miesiecy temu i wątpie aby ta osoba miale jeszcze ten problem

Dereds Przodownik pracy

28.09.2007 18:41    #19007     Sufler - Porady do gry - jak się to nazywało...
chodzi chyba oto
confingi

boro92921 Przodownik pracy

28.09.2007 18:20    #19008     Sufler - Porady do gry - Obywatelsto
macie problemy kto jaką buzke napisal albo jaki blad zrobil...

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

28.09.2007 17:26    #19009     Sufler - Porady do gry - dlugi
eMika- po kie licho mieszasz politykę do FMa ?? jak 9puckowi to przeszkadza-jego problem,może mówić (pisać) co mu się podoba (prawie) więc mimo nie przejmujcie się każdym zdaniem napisanym przez niego

kepas Partyzant

28.09.2007 15:55    #19010     Sufler - Porady do gry - Obywatelsto
Wie ktoś po ilu sezonach w holandii przyznają obywatelstwo??? Chelsea ma filialny westerlo aby ograniczyć problem z obywatelstwem ,ale nie jestem pewien czy tam wogule dają obywatelstwo...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution