Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

robal15 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Moje wrażenia z bety - ta gra jest niegrywalna na tę chwilę, ponieważ:
-jest bardzo szybki wzrost atrybutów u managera
W ciągu roku każdy atrybut wzrasta o 10
-polecenia taktyczne nie działają
Chcę grać skrzydłami, ale gra mi na to pozwala. Szczególe wyjaśnienie tego problemu: http://commu(...)al-third Jak widać, nie tylko ja zwróciłem na to uwagę.
-piłkarze za dużo kosztują
Emre Can 30 mln ojro albo taki Miralles kosztuje, uwaga, 40 mln ojro O_o
-prawie w każdym meczu dostaje się czerwoną kartę
Każdy strimer ma z tym problem oraz lud na forum SI też się z tym boryka
-filtry oraz shortlisty nie działają ze starego fma
-gram kryminalistami:P
https://gyazo(...)16b94bf5

To tyle na teraz :)
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

kell1987 Partyzant

[quote="Pucek"]Miałem ogromny problem ze skutecznością i zrobiłem kilka testów meczu. Zmieniałem po kilku funkcjach w taktyce i okazało się, że wystarczy z bardzo płynnego zmienić na elastyczny, żeby zaczęli strzelać gole co jest absurdem :D[/quote]

to bardzo ciekawe co piszesz, bo też mam trochę z tym problem chociaż ostatni mecz już był dobry

booyak Partyzant

[quote="kapawozniak"][quote="booyak"]Zakupiłem, pobieram. Pytanie czy Wam też tak strasznie skakał transfer przy pobieraniu gry? Dochodzi do połowy szybkości łącza a potem krok po kroku spada do 0 kb/s żeby znów rosnąć do połowy i znów zjazd na dół... Tym tempem zagram o 3 w nocy :/[/quote]

A to nie jest tak, że Steam stopniowo instaluje pobrane elementy, i wtedy nie pobiera nowych? Miałem tak przed przejściem na SSD.[/quote]
Może i tak być ale przy pobieraniu/instalacji innych gier ściągało jednym, ciągłym, maksymalnym transferem, 16 natomiast jakby był jakiś problem. Weekend może przeciążenie serwerów :D

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Miałem ogromny problem ze skutecznością i zrobiłem kilka testów meczu. Zmieniałem po kilku funkcjach w taktyce i okazało się, że wystarczy z bardzo płynnego zmienić na elastyczny, żeby zaczęli strzelać gole co jest absurdem :D
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Tomekk73 Partyzant

[quote="siekanowski"]Jakie taktyki wam przynoszą wyniki w grze?
Trochę główkuję się i mam problem z doborem skutecznej taktyki.[/quote]

Mnie sprawdza się V1 Modern Play Christian Eriksen z FM 2015 , do znalezienia na FM Base

Puter Partyzant

Wrażenia z bety opisuje ten obrazek :D

Ogólnie zmiany kosmetyczne ale i tak cieszą przyjemnie się gra chociaż na pewno dużo jeszcze roboty przez SI.Nie rozumiem czemu co rok FM ma jeden taki sam problem na początku gdzie jest pierdyliard kontuzji.Też zauważyłem że w 16 rzadziej padają bramki z karnych niż w 15 w poprzedniej wersji karny oznaczał coś około 98% szansy na bramkę w tej widziałem już z 7 nie trafionych karnych a to dopiero początek

siekanowski Partyzant

Jakie taktyki wam przynoszą wyniki w grze?
Trochę główkuję się i mam problem z doborem skutecznej taktyki.

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
Beta niedługo znajdzie się na waszych dyskach, zatem najwyższa pora otworzyć temat dotyczący najnowszego dziecka SI.
Dzielcie się tutaj wrażeniami, bugami, problemami.

Bardzo proszę o unikanie wszelkich kłótni i wycieczek ad personam. Każdy wpis nie wnoszący zupełnie niczego do tematu a będący wyłącznie upustem frustracji autora zostanie nagrodzony +1, a potem może i kolejnymi ostrzeżeniami. Przypominam, że od niekontrolowanego gniewu jest temat - http://www.cmrev(...)#p224208

Jeżeli uznacie, że mogłem coś przeoczyć, dajcie znać w donosach.

Życzę miłej rozgrywki i owocnej dyskusji!
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Adler89 Partyzant

[quote="Adler89"]Ja mam troche inny problem. Zdecydowalem, ze w nowej odslonie FMa bede tworzyl wlasny klub i z niego sprobuje zrobic potege. Mam tylko jeden problem. Nie mam pojecia czy stworzyc go w Polsce czy w Niemczech. Bundesliga jest moja ulubiona liga, aczkolwiek fajnie wiadomo grac w rodzimej. Nie mam pojecia jak moge zdecydowac. O ile z wyborem klubu zawsze sobie radzilem tak tutaj nie wiem co brac pod uwage, bo wiadomo, ze to wybor innej masci :)[/quote]

tak zrobie.
Teraz tez sie zastanawiam nad swoja narodowoscia. Czy nie lepiej zrobic siebie jako Niemca, zeby tez wlasnie miec wieksze wyzwanie byc najlepszym niemieckim menadzerem, nagroda niemieckiego menadzera roku czy po prostu prowadzac niemiecki klub byc niemcem a jako druga narodowosc polak?
Co myslisz?

wieluniak20 Partyzant

27.10.2015 10:02    #1910     Sufler - Porady do gry - fm 2010 gra sieciowa
witam, mam problem, gramy z kolega w grę sieciowa i przejąłem kontrole nad jego klubem i chciałbym ja oddać z powrotem jak to zrobić ? PILNE

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution