Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

MarcusGrall Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.09.2007 22:31    #18991     Sufler - Porady do gry - Problem z fm2008
Inne aplikacje takie jak: Oblivion, Steam, FM 2007 zainstalowałem normalnie, tylko z tym setupem mam problem, podsyłam screena jak to wygląda. Nie rozumiem ogólnie zachowania tego instalatora, ponieważ gdy inne aplikacje normalnie działają, dlaczego ta nie może? : / Rem-8 Jeżeli coś wiesz na ten temat, proszę o pomoc. A tak pozatym bardzo dziwi mnie postawa panów z SI, ponieważ setup powinien być skonfigurowany tak, aby działał na systemie 64bitowym : /

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
30.09.2007 21:58    #18992     Sufler - Porady do gry - serwer przez router
Jak macie problemy z Hamachi to piszcie na GG 6028977. Szybciej poprostu wytłumaczę.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

30.09.2007 21:28    #18993     Sufler - Porady do gry - Problem z instalacją FM'a.
Mam duży problem, który dotyczy Football Managera. Od razu chciałbym zaznaczyć, że moja gra jest oryginalna.

Otóż chciałem sobie zainstalować nowego skina do gry. Niestety nie wgrałem tego folderu, co trzeba i wystąpił ten dziwny błąd.

Przy zmianie skinu, bądź przy wyborze składu na mecz ekran wraca mi do menu głównego. I tak cały czas. Postanowiłem odinstalować FM'a i jakoś mi się udało. Ale przy instalacji ponownej gra zatrzymuje mi się w okienku kreatora wyboru języka. Naciskam cały czas "OK", ale gra nie chce się wogóle ruszyć dalej.

O co chodzi? Jeszcze raz powtarzam, że gra jest oryginalna. A zależy mi na szybkim rozwiązaniu tego problemu.

bialy13 Młody aktywista

30.09.2007 20:48    #18994     Sufler - Porady do gry - serwer przez router
ja miałem ten sam problem(ale sie tnie!!!). Gdy zrobiłem sieć przez hamachii osobie NIE-hostującej baaaardzo się cięło. Czekamy na porady ;)

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

30.09.2007 18:52    #18995     Sufler - Porady do gry - serwer przez router
niedawno kupiłem nowy komputer i musiałem sobie zrobić sieć przez router. powstał więc problem z zakladaniem serwera do gry sieciowej w FM. router ma własne (zewnętrzne) ip, a sieć idzie na 2 komputery więc każdemu jest przypisywane wewnętrzne ip. po stworzeniu serwera FM pokazuje ip serwera: ip routera/ip kompa i nikt nie może się do mnie podłączyć. wiecie jak postawić serwer aby można było grać przez neta?

MarcusGrall Partyzant

30.09.2007 14:18    #18996     Sufler - Porady do gry - Problem z fm2008
Tak! Pojawił sie fm 2008, ściągałem demo całą noc, wstaje rano, włączam instalator, a tu błąd: Setup cannot run od this configuration.

Mam windowsa xp x64, zna ktoś jakis sposób aby uruchomić ten instalator? Czy pozostaje mi tylko format? : /

Mensah Partyzant

30.09.2007 10:40    #18997     Sufler - Porady do gry - FM08 - demo już jest!
Mam problem: demo sie zainstalowało poprawnie , wlaczam gre ida reklamy i te pierdolu i nagle obraz sie robi czarny a w lewym rogu kreci sie piłeczka i tak w nieskoniczonsc nie przechodzi go glownego menu ;/ to w wersji truskawkowej (wiekszej)

Magic Partyzant

Grupa: Ekspert
Temat stworzony do rozmowy o plikach i dodatkach, zarówno o programach, jak i tych graficznych. Szukasz jakiegoś dodatku lub masz z nim problem? Zapytaj tutaj, a postaramy znaleźć właściwą odpowiedź!

Robisz własne dodatki? Chcesz się nimi pochwalić? Wyślij poprzez formularz w Grafice.

Bunio Partyzant

29.09.2007 14:58    #18999     Sufler - Porady do gry - DEMO FM2008
pewnie bedzie kilka mirrorow i plik torrent, wiec powinno obejsc sie bez wiekszych problemow.

#@piterek@# Młody aktywista

Ja mialem problem. Zamowilem FM-a w PRE-ORDER i gdy otworzylem pudelko plyty nie bylo. Zadzwonilem do dzialu obslugi klienta i przyslali mi nowa plytke. Musialem tylko pokryc koszt przesylki.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.