Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Hryniu Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.10.2007 16:58    #18981     Sufler - Porady do gry - Problem z FM 2008
Za radością rozpoczałem sciąganie dema nowego FM. Sciagnalem. Instalacja, bezproblemowa, włączam grę...A tu takie cuś i wyskakuj...i nie wiem co robic. Jak odpalic gre??? W czym tkwi problem???

Mensah Partyzant

01.10.2007 16:42    #18982     Sufler - Porady do gry - Problem z instalacja dema fm2008
Tylko że ja mam ramu 512 to nie tak strasznie mało, karte mam słaba ale jak Fm07 chodzi bez problemu wiec..... najbardziej dziwi mnie ten brak odpowiedzi w Menadzerze zadan windows...ale dobra włacze niech sie łąduje poczekam godzine jak nie ruszy to sie chlastam

Kamas Partyzant

01.10.2007 15:36    #18983     Sufler - Porady do gry - Problem z FM07
Na googlach jak wpisywałem błąd to też niektórzy mieli takie problemy ale nie pisało jak je rozwiązać

Mensah Partyzant

01.10.2007 14:54    #18984     Sufler - Porady do gry - Problem z instalacja dema fm2008
Ja mam problem nasptępujacy: Gra sie spoko instaluje wlaczam, ida reklamy itp i nagle robi sie czarny obraz a w rogu kreci sie jedynie mała piłeczka i tak w nieskoniczność. W FM 07 tez tak miałem ale to tylko chwile trwało. Dodam że w Aplikacjach pisze ze FM 08 właczony ale jest "Brak odpowiedzi" nie wiem czego to wina może trzeba DirectX8.1 zainstalowac tak jak pisze w wymaganiach ?? niech ktoś pomoże bo to naprawde denerwuje ;/

Kamas Partyzant

01.10.2007 14:40    #18985     Sufler - Porady do gry - Problem z FM07
Podczas włączania gry wyskakuje mi komunikat i nie wiem jak go naprawić . Pomocy!!!

Trolek Partyzant

01.10.2007 10:24    #18986     Sufler - Porady do gry - Problem z instalacja dema fm2008
Wyskakuje mi wybierz inne polozenie dla rozpakowania pliku ale mam tylko przycisk wybierz i anuluj gdy wybieram jakis folder i klikam ok to nadal mam tylko wybierz i anuluj co robic???

Nemrod Partyzant

01.10.2007 10:10    #18987     Sufler - Porady do gry - Reakcje na wypowiedzi do prasy
Wiec wygląda to tak:nałatwiej kliknij właśnie na zielone(chyba) pole "RZ"-przeniesie cię do zakładki osobiste i tam bedziesz mógł przeczytać jak piłkarz zaaragował na wypowiedzi w prasie.Moja rada nie wdawaj się zbyt często w potyczki słowne przed meczem, szczególnie przed arcy ważnym meczem. "Często gęsto" zwłaszcza przy nienajwyższych moralach w drużynie piłkarze czują wielką presję wybiku i zwycięstwa (szczególnie po negatywnych i uszczypliwych komentarzach), w takiej sytuacj nawet najłatwiejszy przeciwnik może sprawić nielada probemów.Uwazajcie też na wypoeiedz p[rzedmeczowe do prasy. Przeczytajcie poźniej jak Twoją wypowiedz zapisał dziennikarz"pojawi się w tej samej wiadomości w której wybrałeś odpowiedz na pytanie dziennikarza. Nigdy nie napisze teco co powiedziałeś co moze często podłamac morale zespołu bo np. dzinnikarz bnapisze że "Przeciwnik X mimo niskej pozycji w lidze moze sprawić Ci sporo problemów". Jak masz wysokie morale mów co jakis czas pzed meczem, że jesteś pewien wygranej itp.Ja najcześciej odmawiam komentarza i bardzo dobrze na tym wychodzę, zarówno piłkarze jak i trener są skupieni na meczu i wygranej a nie na potyczkach słownych.

alpaka Partyzant

Bartez_81, a widzisz, mam problem bo na tyle niewygodnie mam podzielony dysk, że póki co problemy z miejscem są spore. A zwłaszcza wtedy, kiedy folder jest domyślny i nie da się nic z tym zrobić:] A poza tym po co się wypowiadasz skoro nijak ma się to do tematu? Dzięki wszystkim tym, którzy pomóc chcieli xD

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

30.09.2007 23:39    #18989     Sufler - Porady do gry - Problem z instalacją FM'a.
Normalnie. Lecz zdaje mi się, że to może być sprawka źle zrobionego skina. Bo to może jest dziwne, ale to właśnie od niego rozpoczęły się moje problemy z grą.

Bartez Przodownik pracy

O ludu, czy wy nie macie poważniejszyp problemów?????

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.