ni po prostu w fm 06 gralem katowicami i osiagnelem z nimi spory sukces,wiec jezeli chce moge mu podac paru zawodnikow,ktorzy powinni przejsc do jego klubu i nie widze w tym problemu zadnego w porównaniu do ciebie.
P.S Kolejna wypowiedz 9pucek nie dotycząca pytania zadanego przez gracza,moze powinno się skończyć jakimś upomnieniem(oczywiście nie chodzi mi o bana)ale zwróceni mu uwagi,poniewaz staje się to coraz mniej śmieszne ze w kazdym temacie jest odpowiedz pucka i w 90% nie d.tyczy zadawanego pytania,a jezeli chce się pomuc oskarża o nie wiadomo co,
P.S Kolejna wypowiedz 9pucek nie dotycząca pytania zadanego przez gracza,moze powinno się skończyć jakimś upomnieniem(oczywiście nie chodzi mi o bana)ale zwróceni mu uwagi,poniewaz staje się to coraz mniej śmieszne ze w kazdym temacie jest odpowiedz pucka i w 90% nie d.tyczy zadawanego pytania,a jezeli chce się pomuc oskarża o nie wiadomo co,

Mam 512 ramu i nawet w 2014 roku gra zapisywała oraz wczytywała się w miarę bezkłopotliwie i szybko. Tak więć dodatkowy ram i zadbanie o porządek na dyskach pozwala na konfortową grę.
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty