Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
ni po prostu w fm 06 gralem katowicami i osiagnelem z nimi spory sukces,wiec jezeli chce moge mu podac paru zawodnikow,ktorzy powinni przejsc do jego klubu i nie widze w tym problemu zadnego w porównaniu do ciebie.

P.S Kolejna wypowiedz 9pucek nie dotycząca pytania zadanego przez gracza,moze powinno się skończyć jakimś upomnieniem(oczywiście nie chodzi mi o bana)ale zwróceni mu uwagi,poniewaz staje się to coraz mniej śmieszne ze w kazdym temacie jest odpowiedz pucka i w 90% nie d.tyczy zadawanego pytania,a jezeli chce się pomuc oskarża o nie wiadomo co,

Proletariat

1. Kitspacki. Ściągłem kitspacki drużyn narodowych prawie wszystkich państw (2G) jednak one działają tylko w Ameryce Płd... ściągłem też kitspacki zwykłe do państw typu Erytrea (te mało znane futbolowo) i zamiast ich mam zwykłe 2G. Lecz np. do wszystkich państw europejskich ściągłem 2G i w żadnym z nich nie ma tych oryginalnych ściągniętych tylko 2G zwykłe... Co może być tego przyczyną? W drużynach działają świetnie (np. Polska liga i pół Europy)

2. Gram GKS-em Katowice (zamieniłem ich zamiast Odry Opole w II lidze), i na początku gry miałem reputację "lokalna" - zrobiłem cudu klubem (nawet powołanie do kadry jeden z graczy dostał) i awansowałem do Ekstraklasy. Reputacja zmieniła mi się na "Regionalna" (która lepsza? lokalna czy regionalna) - teraz mam problem. Żaden obcokrajowiec czy jakiś poważny piłkarz nie chcę przejść do mojego klubu mimo, że gram w Ekstraklasie... Idzie mi jak narazie średnio ale sam fakt się liczy... Kiedy otrzymam (jeśli otrzymam) reputację krajową??
Z góry dzięki, pzdr

Mally89 Partyzant

03.10.2007 17:00    #18963     Sufler - Porady do gry - Pusta murawa
Więc dzis pograłem troszke i zauwazylem ten sam problem ;-) lecz wydaje mi sie że jest on spoowdowany tym ze sie doczytuje przez chwile gra w momencie kiedy jest przjescie z ekranu boiska na ekran inny;-] chyba że tak masz przez cały czas

Cebuś Partyzant

03.10.2007 15:53    #18964     Sufler - Porady do gry - Bład przy ładowaniu nowej gry
Jak napisał kaczy: daj dokładny opis problemu i jakiś zrzut ekranu. Narazie z tego ogólnego opisu to wygląda na to, że być może brak jakiś bibliotek windowsa powoduje kłopot.

rocko21 Partyzant

03.10.2007 14:01    #18965     Sufler - Porady do gry - Bład przy ładowaniu nowej gry
mam taki problem kiedy zalaczam nowa gre wyskakuje mi male okienko o nazwie abroad cos tam po chwili wyskakuje nastepne takie same i tak pare razy az wyskoczy informacja ze fm zostanie wylaczony z powodu jakiegos bledu. na poczatku myslalem ze gre mam zryta ale tak dziej sie z kazdym managerem!!! nawet 03/04 championsipem instalacja nie pomogla nawet zakup nowej karty graficznej mialem service packa 2 teraz mam normalna wersje windowsa , moze to wina directow?? choc je tez instalowalem , pomozcie bo alamalem sie, gdybyscie nie wiedzieli o co mi chodzi to dokladnie napisze io jakiej tresci te bledy, jesli sie dzieki wam problem rozwiaze bede w

Ungarer Partyzant

02.10.2007 21:16    #18966     Sufler - Porady do gry - Pusta murawa
A co mi po tym.Zawsze gram na rozszerzonych.W 07 trochę się cięło ale nic nie znikało.Nie umiem się do tego przyzwyczaić.Ciekaw jestem czy na lepszych kompach też występuje ten problem?

cicinho9 Partyzant

02.10.2007 21:06    #18967     Sufler - Porady do gry - Problem z instalacja dema fm2008
a ja mam problem bo wyskakuje mi jakis blad z aplikacja OPENGL32 czy jakos tak.... kto wie o co kaman??

Cebuś Partyzant

02.10.2007 20:09    #18968     Sufler - Porady do gry - Wyamagania Fm 2008
Ram to tak naprawde najważniejsza rzecz przy takich grach (grafika odgrywa przecież stosunkowa małą role). Zainwestuj więc w pamięć (min jeszcze 256). Jeśli FM07 śmigał bez problemów to w nowym też powinno się obyć bez większych utrudnień. Czystość i częsta defragmentacja dysków bardzo pomaga :) Mam 512 ramu i nawet w 2014 roku gra zapisywała oraz wczytywała się w miarę bezkłopotliwie i szybko. Tak więć dodatkowy ram i zadbanie o porządek na dyskach pozwala na konfortową grę.

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

02.10.2007 17:16    #18969     Sufler - Porady do gry - Wyamagania Fm 2008
Najlepiej się o tym przekonasz ściągając demo wtedy będziesz wszystko wiedział. Myślę, że jeżeli FM 2007 chodził ci bez żadnych problemów to z FM 2008 też powinien spokojnie działać. Możesz też spróbować poszukać jakiegoś czasopisma z grami bo na pewno w większości z nich niedługo pojawi się demo i FM'a i wtedy będziesz mógł się dowidzieć. (tak moja wskazówka)

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

02.10.2007 17:10    #18970     Sufler - Porady do gry - język polski w fm 08
Myliłem się jednak:
http://cmrev(...)2/2.html

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.