Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
Po pierwsze to nie jest forum tylko sufler.
Po drugie próbowałeś przeinstalować FMa?
Po trzecie jeżeli tak to czy formatowałeś dysk lub usuwałeś z rejestru wszystko związane z FMem?
Po czwarte: łatki pomagają w usuwaniu błędów w grze a tym masz problem z zaczęciem nowej gry.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

raceCh- Partyzant

Grupa: Użytkownik
09.10.2007 09:40    #18932     Sufler - Porady do gry - Liga hiszpańska
Nie możesz zarejestrować zawodnika z poza UE do zespołu młodzieżowego, do pierwszego i rezerw po 3. Zawodnicy rezerw spokojnie mogą grać w pierwszym składzie. Pamiętaj też jenak o wychowankach do Europejskich pucharów. A z rejestracją do rezerw to tak robią też wszystkie zespoły w Hiszpanii - skąd tylu egzotycznych graczy w Realu, Barcelonie? Ja grając Celtą wykorzystywałem to do maksimum, inaczej miałbym problem by się utrzymać.

czaaareeek Partyzant

09.10.2007 02:50    #18933     Sufler - Porady do gry - Liga hiszpańska
Ostatnio dostałem propozycję z klubu ligi hiszpańskiej,mam 2022 rok i mój problem rysuje się następująco.. Ilu zawodników spoza ue mogę wystawiać w składzie w meczach o ligowe punkty? czy jest jakis limit? patrzyłem w zasadach i wchodząc na terminarz i informacje też ale nigdzie nie ma tego zapisu, tylko ilość rezerwowych i rejestracja.. czy zatem jest jakaś granica? do pierwszego meczu mam sporo czasu,chce zrobić kilka znaczących zakupów ale jak się później okaże, że zakupieni gracze nie będą mogli grać razem to chyba się pochlastam.. z góry dzięki za odpowiedzi, będę wdzięczny! dodam w sekrecie, że mam aż 950 mln euro do wydania i mój kontrakt opiewa na 8,75 mle euro rocznie, ale dobra ciii już nic więcej.. POZDRAWIAM

Pucek Stachanowiec

08.10.2007 19:56    #18934     Sufler - Porady do gry - brak dzwieku w demie
To sobie zainstalu jeszcze raz. Co to za problem....Może być tak jak ze spolszczeniem,że coś tam działa.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Mattii Przodownik pracy

08.10.2007 14:29    #18935     Sufler - Porady do gry - Problem z treningiem.
Jest taki rodzaj trening "Strzały",nie widzę problemu.

lolek1993 Partyzant

08.10.2007 12:02    #18936     Sufler - Porady do gry - Problem z treningiem.
Jak ustawić pojedyncze treningi np. żeby trenowali strzał,bo ja potrafie tylko zmieniać np. atak,obrona,taktyka itd.

rocko21 Partyzant

07.10.2007 18:56    #18937     Sufler - Porady do gry - Bład przy ładowaniu nowej gry
no dobra usunalem z danych aplikacji ten folder sport interactive i bodajze 3 pazdziernika gra mi weszla po paru dniach znow ten sam blad ale przy ladowaniu sava a za chwile przy ladowaniu nowej gry wiec ja juz ie wiem w czym problem?? znow mam reinstalacje systemu roic?? i dlaczego jak gra juz wejdzie wyskakuje po ilus dniach to saqmo??

boro92921 Przodownik pracy

07.10.2007 16:18    #18938     Sufler - Porady do gry - klub filialny
no to w Anglii tez nie mialem nigdy z tym problemu ale w FM2007 we Francji gram po raz pierwszy

madryckikibic Partyzant

07.10.2007 14:35    #18939     Sufler - Porady do gry - Redakcja
Dział redakcja nie działa już bardzo dłuugo szukałem tematów o tym i jeden znalazłem mianowicie ten http://cmrev(...)220.html tam zetkaiii podał link który kiedyś chodził teraz widzę że go zamknęliście. Mam pytanie czy dział redakcja zostanie kiedyś otworzony a jeśli tak to kiedy???

Pucek Stachanowiec

07.10.2007 10:49    #18940     Sufler - Porady do gry - FAQ i ZASADY
kyczy7 rozmawiałem na GG z Wujkiem i osiągneliśmy porozumienie.
Problem był po to aby go rozwiązać a nie ciągnąć go sto lat.
Mam pytanie do adminów czy jak już się zrobi zadyma tak jak ta: http://www.cmrev(...)0/5.html to czy lepiej nie pokasować postów głupoty zanim ktoś następny coś napisze?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.