Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

sparrow123 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.10.2007 19:23    #18921     Sufler - Porady do gry - Jak odinstalować patch 7.0.2?
No wlasnie mam problem bo chcialem pograc na sejwie Bartosha ale mialem zainstalowanego patcha 7.0.2 i nie wiem jak go odinstalowac?

Cornus Partyzant

Chcialem sobie wrocic do sterego managerka i sie odprezyc, pociupac i momentalnie cisnienie mi skoczylo :)...aktualnie mam problem z updatem Bobi Revolution 2.6
Nie wiem czemu ale nie chodzi mi ten update...nadpisalem pliki, wlaczam, gra sie wlacza ale widze ze sklady sa takie jak byly Hierro jeszcze gra w azji, Liberda jeszcze w Groclinie...czyli update nie dziala...wiecie co moze byc spowodowane tym ze nie dziala ten update?...Do tego update konieczna jest wersja 4.1.5?...

Dereds Przodownik pracy

13.10.2007 18:23    #18923     Sufler - Porady do gry - Problem zawodnika
spróbuj kliknąć prawym na jego nazwisku i może bedziesz miałrakie coś jak rozwiąż problem, a jak nie ma to spróbuj go pochwalić

tomekbvb Partyzant

13.10.2007 16:48    #18924     Sufler - Porady do gry - Problem zawodnika
W kwietniu podczas meczu ligowego w rozmowie motywacyjnej powiedziałem jednemu z zawodników że słabo gra czy coś takiego (dokładnie już nie pamiętam). Po meczu w informacjach osobistych tego zawodnika pojawiło się że uważa, że został potraktowany niesprawiedliwie. Myśle, po następnym meczu przejdzie mu. A tu niepodzianka. Jest już połowa września a w profilu nadal ma napisane, że uważa że został potraktowany niesprawiedliwie. Czy to bug że mimo iż minęło 5 miesięcy ma problem z tego powodu?

putik Partyzant

12.10.2007 15:12    #18925     Sufler - Porady do gry - Klub a reprezentacja
Otóż mam taki problem...w dniu 3.04 mam do rozegrania mecz rewanżowy w Pucharze UEFA z Realem Madryt (Gram Wisłą Kraków) ale 5 albo 6 moich najlepszych zawodnikow (głównie Kolumbia i Chile) zostało powołanych na mecze swojej reprezentacji w dniu 2.04 więc napewno nie zdążą sie zregenerować w ciagu 1 dnia albo nawet nie wróćą w porę...w dniu kiedy zostałem poinformowany że zostali powołani to nie mogłem ich skreślić ze składu reprezentacji bo to jest mecz oficjalny :/ wszyscy zawodnicy to pomocnicy i napastnicy więc nie mam kogo do składu wystawić na mecz z Realem!! 1 mecz 1:1 i i miałbym realną szanse na awans (to już ćwierćfinał) ale nie mam składu :/ jest jakiś sposób żeby przełożyć mecz albo sprowadzić ich spowrotem do klubu ??

malczik Partyzant

11.10.2007 11:30    #18926     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja Polski :)
Witam
otoz chcialbym sie podzielic z wami moja kariera - jako trenera oczywiscie - w naszej kadrze :) otoz zaczalem od eliminacji ; po 4 wspanialych zwyciestwach ( w tym z Portugalia 2:0 :D) , przegralem 0:2 z Belgia i nowy rok zaczal sie pomyslnie. Z armenia 2 x wygrana , z azer wygrana i niestety wpadka - bo remis. potem tylko przegrana z portugalia , pogrom nad finami , belgia i kazachami i awans byl :) na koniec 1:2 z serbia - ale tak czy siak 1miejsce w grupie i bezproblemowy awans :-) w samych mistrzostwach zaczalem w grupie smierci - z anglia , czechami i holendrami. Pierwszy mecz 2:3 z anglia , nastepnie remis z holandia 1:1 , by na koniec wygrac 2:1 z czechami i miec upragniony awans - z 2giego miejsca ale jednak awans... w cwiercfinale czekala mnie ciezka potyczka z gospodarzami - szwajcarami. po dramytcznym meczu bylo 2:2 , dogrywka takze nie przyniosla rezultatu , wiec potrzebne bybly karne. moi spisali sie znakomicie , kazdy strzelil bramke z wapna i awans do polfinalu stal sie faktem. tam czekala na mnie reprezentacja hiszpani . porazka 0:1 spowodowala ze nie udalo sie znakomitego wyniku osiagnac , lecz 3 miejsce - ex equo z francja stalo sie faktme ;) po tych mistrzostwach - wg mnie nie bardzo udanych , gdyz nie mogl grac Kuba czy Zewlakow , zabralem sie do pracy , pobrowalem pilkarzy i juz do konca roku w 7 meczach , odnioslem komplet zwyciestw. (min. w EL do MS 2010 - z Bosnia 4:0 , Rosja 3:1 i Litwa 3:0) . W roku nastepnym (terazniejszym :D ) rozegralem juz mecz z anglia (ktora takze mam w grupie EL MS) , doznajac porazki 1:2 oraz rozegralem towarzyski ale jakze ciekawy mecz ze szwecja (0:0). No i nadeszla chwila terazniejsza. Moze w koncu podam squad bo napewno wszyscy sie tym interesuja (jesli w ogole :> )
Otoz w obwodzie jest jakichs 40 pilkarzy z ktorych korzystam + talenty + wysokiej formie gracze . a wiec zespol :
BRA: Boruc , Fabianski , Kuszczak , Pawelek , Szczesny.
OB: Zewlakow , Bronowicki , Wilk (dobry obronca z Lecha) , Golanski , Kokoszka , Glowacki , Rzezniczak , Dudka , Wasilewski , Radomski .
POM: Kuba , Kaź , Kosowski , Lewandowski , Iwanski, Majewski (radek z groclinu , mlody talent i bardzo dobry srodkowy pom.) , Sobolewski , Jelen , Krzynowek , Piotr Brozek , Lobodzinski , Marcin Zewlakow (odnalazl sie u mnie w kadrze i jest dublerem).
NAP: Pawel Brozek , Saganowski , Rasiak , Matusiak , Zurawski , Smolarek , Aleksander (naprawde sie rozstrzelal) , Grzelak .

pitfriend Partyzant

11.10.2007 10:44    #18927     Sufler - Porady do gry - kit pack do serie b
witam
zamierzałem sobie pograc juventusem ale nie podobają mi sie te defaultowe stroje więc ściągnąłem sobie kitpacki serie b z dwóch różnych źródeł i tu pojawił sie problem, bo nie działają. jak ściągałem do innych lig wszystko było ok ale tutaj jest inaczej i moge tylko przypuszczać dlaczego nie działają ale nie znam rozwiązania. w katalogu Program FilesFM07datagraphicspictureskitsclubs jest też katalog ita w którym znajdują sie koszulki i plik config. są w nim nie wszystkie kluby serie a i serie b. w plikach które ściągam z kitpackami też są pliki config ale tylko na serie b ewentualnie na każdą z lig z osobna. jak porównuje to z innymi ligami to wydaje się że brakuje jednego pliku config w którym będą odnośniki do wszystkich włoskich lig. próbowałem też edytowac ten plik config który mam dodając odpowiednie ściezki ale nie przyniosło to żadnego efektu (oczywiście przeładowuje skórki) czy zna ktoś rozwiązanie tego problemu ewentualnie posiada potrzebne mi pliki???

czaaareeek Partyzant

10.10.2007 21:22    #18928     Sufler - Porady do gry - Liga hiszpańska
Bo uznałem te wypowiedzi za pomocne.. jakiś problem?

Barton Rzecznik Rządu

Grupa: Moderator
@rocko21: Dostajesz reakcjonistę za niecierpliwość, coś na wzór spammu i osobliwy sposób zachęcania innych do pomocy w rozwiązaniu Twojego problemu ("mam was gdzieś";).

Na przyszłość powstrzymuj się od zakładania dwóch tematów z tą samą sprawą, jeśli ktoś będzie wiedział jak Ci pomóc, to na pewno to zrobi. Pamiętaj, ilość tematów z tym samym problemem nie idzie w parze z ilością odpowiedzi, których oczekujesz.

Temat zamykam, chcesz coś dodać, to zrób to w poprzednim.

Barton Rzecznik Rządu

Grupa: Moderator
Hm, grałeś Amiką, dostałeś propozycję z Korony, którą przyjąłeś i teraz nie chcesz odchodzić z Amiki? Nie bardzo rozumiem, z tego co napisałeś, wynika, że już odszedłeś, a zatem nie masz możliwości powrotu, chyba, że Amica znów Cię zatrudni albo dodasz "się od nowa", tak jak radził mój poprzednik.

Na przyszłość, unikaj caps locka i wykrzykników w nazewnictwie tematu, staraj się przedstawić swój problem bardziej przejrzyście, staraj się pisać z zachowaniem "polskości" wypowiedzi, dzięki temu nam będzie łatwiej zrozumieć Twój problem i chętniej powiemy Ci, jak sobie z nim poradzić.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.