Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

marcinek920 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.10.2007 09:34    #18891     Sufler - Porady do gry - podanie piłki do bramkarza
grałem już kilkoma zaspołami i w różnych ligach i mam taki problem : otórz gdy bramkarz przeciwnika ma zacząć grę z piątki a piłka jest od niego oddalona to nigdy sam jej nie weźmie tylko zawodnik z mojej drużyny mu ją podaje. nawet jeżeli piłka jest bardzo blisko niego... pomocy bo mnie to już od dłuższego czasu denerwuje. jest jakiś sposób żeby to zmienić ?

witrts1910 Partyzant

20.10.2007 09:32    #18892     Sufler - Porady do gry - polska krajem rozwinietym ??
Nie wiem ja z kolei zaobserwowałem najlepsi piłkarze naszej ligi odchodzą z ligi przykład
Iwański Besiktas Garguła anglia Choto anglia grzyb Livorno nawet do ligi izraelskiej idą i nie jest to Hapoel czy Maccabi tylko coś wogóle nie znanego Roger Edson Radovic itd Bundesliga dla mnie to jest większy problem że lepsi ligowcy odchodzą i to do zdecydowanie za silnych klubów skoro Choto trafia do Premiership :/ to w realnym świecie gdzie powinien grać Błaszczykowski?? ;o Ale zgadzam się że miły akcent by grali u nas np Włosi Anglicy może nawet Portugalczycy Hiszpanie ale bądzmy szczerzy na naszą lige są dobrzy a w rodzimych krajach kto ich zna?

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
20.10.2007 08:59    #18893     Sufler - Porady do gry - Błąd przy instalacji.
Nie wiem o co chodzi z tymi "radami" powyżej...

Jak ktoś ma problemy z instalacją to zawsze radzę aby sróbował zainstalować na innym komputerze. Wtedy się dowiesz czy coś nie tak z Twoim Windowsem czy też z instalką.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

20.10.2007 00:39    #18894     Sufler - Porady do gry - Błąd przy instalacji.
Wybierz inne położenie dla rozpakowania programu - takie coś mi wyskakuje, gdy chcę zainstalować FM-a. Jednak instalowałem grę już 3 raz i ciągle to samo. Na każdym dysku mam ponad 5 gb wolnego miejsca, a więc to nie powinien być problem. O co chodzi?

SeiDi Młody aktywista

19.10.2007 23:35    #18895     Sufler - Porady do gry - liga hiszpańska
więc jeśli jest tak jak mówisz to nie powinno być problemu z tym że mogą grać.... w dodatku większość z nich to europejczycy jak mówisz

edek11 Partyzant

19.10.2007 23:20    #18896     Sufler - Porady do gry - liga hiszpańska
gram sobie Valencią i mam taki problem:otóż z wolnego transferu zatrudniłem raizigera,szymkowiaka,pagliuce,frankowskiego,oraz wypożyczyłem favalliego,digao,brendther i wszystkich ich zgłosiłem przez Valencię b i gdy ich przenosze do pierwszego składu to raiziger,franek,szymek,pagliuca są niedopuszczeni(nieuprawnieni) do gry oraz favalli też nie morze grać, abrendther,digao mogą,dzien wcześniej żaden z nich nie grał meczu

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
No to przecież chce, żeby pomagali graczom z problemami z CMem.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

loc187 Partyzant

19.10.2007 18:34    #18898     Sufler - Porady do gry - Crash przy wejściu w trening
Co do wątku procka. Miałem kiedyś Balerona (tak się zwało kiedyś Celki :) ) 300A kręconego na 486MHz (czy jakoś tak) i stare CM'y chodziły bez problemów, a wątpie, żeby te nowe Celerki były gorsze.

Strzelba Partyzant

19.10.2007 17:28    #18899     Sufler - Porady do gry - Tureckie talenty
matti człowieku czy ty wogole przeczytales co on napisał bo to co ty napisales jest zalosne chcesz sie podlizac komus czy jak bo nie rozumiem takich ludzi jak ty a co do problemu carlosa to polecam tevfik kose i aydin yilmaz

Leon9921 Partyzant

19.10.2007 17:15    #18900     Sufler - Porady do gry - Problem w FM 08
Jak w FM 08 przyporzadkowac numer nowemu zawodnikowi aby byl uprawniony do gry w nastepnym meczu?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.