Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

hoody Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Musisz mieć klub filialny z któregoś z tych państw i wysłać tam zawodnika! Ale dany piłkarz wcale nie musi sie później zgodzić na wypozyczenie i mozecie miec problem gdyz zawodnik bedzie ciagnął chajs a grać nie bedzie mógł

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Odznacz w ustawieniach --> sieć uruchom jako serwer. Chociaż to jakiś dziwaczny problem albo źle opisany.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Emeryt Piter Partyzant

24.10.2007 14:09    #18873     Sufler - Porady do gry - Ilość kobiców na stadionach
Bardzo często w FM 2007 wystepuje błąd w ilości kibiców przychodzących na stadiony np. Leeds w FM 2007 przychodzi około 17 tysięcy a w rzeczywistości średnia z tego sezonu 27 tyś , Lech Poznań w Polsce. W zwiazku z tym mam pytanie czy ktoś juz zwrócił uwagę na ten błąd w FM 2008, dla mnie jest to bardzo irytujące.Czy w innych klubach tez macie doczynienia z tym problemem.

alle Partyzant

24.10.2007 11:05    #18874     Sufler - Porady do gry - Przesunięte Foty
Mam ten sam problem. Ktos spapral robote :]
To samo jest ze wszystkimi wypuszczonymi kitspackami...widac cienie domyslnych pod prawdziwymi.
(fm oryg. jak cos)

Saint Partyzant

Od razu zaznaczam, iż przeszukałem sufler i niby znalazłem odpowiedź na nurtujące mnie pytanie. Niby, ponieważ w odpowiedziach forumowiczów (^_^) są rozbieżne odpowiedzi. Zatem przejdźmy do problemu. Gram sobie w lidze angielskiej i chciałbym ściągnąć grajka z Ameryki Południowej (czyli spoza UE). Piłkarz nie dostaje pozwolenia na pracę w Anglii nawet po odwołaniu, ale mogę go kupić i wysłać do zagranicznego klubu z którym współpracuję. I tu moje pytanie. Ponoć w Belgii po 3 latach zawodnicy dostają obywatelstwo, ale warto też wysyłać ich do Hiszpanii, bo tam zdarza się, że obywatelstwo dostają już po 2 latach, choć niby inni piszą że po 3. Zatem pytam się jak to jest z tym obywatelstwem w Hiszpanii? Czy zawodnik nie mający drugiego obywatelstwa, niegrający wcześniej w Europie może dostać paszport już po 2 latach? Czy rzeczywiście Belgia, Polska to najlepsze kraje, aby wyrobić zawodnikom drugie obywatelstwo? Jakie są Wasze doświadczenia w tej materii?

FireViper Partyzant

24.10.2007 08:17    #18876     Sufler - Porady do gry - DODATKI DO FMA 2008!!!!!!!!
FM 08 jeszcze premiery nie miał u nas.
A pozatym słyszalem ze mogą dziłać te z FM 07 wiec problemu być nie powinno.

bury1986 Partyzant

23.10.2007 21:51    #18877     Sufler - Porady do gry - silnik meczowy w Fm 2008
U mnie az tyle bramek jakos ie wpada, gram lige polska, zadazaja sie tez wyzsze wyniki jak np 3:4 , 3:3 ale jakos nie powiem ze to czesto.Gram Legia i w 17 spotakaniach starcilem zaledwie 4 bramki wiec chyba jest ok, pozniej mialem problemy troche ale teraz znowu jest ok. wiec wg mnie nie jest tak zle, no ale pogram dluzej to sie przekonam.Pozdrawiam

m11r Partyzant

Mam takie problem: Po zainstalowaniu gry i próbie jej uruchomienia wyskakuje błąd" system does not meet minimal requiremnets"! Dodam,że mój komputer spelnia minimalne wymagania gry.(athlon2,2ghz, 768 ramu, windows xp). Miejsca na dysku tez jest wystarczająco żeby gra chodziła! nie jest to tez wina directX-a bo zainstalowałem 9.03C a gra wymaga min 8.1!

mario84 Partyzant

21.10.2007 21:03    #18879     Sufler - Porady do gry - STADIONY DO EURO 2012
no wlasnie w tym problem ze ja mam pelna oryginalna gre i nic z tym juz chyba nie zrobia :) no chyba ze patch ale pewnie ...z 8.03

fudi Przodownik pracy

21.10.2007 19:45    #18880     Sufler - Porady do gry - Kitspack - tło dziadostwa
ściagnij z innej strony. Pełno jest dodatków już do najnowszego FMa. Mozliwości masz dużo, a MU to sławny klub więc nie będziesz miał problemu ze znalezieniem...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution