Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

fred Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.10.2007 01:28    #18861     Sufler - Porady do gry - Kilka pytań FM 2008 - demo
1. Najlepiej wybrać kapitana i jego następców w taktyce meczowej.
2. W trakcie sezonu, bądź po jego zakończeniu otrzyma obywatelstwo.
3.CD
4.Mam jego opis screena też tylko że atrybuty nie są po angielsku, ale jeśli byś porównał do tych angielskich to kolejność jest nie zmieniona.

Imię: Nicolas
Nazwisko: Millan
Narodowość: Chile
Klub: Colo Colo
Pozycja:
CA*: 75
PA*: -9
Cena[za ile kupiliście]: 50 tys.euro
Wartość[maksymalnie 15 mln zł, czyli 4 mln euro]: 0 euro

Opis:Nicolas Millan to zawodnik, który jest najmłodszym debiutantem w historii chilijskiej ekstraklasy. W swoim pierwszy ligowym meczu w barwach Colo Colo zagrał 10 września 2006 roku mając 14 lat i 9 miesięcy. Jest to jeszcze dziecko, które uwielbia grać w piłkę i jak wielu z nas w jego wieku marzy o wielkiej karierze. My jako jego menadżer musimy go jeszcze wiele nauczyć, ale już na pierwszy rzut oka widać, że chłopak ma talent. Wyciągnięcie go z Colo Colo nie powinno nas wiele kosztować r11; oferta w wysokości ok. 100 tys. euro powinna wystarczyć do sprowadzenia tego drapieżnika prosto z Chile. Jeśli ktoś chce od razu zaoferować mu kontrakt musi się liczyć z wydatkiem ok. 300 tys. euro. Przejdzie on zawsze do klubów, które mają szansę na zaistnienie w Europie. Do Orange Ekstraklasy w pierwszym roku przechodzi raczej niechętnie. Po 2 latach jednak nie powinno być już ze ściągnięciem go żadnego problemu. O jego umiejętnościach nie da się za wiele powiedzieć, gdyż jego atrybuty są losowe. Jednak przeważnie ma wysoką technikę, wykańczanie akcji, drybling i grę z pierwszej piłki. Jedyne jego wady to niedoświadczenie w zawodowej piłce i warunki fizyczne, które są losowane (niestety przeważnie jest niski, ale za to szczupły). Warto jednak pozwalać mu na boisko na wiele improwizacji, umie grać jako tzw. wolny elektron (15). W grze trzeba mu poprawić przede wszystkim atrybuty fizyczne. Umiejętności skaczą mu w górę bardzo szybko. Polecam sprowadzenie go do każdego klubu - od Legii do Barcelony i Chelsea.

Mally89 Partyzant

26.10.2007 21:43    #18862     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Więc ja się pochwalę co mi sie udało ugrać na najnowszej łatce do '07. Ambitnie zacząłem grać Wartą Poznań w 2 lidze, po sprowadzeniu z wielkimi problemami ciekawych kilku graczy udało mi sie awansowac z 2 miejsca, w pierwszym sezonie jako beniaminek udało mi się wygrac ligę, natomiast sezon 3 zaczołem troszke tylko, dostałem sie do fazy grupowej LM, więc miłe mam wspomnienia z tej przygody :-) moze screeny??;-) pozniej zrobie. Narazie chciałem sie pochwalic :-D

ketjow Partyzant

26.10.2007 19:13    #18863     Sufler - Porady do gry - Pomoc, Football Manager 07
dzięki wszystkim za rady, z taktyką akurat mam najmniejszy problem, raczej głównie chodzi mi jak ustawić trening:) więc jakby ktoś mógł pomóc to wielkie dzięki:) pozdrawiam

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

26.10.2007 17:04    #18864     Sufler - Porady do gry - Pomoc, Football Manager 07
Polecam ci ketjow przeczytać poradnik załączony do ORYGINALNEGO FM 2007. Jeśli grasz Arsenalem, to nie powinieneś mieć problemu z doborem odpowiednich zawodników. Twoja taktyka powinna przede wszystkim zależeć od umiejętności graczy (np: masz świetnych skrzydłowych to nastawiasz ich na bardzo ofensywną grę, tempo szybkie dla całej drużyny ogólnie nastawienie ofensywne lub defensywne itp, itd). Po drugie każdej drużynie przydarza się spadek formy i tego nie zmienisz. Możesz to ograniczyć za to stosując rotację w składzie.

Mam nadzieję że choć trochę Ci pomogłem :P

fred Młody aktywista

26.10.2007 13:24    #18865     Sufler - Porady do gry - Krytyka sędziego
Też miałem takie problemy ze sędziami jak ty daniel k-ce jak chcesz dopiec sędziemu to jedynym wyjściem jest nadanie mu przydomka.

alle Partyzant

25.10.2007 22:26    #18866     Sufler - Porady do gry - Druga narodowość
Mam taki sam problem co Stryjek...tylko, ze to tyczy sie wszystkich co dostaja polskie obywatelstwo. Nie grali przeciez wszyscy w reprezentacjach swoich krajow, czesc jest cienka, nawet by ich nie chcieli :]

Stryjek Partyzant

25.10.2007 18:19    #18867     Sufler - Porady do gry - Druga narodowość
Z tego co wiem to nawet jak grał kilka meczy w Rep.U21 to i tak może grać w innej tej "dorosłej" :P więc nie sądze że w tym problem, ale mogę się mylić :)

tomekbvb Partyzant

25.10.2007 18:12    #18868     Sufler - Porady do gry - Druga narodowość
Może nie zamierza grać dla reprezentacji Anglii lub poprostu aby nie miał problemów z pozwloleniem na prace np. przedłużeniu kontraktu.

Stryjek Partyzant

25.10.2007 18:07    #18869     Sufler - Porady do gry - Druga narodowość
Jestem trenerem rep. Angli i dostałem wiadomość że Denilson (Arsenal) dostał obywatelstwo Angielskie bo jest już ponad 5 lat w Londynie. Chcę go powołać do rep. ale nie mogę ;/ nie wiem czemu ;/ nie ma nawet opcji Reprezentacja ;/ a nie bgrał ani jednego meczu dla Brazyli ;/ więc w czym problem ???

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

25.10.2007 16:56    #18870     Sufler - Porady do gry - jeden FM na dwa kompy?
@Saint: Lol nie bądź śmieszny.

Możesz bezproblemowo grać na dwóch. Jak sobie zrobisz odpowiednio obraz, to będziesz mógł grać bez nosnika w cd-roomie. Nie wiadomo jeszcze czy w ogole cd bedzie trzeba wkladac;p

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution