Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

ignat700 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.10.2007 23:21    #18851     Sufler - Porady do gry - Brak folderu
mam maly problem z fm 08

po zainstalowaniu gry chcialem dodac kitsy lecz nie mam folderu graphick

w data nie ma tego folderu, w dokumentach tez niema

jest tylko plik graphics.fmf ale to nie jest folder

oczywiscie mowa o oryginale :)

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
28.10.2007 20:15    #18852     Sufler - Porady do gry - rejestracja
mariusz90 po co odpowiadałeś jak wcześniej została udzielona odpowiedź, czyż by punkciarz?

Chciałem zapytać Ylv po co to napisał a w odróżnieniu od Ciebie dodałem jakąś radę, że może przetestować tych zawodników w meczach o krajowy puchar. Albo masz problemy z czytaniem albo masz jakąś fobie czepiania się mnie gdzie popadnie potem mówisz, żebyśmy o tym zapomnieli...dziwny z Ciebie człowiek jest. Nie chce znowu tu rozmawiać o mnie - masz jakieś ale to napisz na GG albo daj sobie spokój.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

boro92921 Przodownik pracy

28.10.2007 16:23    #18853     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

28.10.2007 15:07    #18854     Sufler - Porady do gry - Zamiana lig - problemy
Naprawdę już nie wiem, najlepiej jak zamienisz sobie ligę z jakąś inną europejską, może to rozwiąże twój problem.

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
28.10.2007 14:27    #18855     Sufler - Porady do gry - Zamiana lig - problemy
Zamieniłem ligę RPA z Bośniacką i mam parę problemów które może nie uniemożliwiają grę aczkolwiek są trochę wkurzające:
-jak zrobić by przy ekranie wyboru ligi pojawiała się flaga bośniacka
-jak włączam tylko ligę Bośni to te drużyny nie grają w europejskich pucharach (jeżeli włączam jakąś europejską ligę to już wtedy jest ok)
-pokazują mi się afrykańskie rozgrywki klubowe (LM,Superpuchar itp.)
-brak terminarza jak wchodzę w jakąś drużynę
Z góry dzięki za pomoc.
lucasinho.blox.pl

Visioner Przodownik pracy

27.10.2007 22:24    #18856     Sufler - Porady do gry - kondycja
otoz mam problem z kondycja moich zawodnikow, nie regeneruja sie wystarczajaco do nastepnych meczy i mam w zwiazku z tym pytanie, czy zaaplikowac im trening silowy czy moze zmienic obciazenie w aerobiku i sile na lekkie ?? jestem na poczatku sezonu po paru kolejkach

fred Młody aktywista

27.10.2007 22:11    #18857     Sufler - Porady do gry - FM czy Fifa manager
Łatka ma być dość szybko wiec nie powinno być problemów. FM 08 ma nie tylko wprowadzić nowe rzeczy ale też poprawić niedociągnięcia z FM-a 07

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

27.10.2007 21:42    #18858     Sufler - Porady do gry - Szkocja to kraj rozwinięty
W Szkocji grali lub graja tacy pilkarze jak Arteta Hiszpan czy Donati Wloch wiec mysle pilkarze pokroju ich przyjda do tej ligi bez problemow.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Proszę bardzo. Następnym razem staraj się szczegółowo opisać swój problem.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Wiem, że pierwszy post jednak zasady to zasady. Sufler jest od tego, aby zadawać pytania, oczywiście związane z grą, na które nie znamy odpowiedzi. W Twoim poście jednak nie zauważyłem żadnego problemu, baa sam sobie odpowiedziałeś...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution