Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

MeTHoD Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.11.2007 12:48    #18831     Sufler - Porady do gry - Zdjęcia
sorry bardzo!
Ylv: rozmiar zdjęcia 95 x 95
W FM 08 zdjęcia mają rozmiar 180x180 xD mały szczegół, a poza tym sa poradniki dla grafikow wiec w czym problem?

Arcz Partyzant

01.11.2007 12:46    #18832     Sufler - Porady do gry - Wersja prawostronna fm08
mam problem chcialem sprawdzic jak wyglada wersja prawostronna w fm08 ale kiedy ja wlaczylem pojawil sie bialy ekran i nic wiecej jak to zmienic??

Xovin Partyzant

01.11.2007 08:06    #18833     Sufler - Porady do gry - Problem z drużyną.
Cześć. Mam problem. Stworzyłem drużynę przez edytora ale gdy wybieram nowa gra i następnie wybieram kraj i ligę. Biorę 2 liga Polska bo tam ją stworzyłem ale co widzę są wszystkie drużyny ale nie ma mojej. A gdy biorę innym klubem zaczynam grę i wezmę wyszukaj to jest a gdy patrze zawodników to jest ich z 5-7 a reszta to wymyśleni. Pomocy!!!!!

łukasz19 Partyzant

31.10.2007 22:02    #18834     Sufler - Porady do gry - Nowa gra
Mam problem mam Fm 08 i gram Chelsea i przy rzutach rożnych cały czas bramkarz wchodzi w pole karne a w ustawieniach bramkarza mam wszystko ok. :/ Co jest pomużcie

martin Przodownik pracy

31.10.2007 17:16    #18835     Sufler - Porady do gry - problem z instalacją FM 2006
mam problem z instalacją FM-a 2006. wyskakuje mi taki błąd: http://img29(...)mbs5.png czy to jest wina płyty czy mojego komputera ?

Mensah Partyzant

31.10.2007 16:58    #18836     Sufler - Porady do gry - Problem z transferami juniorów
Ale tu nie chodzi o brazylijczyków gdzie prawo jest takie samu zarówno w rzeczywistośc jak i w FM. Problem polega na tym że prawo dotyczące chłopaków z Peru, Bośni czy Kolumbii różni sie od tego w FM. I to wydaje mi się jest spore niedociągnięcie chłopaków z SI...a mi to strasznie utrudnia i zniechęca do gry

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

31.10.2007 16:24    #18837     Sufler - Porady do gry - Problem z transferami juniorów
Sciągnij i zainstaluj łatkę może problem zniknie, bo może to być bug.

Mensah Partyzant

31.10.2007 16:21    #18838     Sufler - Porady do gry - Problem z transferami juniorów
Mam pewnien problem i chce się poradzić.
Jak wiadomo zawodników poniżej 18 roku życia z Brazyli sprowadzić sie nie da. Występuje to prawo zarówno w świecie FM jak i rzeczywistość, są tego przykłady. Czyżby ten problem "zatakował" także inne kraje:
Sprubuje wytłumaczyć to na pewnym przykładzie( jednym a takich sytuacji mam wiele) :
Jest zawodnik: Joazhino Arroe 1992 Sporting Cristal-Peru(tak na marginesie PA-8):P. W swiecie realnym tego lata przeszedł do włoskiej Sieny. W bazie FM08 widnieje jeszcze w kadrze Sportingu, ale to nie w tym tkwi problem. Grajac europejkim klubem prubuje natychmiast go kupić...i gówno pisze że przejdzie do mnie w 2010 gdy skoniczy 18 lat. Wiec zastanawiam sie jak to jest możliwe że "w realu" Siena jest go wstanie sprowadzić jako 15 latka a ja gracz FM muszę czekać aż ukoniczy 18 lat....Próg wieku po którym transfer wchodzi w zycie to zawsze 17-18 lat. To jest problem nie tylko młodych zawodniow z Peru ale również utalentowanych: bośniaków, czarnogórców, kolumbijczyków.....Niby Fm ma odzwierciedlać rzeczywistosc a ten problem bardzo zniechęca mnie do gry. Dla niekórych to głupie bo co to za róznica 15 a 18 lat, ale dla mnie osobiscie ma to ogromne znaczenie. Jako że gram malymi klubami ze Skandynawi staram sie sprowadzać wielu utalentowanuch zawodników by potem wchodzac na coraz wyższe stponie mieć w zepole "swoich" ludzi któych sprawdzam w U19, daje szanse w pucharach itp. A gdy dostaje 18 latka to praktycznie w moim odczuciu jest to wpełni ukształtowany zawodnik.Wiem że wymienione kraje twypu bośnia czy kolumbia nie są w UE ale skoro w rzeczywistość klubu sprowadzaja nastolatków z tych regionó to dlaczego ja w FM tego przeskoczyć nie moge.Gdybym grał wielkimi europejskimi firmami to nie było by problemu ale ja takimi nie gram;]
Pierwsze pytanie czy wogóle zrozumieliscie o co mi chodzi?
Czy to jest bug ( przewidziana jest jego eliminacja w łatce)
Czy da sie jakoś obejsć, przeskoczyć i jednak sprowadzić tych małolatów natychmiast..
Tylko proszę nie pisać że to nie jest problem bo jest i to wielki:)

sefko1 Przodownik pracy

31.10.2007 14:31    #18839     Sufler - Porady do gry - Nowa gra
Tu nie chodzi o problem, jak wprowadzić taką opcje do menu gry. Tu chodzi o skutki jakie by wywowała dla twojej rozgrywki.
Powiedzmy grasz w Anglii. Kluby Hiszpańskie są okrojone z zawodników. Nie ma podziału na pierwszy zespół bądź rezerwy. Nie ma terminarza, pełnego obsadzenia tranerów czy scoutów. Teoretycznie dałoby się to stworzyć powiedźmy w 10 sezonie, ale.... skoro twórcy gry nie wprowadzili takiej możliwości to podejrzewam, że ingerncja w rozgrywke była by zbyt duża i mogłoby powodować błędy lub zamykanie aplikacji.

GonzoPRZ Partyzant

31.10.2007 12:00    #18840     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
mam pewien problem. Gram juz WISŁĄ KRAKÓW 6 sezon i chcialbym rozbudowac swoj stadion. jest to mozliwe przez uzytkownika czy tylko zarzad o tym decyzuje i rozbudowywuje kiedy chce. jak cos to prosze pisac na

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.