Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Tores ReDevil Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.11.2007 20:42    #18821     Sufler - Porady do gry - Sprzęt a FM 2008
Cześć, mój sprzęt:
AMD Athlon XP, 973 MhZ (9.5 x 102)
VIA VT 8377 Apollo KT600
512 MB RAM
NVidia GeForce FX 5200 128 MB

W FM 07 zawsze brałem tylko jedną, max dwie ligi przez co skaracałem niestety czas rozgrywki na jednym sejwie ale bałem się przeciążeń i kłopotów z sejwem. Teraz wiem, że nie powinienem się tego aż tak bardzo obawiać.

Mam pytanie ile lig w FM 08 dałoby załadować na moim kompie żebym nie miał kłopotów z sejwem i gra się nie zacinała oraz w miarę płynnie chodziła ?

Chciałbym zrobić coś takiego: (przypominam, chodzi o nadchodzący FM 08)
Wybrane Ligi:
Anglia, Francja, Niemcy, Hiszpania, Włochy (tylko najwyższe) czyli razem 5 lig z 5 krajów
Baza D.: Średnia
Wszyscy piłkarze: Brazylia, Argentyna, Kolumbia

Co myślicie da rade płynnie chodzić bez problemów z sejwem i crash dumps nam moim sprzęcie ? Z góry dzięki za odpowiedź.

blazej Partyzant

02.11.2007 20:03    #18822     Sufler - Porady do gry - ogolem fm 08
uwazam ze gra jest zajebista:):) powiem odrazu mam pirata poprostu na orginal mnie nie stac i nie musi mi nikt wierzyc takie zycie:(( gram celtikiem sklad boruc-wasilewski balde mcmanus wilsom-krzynowek donati rochembak kosowski - j v of hesselin zyrawski:) ____ czaplinski odea keery dzudsak(nowy talen do fm 08 zaj:) rosenberg mcgeady frankowski:P:P taki polski celtic chlopaki sobie dobrze radza z barca u nich tylko 1-0 kosowski 2 mlodosc:):) bugow nie mam po patchu a mam pirata nie mam problemu z euro tak jak niektorzy obroncy zaczeli normalnie biegac bo bez patcha to byla lipa pozdrawiam wszystkim i zycze milego grania:):) a mam pytanie ile macie lat ?? wiem ze dziwne ale ja gram ogoli tylko w to a dziewczyna mowi zebym z tego wyrosl ale chyba sie nie da ja mam 19 i mysle ze to poprostu sie lubi jak piwo sex..:):)

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
02.11.2007 12:40    #18823     Sufler - Porady do gry - Menadzer siatkarski
Panowie. Bez przesady tu się pomaga graczom, którzy mają problemy Football Managerem, starszymi CMami lub plikoteką związaną z tymi grami (grafika,programy itp.), a nie z menedżerami siatkówki...to nie jest forum o grach komputerowych.
Może lepiej byłoby to temu Panu wytłumaczyć a nie od razu na niego wjeżdżać ale jak kto woli.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

mike_91 Partyzant

02.11.2007 11:00    #18824     Sufler - Porady do gry - panstwo-edytor
Witam!
Moj problem polega na tym, ze chcialem dokonac kilka zmian w edytorze do FM08. Zmienilem klub troche klub z szwedzkiej ligi a dokladnie to przenioslem do z nizszej ligi do 2 ligi, stworzylem im nowy stadion i stworzylem miasto w ktorym owy klub sie znajduje i jeszcze stworzylem im zespol rezerw. A i jeszcze to moze byc istotne, ze usunalem jeden klub z tej drugiej ligi, zeby liczba druzyn sie nie zminila, zapisalem nowa baze danych i zamknelem edytora. Wlaczylem FM08 i nowa gra- wybralem moja baze danych i kiedy chcialem wybrac ligi to zobaczylem ze nie ma wogole szwecji, zniknela! Przedtem byla, a teraz nie ma! Co jest? Inne panstwa sa. Mam zainstalowanego tego najnowszego patcha beta.

Mattii Przodownik pracy

02.11.2007 07:36    #18825     Sufler - Porady do gry - Atrybuty Psychiczne Managera...
O znalazłem temat o lojalności(masz tu opisane jak ją podnieść).

Mattii Przodownik pracy

02.11.2007 07:33    #18826     Sufler - Porady do gry - Atrybuty Psychiczne Managera...
Co do pierwszego tu masz podobny temat.

Co do drugiego,może składałeś podania do innych klubów,albo wystawiałeś na listę transferową swoich zawodników,może chciałeś ich wypożyczać.

Magic Partyzant

Grupa: Ekspert
01.11.2007 23:14    #18827     Sufler - Porady do gry - to samo?
Innym rozwiązaniem tego problemu jest umieszczenie 'dobrego' pliku fake.

jarek111 Partyzant

01.11.2007 16:36    #18828     Sufler - Porady do gry - Problem z drużyną.
1)Ustawiłeś w bazie danych, to że jest to klub polski?
2)Napewno ustawiłeś ligę na 2 ligę polską?
3)Jeśli tworzył nowy klub, a teraz go widzi w grze to oznacza, że bazę danych zapisał i wczytał odpowiednio, gdyby w lidze było za dużo klubów nie miałby wogóle możliwości wyboru ligi polskiej(przynajmniej ja tak miałem)
Jeśli problem nie rozwiązany zapodaj screnna z danymi klubu, zakładki details i competition w zakładce klubu,a także listę klubów, które masz w 2 lidze w swojej bazie.

Arcz Partyzant

01.11.2007 14:30    #18829     Sufler - Porady do gry - Wersja prawostronna fm08
dobra juz wiem w czym problem ale i tak potzrebuje pomocy wyrzucilem plik graphics z daty ktory sam zrobilem z wklejonymi tam twarzami i dziala normalnie a jak ponownie wkleje ten folder to znow sie psuje:/ jak wgrac twarze zeby dzialaly poprawnie

kurzy13 Młody aktywista

01.11.2007 14:19    #18830     Sufler - Porady do gry - Wersja prawostronna fm08
Kąp to odmiana nowej polszczyzny;D
co do problemu a jakiego masz kompa? bo to moze byc wina ramu albo cos sie spiepszylo przy instalce jak juz powiedzieli poprzednicy...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.