Od pewnego czasu grywam sobie w FM i chce wejść na szczyt Galerii Sław i jestem bliski lecz w momencie zdobywania zauważyłem że po zdobyciu Pucharu Hiszpanii ubyło mi troszkę pkt a zaś prowadząc pierwszy sezon BVB nie zdobywają jeszcze nic z tym klubem dziwnym trafem zostało mi przydzielone 24 pkt bo po odejściu z Barcelony miałem 701 a gdy podjąłem pracę w BVB to mi samoczynnie przydzieliło 24 pkt
grywałem kiedyś w wersję 11 ,ale nie miałem takiego przypadku.Miał ktoś taki problem ? gra itd. wszystko oryginalne.
grywałem kiedyś w wersję 11 ,ale nie miałem takiego przypadku.Miał ktoś taki problem ? gra itd. wszystko oryginalne. 
) 4 bramki w pierwszych minutach (42", 2', 6' i 3'
, aczkolwiek nie można powiedzieć, że były to bramki przypadkowe. Co do działających poleceń, to preferuję grę na trzymanie piłki, co też mi się udaje (zawsze ponad 60%), a po heatmapie (swoją drogą dziadowskiej w porównaniu z tą w poprzednich wersjach) z Prozona widać że polecenia też działają, np. widać różnicę między atakiem środkiem, a atakami skrzydłami.
) i ma hajs, to kupować. Jak któregoś czynnika brak, to polecam poczekać z decyzją na demo (bo chyba będzie po oficjalnej premierze, nie?).
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty