Trochę pograłem i mam wrażenie, że wiele się od FM15 nie zmieniło. Gram na Klasycznym 2D, więc o HotDogach się nie wypowiem, ale ogólnie jest ok. U mnie nie ma hokejowych wyników, problemów z kontuzjami też nie zauważyłem. Jedyny feler to, jak ktoś wyżej wspomniał, szybkie bramki. W 5 sparingach (pełen wachlarz rywali, od kadry U21 po Barcelonę) zdobyłem (całe szczęście ja

) 4 bramki w pierwszych minutach (42", 2', 6' i 3'

, aczkolwiek nie można powiedzieć, że były to bramki przypadkowe. Co do działających poleceń, to preferuję grę na trzymanie piłki, co też mi się udaje (zawsze ponad 60%), a po heatmapie (swoją drogą dziadowskiej w porównaniu z tą w poprzednich wersjach) z Prozona widać że polecenia też działają, np. widać różnicę między atakiem środkiem, a atakami skrzydłami.
Reasumując na dziś dzień - jak ktoś ma FM15, ale zależy mu na aktualnych składach (w końcu sam nie muszę Clyne'a do LFC ściągać bo już go mam

) i ma hajs, to kupować. Jak któregoś czynnika brak, to polecam poczekać z decyzją na demo (bo chyba będzie po oficjalnej premierze, nie?).
Najnowsze posty