Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

wrobel86zzyzx Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Ciesze sie bardzo bo juz mam zainstalowanego i gram:) Mial byc dzien przed premiera i jest a to najwazniejsze! Pierwsze moje spostrzezenia to ze pojawia sie chyba taki sam problem z wyswietlaniem niektorych koszulek jaki mial miejsce w fm 2007 aha no i oczywiscie czekam na pacha bo baza danych troche juz nieaktualna (Juande Ramos, Michniewicz i pare innych) ciekawe kiedy bedzie juz latka 801??? pozdrawiam wszyskich zniecierpliwionych ktorzy juz otrzymali no i tych ktorzy jeszcze czekaja...

dull Młody aktywista

07.11.2007 15:04    #18793     Sufler - Porady do gry - Kopia zapasowa
W odpowiedzi wyżej przytoczyłe przepis z artykułu, który nam udostępniłeś - to jest odpowiedź na Twoje wątpliwości. W Polsce prawo wspólnotowe stoi wyżej w hierahi aniżeli ustawy podjęte przez nasz parlament. Jeżeli zajżysz do tego artykułu to wyraźnie widać, że w polskim prawie autorski przepisana została dyrektywa prawa wspólnotowego -"Zgodnie z art. 75 ust. 2 pkt.1 pr. aut. nie wymaga zezwolenia uprawnionego "sporządzenie kopii zapasowej, jeżeli jest to niezbędne do korzystania z programu komputerowego. Jeżeli umowa nie stanowi inaczej, kopia ta nie może być używana równocześnie z programem komputerowym". W przypadku uszkodzenia płyty więcej aniżli pewne jest, że CD Projekt nieuwazględni gwarancji, gdyż typowe uszkodzenia mechaniczne mogą powstać zarówno w nośniku jak i na blacie naszego biurka, a udowodnienie faktu spoczywa na osobie domagającej sie reklamacji. Temat ten jest rozległy, ale konkludując sztywne trzymanie się litery prawa oraz ściśle nieokreślone warunki gwarancyjne w przypadku naszego FMa doprowadza właśnie do tak zawiłego problemu.Wybiła 15 muszę kończyć pracę - pojawię sie za godzinkę w domu jeżli ktoś będzie miał ochotę porozmawiać!! Do zobaczenia!! NIECH ŻYJE FM!!!

karamba26 Partyzant

Mam takiego oto laptopa:

www.nokaut.pl/oferta/notebook-fujitsu-siemens-amilo-pa1538-turion-tl50-1gb-120gb-wifi-winxp-mediacenter.html

System Windows vista.

Gre instaluje z daemona toolsa. Mam ja nagrna na dvd

Przy pojawieniu sie pierwszego okna w instalatorze laptopa zawiesza sie. Nie reaguje na nic. Pozniej znika obraz i pojawia sie niebieskie pole z pasami i musze resetowac notebooka.

Spotkal sie juz ktos z takim problemem. Na normalnym komputerze z win xp instalacja przebiega bez problemow

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

06.11.2007 19:59    #18795     Sufler - Porady do gry - Patch
Ej Grzechoo to nie miał być link reklamowy, patrz wyżej. Chciałem tylko powiedzieć puckowi, gdzie znalazłem tą informację. Nie wiedziałem, że tego nie można zrobić. Przepraszam.

Pisałem już, pospieszyłem się z usuwaniem linka (wszystko wina pogody - biomet niekorzystny ;) ). Nie ma problemu, nic się nie stało, link był w porządku. Co innego, gdybyś zachęcał do odwiedzania innych stron (tudzież informował o nich) ;] - dop. Grzechoo

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

06.11.2007 18:04    #18796     Sufler - Porady do gry - Patch
Heh ale macie problemy.. to przeciez lexusa sprawa on zaklada temat i on wg swojego uznania przydziela punkty.. Gdyby mi nie dal punktu to bym sie nie upominal tak o niego jak niektorzy 'lowcy punktow' :/

@pierdutka - za cos musiales tego oranga dostac wiec pretensje miej do siebie ;]

#@piterek@# Młody aktywista

05.11.2007 21:53    #18797     Sufler - Porady do gry - Zamowienie
vvvd - u mnie normalnie gra dotarla.

nie bedzie tak zle :) najpozniej dostaniemy FM-a w sobote ( rok temu chyba tak bylo ). Ale to juz ostatni, kiedy zamawiam FM-a przez gram.pl

Od serii 2005 sa jakies problemy z wysylka :(

rondel Ekspert

05.11.2007 20:09    #18798     Sufler - Porady do gry - Zamowienie
Dobrze wielki Pucosławie :D:D:D
nieno żart:D
ja też wierze ale mieli już pare razy takie problemy
"Człowiek nie ustępowałby aniołom i nie podlegałby śmierci, gdyby nie słabość wątłej jego woli"

E.A.P. (1809-1849)

Pucek Stachanowiec

05.11.2007 20:04    #18799     Sufler - Porady do gry - Zamowienie
rondel Ty to sobie lepiej pomieszaj w garnku a nie chwal się Wiedźminem.
Jak nie dostanę w czwartek to wyślę tam ekipe z mieczami.
A na serio - wątpie aby były problemy. Wierzę w gram.pl
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

patryk1992lulkow... Partyzant

04.11.2007 20:36    #18800     Sufler - Porady do gry - Piractwo?
tylko ze dla niektorych to problem uzbierac a potem wydac(co tez jest problemem przez rodzicow)90 dych ja na przyklad bede jeszcze d;ugo czekal na FM08 bo wlasnie jestem splukany i wierzcie mi trzeba sie wykazac naprawde silna wola aby nie sciagnac go z neta bo niezbyt przyjemne jest cztanie jak to wszyscy sie cziesza ze beda miec FM podczas gdy ty masz dwa wyjscia albo cirpliwie czekac albo sciagnac z neta i jak wam sie wydaje ktore jest atrakcyjniejsze??
P.S. Sorry za taka nieskładna wypowiedz ale robie to pod wplywem impulsu i pisze co mi slina na klawiature nanieisie

P.P.S Ja jednak (?) bede cierpliwie czekal

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.