Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

pinco Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.11.2007 22:18    #18781     Sufler - Porady do gry - Problemy z pressingiem
Grając sobie w FMa 2008 jak co roku dobrze się bawiłem. Co prawda dokuczały mi mecze które moi zawodnicy przegrywali w dość kuriozalny sposób ale każdym efemomnaniak wie, że wtedy myśli się tylko o tym co zrobić żeby poprawić grę swojej drużyny. Zacząłem bardziej przyglądać się grze mjej drużyny (Lech). Co zaobserwowałem? Mianowicie gdy drużyna przeciwna podchodziła w obręb szesnastki (powiedzmy 20 do 25 metrów) moi zawodnicy nie atakowali przeciwników tylko spokojnie patrzyli jak rozgrywają akcje i pozwalali im oddawać strzały. Pomyślałem że może chodzi o taktykę. Zmieniłem ustawienia odbioru, linii obronnej, gry przy przeciwniku, mentalności defensorów itd. Nie pomogło. Dalej moi zawodnicy zwyczajnie odpuszczali. W innych drużynach (Man Utd, Charlton) wystąpił ten sam problem . Nie mam pojęcia o co chodzi więc proszę innych menadżerów o pomoc (;

PS. Posiadam wersję 8.0.0 bez wersji beta łatki 8.01

Z góry dziekówka za pomoc

lukaszasada Partyzant

07.11.2007 21:45    #18782     Sufler - Porady do gry - Zaglebie Sosnowiec FM2008
i tutaj problem chłopaki bo z aktualnie 4. Ruchem Chorzów, 2-1; z Wisła Krakow 2-0; z liderem (Korona Kielce) remis 1-1; właśnie moze i to racja, że Zagłebie przepakowane.. a tak pozatym chyba również jest błąd z zarządem, gdyż automatyczna degradacja jest od samego początku sezonu dla ZS a zarząd pragnie abyśmy się utrzymali.. paradoks, to jest niemożliwe.
!

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

07.11.2007 19:05    #18783     Sufler - Porady do gry - Rzuty rożne w ofensywie
Jaki problem?

wwdz11 Partyzant

07.11.2007 18:57    #18784     Sufler - Porady do gry - Rzuty rożne w ofensywie
Cześć.Otóz mam taki problem grając chelsea mam na obronie barzagaliego i terrego ktorzy sa bardzo dobrymi zawodniakmi jeśli chodzi o grę głową a w moim zespole w ogóle nie strzelaja goli po rzutach rożnych,tylko snują sie gdzies w polu karnym nie oddając zadnych strzałów na bramkę.Próbowalem kazdego ustawienia ich przy rzutach roznych, nic nie pomaga,ani jednego gola.

Rad717 Żołnierz frontu ideologicznego

07.11.2007 18:08    #18785     Sufler - Porady do gry - Mistrzostwa Europy
Z tego co wiem (łażę trochę po suflerze czekając na mojego FM-a) jest to problem tylko wersji pirackich, ale nie jestem pewny, więc jeśli masz oryginał to poczekaj do jutra, bo ma wyjść normalna łatka (nie beta).

msinter Młody aktywista

07.11.2007 18:02    #18786     Sufler - Porady do gry - Mistrzostwa Europy
A ktoś się spotkał z takim problemem? Nie znam za dobrze angielskiego, ale zrozumiałem akurat, że łatka naprawia to, że nie ma na ME 2008 gospodarzy.. tylko nie wiem, co z resztą zespołów, że grają takie cieniasy, a nie te drużyny, które się zakwalifikowały.. nie doszukałem się :P

msinter Młody aktywista

07.11.2007 17:52    #18787     Sufler - Porady do gry - Mistrzostwa Europy
Otóż mam taki problem: Patrzę na Mistrzostwa Europy 2008 w Austrii i Szwajcarii. Patrzę na grupy, a tam grają takie drużyny jak Estonia, Cypr.. mimo że one się nie zakwalifikowały. Nie ma na Mistrzostwach Portugalii, Francji itp, mimo że się zakwalifikowały.. Nawet nie ma gospodarzy.. ;/ Jak to wyjaśnić?

BTW Mam oryginał, dziś przyszedł. ;) A dlatego już mam rok za sobą, bo wziąłem urlop..

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

Ale gdzie tu problem?
Prponuje nie pisac juz nic i czekac kiedys Admin go zamknie :)

sefko1 Przodownik pracy

07.11.2007 16:18    #18789     Sufler - Porady do gry - Kopia zapasowa
Dzięki @dull za prawnicze wyjasnienie powyższego problemu. Prawo autorskie zarówno w Polsce jak i na Świecie jest jest dość zagmatwane i niekoniecznie nadąża za zmieniejącym się postepem technologicznym. W dzisiejszych czasach nosnik fizyczny (płyta CD, DVD) nie jest niezbędny do uruchomienia programu. Podejrzewam, ze coraz częściej programy, filmy czy muzyke będzie sie udostępniac bezposrednio ze strony internetowej. W końcu tak naprawde autor gry (muzyki, filmów itp) nie sprzedaje nam nosnika (który kosztuje góra 50groszy i który jest bardzo podatny na uzszkodzenia mechaniczne, bądź chemiczne), ale licencje na uzywanie programu.
Oczywiście z obowiązujacymi przepisami nie mozna dyskutować, tak więc z powyższej Twojej wypowiedzi wynika, że w przypadku FM-a nie można robic kopii zapasowej. Ale w przypadku innych gier, których nie obowiazuje gwarancja, juz takiej zasady nie ma.
Pozdrawiam.

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

07.11.2007 16:02    #18790     Sufler - Porady do gry - Kopia zapasowa
ALe pucek - wydaje mi sie ze skoro masz oryginala to kopie mozesz sobie bez problemu zrobic dla wlasnego uzytku. Ja to rozumiem tak ze tylko Ty z niej bedziesz korzystac to raz, a dwa - kto Cie bedzie zaq takie cos sprawdzal? Masz oryginala i jestes legalny :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.