Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
09.11.2007 02:24    #18771     Sufler - Porady do gry - Obywatelstwo
Rak, miło by ci było jakbyśmy pisali Kupa Poznań? Chyba nie, prawda?
Dlatego proponuję zwarcać uwagę na pisownię nazw klubów.
Tym razem nie będzie jeszcze reakcjonisty. Następnym już tak.

Łatki nie do końca rozwiązały ten problem.
Po trzech latach stworzyłem skład reprezentacji złożony wyłacznie z obcokrajowców.

Thefuture Partyzant

Grupa: Użytkownik
1.Czy po zwiększeniu overalli piłkarza, będę jeszcze automatycznie w grze rosnąć do swojego PA?
2. Czy po ''udoskanaleniu'' gracza atrybuty powinny spadać do normalności?? Bo własnie mam taki problem, że niektórym zawodnikom po odpicowaniu:P atrybuty po 2 tygodniach spadają. Np. takiemu Alexowi w Chelsea dość szybko spadły, a takiemu Joe Cole'owi czy Wright-Phillipsowi stoją w miejscu i nawet jeszcze podrastają trochę jak zauważyłem
3. Czy warto stosować ten program??? Oczywiście do użytku w dobrych celach nie oszukiwania, bo innym zawodnikom również podwyższałem umiejętności, bo mnie odraża, że Fabregas wszystko ma po 13 czy 14 a a odbiór tylko na 20, albo Cristiano Ronaldo ma wolne na 14 czy 15, czy wykończenie akcji na 10, czy również dośrodkowania na 14.

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

08.11.2007 20:56    #18773     Sufler - Porady do gry - EMPiK w małych miastach
Mój Tarnów jest dwa razy większy niż Legionowo i nie ma problemu z kupnem gry w empiku.
Tak to jest w małych miastach :(

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Na pewno nie pucek, to jest zbyt ogromny program, tłumaczenie go nie ma sensu. Ja tam nie mam problemu ze zrozumieniem o co biega w edytorze, mi to nie przeszkadza że edytor jest po angielsku. A wydają go tylko po angielsku... no bo to angielska gra. Gdyby Polacy coś takiego wymyślili, to miałbyś po polsku.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
08.11.2007 17:44    #18775     Sufler - Porady do gry - Wisla Krakow-facepacks
Może to jakieś problemy z ID?
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

boluki Partyzant

08.11.2007 17:44    #18776     Sufler - Porady do gry - Edytor
Mam problem z edytorem do gry!Nie moge go uruchomić!Pomocy!Wyskakuje mi błąd"Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się,ponieważ nie znaleziono MSVCP71.dll.Ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawić ten problem."Instalowałem FM już 2 razy.

boluki Partyzant

08.11.2007 17:35    #18777     Sufler - Porady do gry - 2 pytania dot. grafiki w FM 2008
mam problem z edytorem do managera-pomocy

ag-25 Partyzant

07.11.2007 23:19    #18778     Sufler - Porady do gry - 2 pytania dot. grafiki w FM 2008
Jak w temacie:

1. Gdzie znajdują się pliki z grafiką? (folder: pictures) np: backgrounds, kits, logos itp. W poprzednich wersjach nie było takiego problemu, teraz niestety cos pozmieniali :(

2. Czy można zmienić ten zamglony/szary kolor nakładający się na background'a (najlepiej żeby go nie było - tak jak to było w 2007).

Za odpowiedź z góry wielkie dzięki :) miłego grania :)

qx22 Partyzant

07.11.2007 23:07    #18779     Sufler - Porady do gry - Problem z instalacja patcha ;/
Sciagnelem sobie BETA 2 patcha 8.0.1 i jak go zainstaluje (zadziwiajaco szybko sie instaluje) to dalej mam wersje 8.0.0! Mial ktos taki problem??

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

07.11.2007 22:21    #18780     Sufler - Porady do gry - Problemy z pressingiem
Jest to jeden z bugów polegający na tym, że twoi zawodnicy zamiast atakować rywali cofają się. Ściągnij wersje beta łatki i ten problem powinien zniknąć.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.