Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

111esede Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.11.2007 16:33    #18761     Sufler - Porady do gry - FM 2008 - plik fake, retain itd
Mam pytanie dotyczace fm08 i pliku fake. Uzywalem wyszukiwarki i niestety znajdowalem tematy z fm07...

Czy dosponuje moze ktos z Was plikami fake ktore pozwolilby zmienic szarych niemieckich kadrowiczow w normalnych graczy? plus do tego nazwy klubow i poszegolnych pilkarzy (np.: Mustermann -> Kahn)...
wiem ze w kazdej wersji fm ten "problem" wystepuje, ale nie wiem poprostu czy mozna przegrac plik ze starego FM do nowego...

a drugie pytanie dotyczny pliku retain z fm07 - czy w tegorocznej wersji jest jakis jego odpowiednik? jezeli tak to moglby ktos go wrzucic?

z gory dziekuje

sasasza Partyzant

09.11.2007 16:07    #18762     Sufler - Porady do gry - Pomocy!
Co sie stalo to nie wiem. Zaczalem grę Arsenalem, w sparingach bylo dobrze ale nie rewelacyjnie, klub ma super graczy wiec sprowadzilem jedynie Rafinhe. Cala taktyka jest ustawiona pod odpowiednich graczy jak i caly zespol, Trennig ustawiony na kazda pozycje.
Zaczal sie sezon... odpadlem w 3 rundzie kwalifikacyjnej do LM z Salzburgiem ... potem w lidze same porazki lub remisy i jedno zwyciestwo cudem potem w 1 rundzie pucharu UEFA odpadlem z Nurmberg a w pucharze ligi przegralem z Birmingam ! mam 12 miejsce w lidze. jest polowa pazdziernika i zarzad powoli zaczyna mnie nienawidziec tak samo jak i kibice. jak ktos ma jakis pomysl lub ten sam problem niech sie odezwie prosze bo nie czerpie w ogole przyjemnosci z gry, same upokorzenia. zaznaczam mam oryginal. HELP!

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
09.11.2007 15:37    #18763     Sufler - Porady do gry - błąd z obrazem.
A może to problem z Winzgrozą. Może w Windowsie nie masz tej czcionki?
Dziwna sprawa :-K .

Jadol Partyzant

09.11.2007 15:33    #18764     Sufler - Porady do gry - błąd z obrazem.
Tzn z tego co mozna wyczytac nie mozna znalezc pliku odczytu czcionki Vera - glownej czcionki w fmie. Trzeba by ja jakos wgrac, hmm , ciezko powiedziec. Proponuje napisac w temacie "Problemy dotyczace fm08" na forum => www.forumcm.net

Jadol Partyzant

09.11.2007 15:28    #18765     Sufler - Porady do gry - błąd z obrazem.
Tzn, pytanie pierwsze
Gra oryginal czy pirat ? :>

Niektorym osobom sie tak robi po wgraniu grafik do folderu X:Sports InteractiveFootball Manager 2008data => i tutaj folder graphics, jesli wrzucasz tam grafiki to to moze byc glowny problem.

Rad717 Żołnierz frontu ideologicznego

09.11.2007 15:03    #18766     Sufler - Porady do gry - Boisko - problem
Na każdym monitorze tek będzie. Jak napisał Santosinho to wina gry. Może po prostu piksele muszą za szybko zmieniać kolor albo napisy są za małe? Ale to przecież nie jest wielki problem. Gorzej jak będziesz grał drużynami o tych samych koszulkach :)

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
09.11.2007 14:53    #18767     Sufler - Porady do gry - BRAK KOSZULEK
Znany problem.
To błąd gry. Miejmy nadzieję, że patch go wyeliminuje :) .

robertkoz Partyzant

09.11.2007 14:30    #18768     Sufler - Porady do gry - BRAK KOSZULEK
proszę o pomoc wszystkie loga twarze i koszulki wyświetlaja sie prawidłowo oprócz domowych wisły kraków i odry wodzisław w czym problem?

dull Młody aktywista

09.11.2007 13:14    #18769     Sufler - Porady do gry - Boisko - problem
Volt właśnie przydałaby się!!! Problem jest natury czysto małżeńskiej!! Jak wysępić 600 zł (bo chyba tyle starczy na 17) na monitor, jak łatwiej jest przekonać żonę do okualarów za 300 - bo jak to kobiety mawiają " i tak będziesz nosił okluary, jeżeli nie przestaniesz grać w FM-a 5/6 godzinn dziennie!!!" Oczywiście pomijam fakt, że w pracy mam kompa 8 godzin przed oczetami, ale monistor lcd!!!

Volt Partyzant

09.11.2007 10:38    #18770     Sufler - Porady do gry - Boisko - problem
Grałem na FM07 na PC (monitor LCD) i było ok. Teraz mam FM08 i gram na Laptopie (kupiony miesiąc temu więc nie jakiś staroć ;) i wszystko pięknie śmiga tylko jeden mankament - boisko, a konkretnie nazwiska graczy, są słabo widoczne i ciężko jest taki mecz oglądać, wzrok się szybko męczy. Czy ktoś wie może jak poprawić widoczność? Grafika w załączniku.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.