Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
09.11.2007 23:13    #18751     Sufler - Porady do gry - Kitsy do FM 2008
Chyba chodzi o to: http://www.cmrev(...)532.html

Niestety nie da się tego usunąć.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

polllllll graham Partyzant

Grupa: Użytkownik
09.11.2007 23:10    #18752     Sufler - Porady do gry - Kitsy do FM 2008
Siemka ej mam następujący problem wczoraj po zakupieniu fma 2008 scaglem sobie do niego wiele dodatków ale o dziwo gdy są koszulki to do ligi włoskiej ściagłem takie jak do hiszpańskiej a do anglieslkiej inne i do polskiej też. I problem w tym że w tle są jakieś czarne pokazane i to bardzo brzydko wygląda można je jakos usunąć lub zmienic na inne defaulty?????A jak tak to jak??

Zagłębiaczek Partyzant

09.11.2007 22:58    #18753     Sufler - Porady do gry - FM08 Grac?
Wlasnie przed chwilka dostalem dlugo oczekiwanego FM08. Caly ucieszony siadam do kompa z zamiarem zainstalowania go i tutaj blok. Czy warto jest go instalowac przed wydaniem patcha? Czy nie lepiej jest zainstolowac go rownoczesnie z wydaniem tego patcha? Czy bledy sa az tak widoczne ze nie ma sensu go instalowac? Czekam na wasza pomoc bo mam naprawde powazny problem. Za isntalacja jest swiezutkie pudelko FM08 a za przeciw sa jego bugi o ktorych czytalem ostatnio na suflerze. P O M O C Y !!

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

09.11.2007 22:46    #18754     Sufler - Porady do gry - FM 08 Tactics
pucek - lepszej odpowiedzi nie mogles udzielic :) mysle ze wszystko jest juz jasne. Aaaa.. Tutaj moze pojawic sie problem pamietac nalezy o cyfrze 1 ktora oznacza bramkarza ktorego stawiamy na bramce.

Pucek Stachanowiec

09.11.2007 21:53    #18755     Sufler - Porady do gry - Pytań kilka o Fm 08
Przechwałki i rekordy - jest taki temat...to gadanie o sprzęcie i ładowaniu lig jest dziwaczne.
Klikasz przy wyborze lig w zalecane albo sam sprawdzasz jaki i ile chodzi. I po problemie.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

scoolik18 Partyzant

09.11.2007 21:52    #18756     Sufler - Porady do gry - FM 2008 - plik fake, retain itd
Jest już łatka, która rozwiąże problem.

http://www.sorti(...);id=4996

Pucek Stachanowiec

09.11.2007 21:34    #18757     Sufler - Porady do gry - Spolszczenie
Link do spolszczenia na CMREV: http://www.cmrev(...)395.html

Pawisco linkami byś go poczęstował a nie tylko literkami! Brzydko...acha liczyłeś na mnie...hehehe

ZASADY:http://www.cmrev.com/sufler/zasady.html
FAQ:http://www.cmrev.com/sufler/faq.html

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

09.11.2007 21:22    #18758     Sufler - Porady do gry - Pytań kilka o Fm 08
Do FMa najwazniejszy jest procek i RAM mniej za to karta graf. Proponuje co najmniej 2 GB RAMu procek albo AMD Athlon 4800+ i w gore albo Core 2 Duo 2,0 GHz i lepsze. Karta graficzna to juz zalezy od Ciebie czy grasz tylko w FM czy nie. Na takim kompie bez problemow zaladujesz kilkanascie lig na najwiekszej bazie.

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

09.11.2007 19:10    #18759     Sufler - Porady do gry - Pomocy!
ja nawet grajac Realem mam problemy w lidze, ale za to Barcelona gra niesamowicie(1 porazka, 3 remisy w 18 meczach). widac ze gra zostala dopracowana po wzgledem poziomu trudnosci. nie mozna wystawiac slabych zawodnikow bo zawsze mozna przegrac. moze masz za slaby sklad i troche malo szczescia i slaba taktyke. ustaw ja pod zawodnikow i kup jakichs dobrych graczy. u mnie pomoglo

Proletariat

09.11.2007 17:48    #18760     Sufler - Porady do gry - Problem z grafiką
Mam problem z grafiką. Od około godziny 13 jestem w posiadaniu orginalnego Fm'a przez ten czas pościągałem sobie już kilka Facepack'ów Logopack'ów i innych dupereli.Gdy chciałem wkelić te dodatki zaóważyłem że w foldeże data nie ma folderó Graphics a więc postanowiłem go stworzyc.Gdy odpalilem Fm'ka pojawiło sie szare tło bez żadnej skórki tylko same napisy: Rozpocznij Grę, Wszytaj grę czyli te, które są na ogół w Menu po chwili Fm sie wyłączył. Dlatego mam pytanie gdzie powinno sie zainstalować dodatki aby Fm działał poprawnie???

Z góry Dzx

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.