Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

DaReQ Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.11.2007 14:15    #18711     Sufler - Porady do gry - przesyłka od gram.pl
Moja mama pracuje na poczice i o ile wiem ostatnio są jakieś problemy z wysyłaniem priorytetów...

tygrysek Partyzant

Akurat musze sie zaskoczyc to naprawde ma byc kopia bezpieczenstwa. Jest juz odrobine za stary zeby pozyczac kumplom gre ktory kazdy moze se sciagnac z polki sklepowej czy co tu duzo ukrywac z neta . Zrestza odrobine wkurzlaoby mnie ze ktos ma za darmo cos za co ja musialem zaplacic , nie wiem mozesz to nazwac uczciwoscia, skapstwem lub czysta zlosliwoscia.MOj śp. CM3 zostal rozwalony przypadkowym acz mocnym uderzeniem kolanem co boli szcegolnie gdy akuratnie rozgrywasz calkiem ciekawa karierke w ta gre a zdobycie jej orginalnej graniczy z cudem.Zreszta umowmy sie wypalenie 1CD kosztuje moze z 60 groszy a uwalnia od mozliwuych przykrych nastepstw
NO ale do rzeczy wypalilem plytke programem Blind Write 6 bo na Alcohola wyczerpala mi sie juz liencja freeware. Poszlo bez problemu

themorpheus Partyzant

Ludzie co wy tu wypisujecie. Co w tym dziwnego że kiedyś zrobił kopie CM3, a teraz nie może FM2008. Po pierwsze kiedyś nie było takich zabezpieczeń. Pamiętam że CM3 można było sobie wypalić prosto z dysku i wszystko szło normalnie.

A fm2008 na pewno jak zrobisz kopie to nie pójdzie Ci bez crack-a

PS. Umówmy się To na pewno ma nie być kopia bezpieczeństwa tylko kopia to KUMPLA :)

(Ja mam orginalnego CM01-02 i jakoś do tej pory chodzi bez problemu - może szanuj orginalne płyty albo masz lipny cd-rom :) )

harry-okulary Partyzant

12.11.2007 10:00    #18714     Sufler - Porady do gry - POMOCY! PROBLEM Z SAVE
witam, mam org fm08, ale mam problem, zapisywane gry nie zostają odczytane, podczas ładowania save`a wyskakuje komunikat " zapisana gra nie zostala wczytana" niezależnie czy to plik skompresowany czy zwykly, czy autosave czy zrobiony przeze mnie. wie ktos co to moze byc?mial ktos cos podobnego?

dodam ze przy fm07 nie mialem takich problemów

wojciak Partyzant

Nie mam jeszcze płytki z FM2008 ale kopie bezpieczeństwa FM2007 dało się bez problemów wykonać programem Alcohol 120%.
Co ciekawe gra szybciej się instaluje z kopii niż z oryginału... :p

ignat700 Partyzant

11.11.2007 22:09    #18716     Sufler - Porady do gry - nie poprawnie
dziwie sie czum nikt nie zrobi paczki ze zdjeciami wszytkich polskich graczy. Nie bylo by problemu z ciaglym wklejaniem kazdego klubu :)

chodan Partyzant

k-u-b-a1 jesteś geniuszem jeśli chodzi o kopiowanie płyt!!!Na prawdę gdy przeczytałem Twój komentarz pękłem ze śmiechu.Napisałeś to jakbyś kopiował film a nie grę lub inny zabezpieczony nośnik i jeszcze wyśmiałeś kolesia który ma normalny problem.Twoim sposobem to byś nigdy płyty z nowymi aplikacjami ,które są zabezpieczone nie nagrał.tygrysek spróbuj zrobić obraz programem alcohol120% i później to nagraj (ale wątpię żeby się udało)

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
11.11.2007 21:30    #18718     Sufler - Porady do gry - Nazwy rozgrywek w FM08
Nie przejmuje się gdy mnie obrażają idioci albo Ci którzy nie mają mózgu. Ale jeżeli ktoś taki jak Ty pisze do mnie żal mi Ciebie. To jest trochę przykro.

Wszystko już jest OK.
Co do pierdutki to tu: http://www.cmrev(...)833.html pokazał szczyt swoich umiejętności

Kończmy te pogaduszki. Pomagajmy ludziom z problemami.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

jarek19883 Żołnierz frontu ideologicznego

11.11.2007 17:06    #18720     Sufler - Porady do gry - Kiedy ten Pach? :(
juz nie prezywam!!rozwiazany problem a w tym temacie to ponowilem bo ludzie sie nie znaja a odpowiadaja jakimis glupotami!!!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.