Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Olchu Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.11.2007 15:15    #18691     Sufler - Porady do gry - Baza danych
nie rozumiem waszych problemów...ja mam skromnego Athlona 3000+ i 1gb ramu ddr2 i gram na 23-26 ligach.fakt okno transferowe zajmuje mi jakies 2-3 godziny,ale pozniej smiga ładnie

Zduno_AG Partyzant

13.11.2007 13:44    #18692     Sufler - Porady do gry - Taktyka pomocy !
Ok pózniej poprobuje a teraz zapraszam do innego tematu Baza danych też mam mały problem ;]

Carrot Młody aktywista

13.11.2007 01:15    #18693     Sufler - Porady do gry - kolory w skinie
no wiec mam taki oto problem... :P mam skin dds2, calkiem fajny i chce zmienic w nim kolory czcionki, ogolnie atrybutow. chce zeby kolory byly ze skonu domyslnego, bo tamte by idealnie pasowaly. i tu sie pojawia problem... skin domyslny nie ma folderu z ktorego by to mozna bylo skopiowac. wiem ze mozna zminic nazwe pliku z kolorami wtedy wroca kolory domyslne, ale w nich tez chcialbym zminic kolor 2 rzeczy, a konkretnie wypozyczonych zawodnikow, ktory mi troche nie bardzo pasuje... wiec pytanie jest: jak moge dostac plik settings z forderu My DocumentsSports InteractiveFootball Manager 2008skinsdds2settings ale z domyslnego skina, abym mogl go potem edytowac...
jeslii ktos zna odpowiedz to bardzo prosze o pomoc :) dzieki... x)

machlak Partyzant

12.11.2007 23:41    #18694     Sufler - Porady do gry - nie mogę uruchomić FM 2008!!!
Witam kupiłem sobie orginalną grę Football Manager 2008 wersje polską i mam problem ponieważ próbowałem na różne sposoby i nie moge jej uruchomić i nie wiem o co chodzi ponieważ minimalne wymagania odnośnie gry spełniam! Mianowicie minimalne sa takie:

Minimum:

Windows XP
Procesor 1.2GHz
256MB RAM

a ja posiadam takie:

Windows XP
Procesor 1,92GHz
512MB RAM DDR
Grafika 128MB ustawiona jest na 1024-768 32 Bit

czy ktoś wie o co chodzi? Proszę o pomoc bo bardzo chciałbym pograć w ta gre a nie mogę, jeszcze przed zakupem sprawdzałem na pudełku wymagania i powinno chodzić bez problemu!

Help me!

Zduno_AG Partyzant

12.11.2007 22:52    #18695     Sufler - Porady do gry - Taktyka pomocy !
Witam ! Mam mały problem, gram Arką i mam awansować do 1 ligi. Wiecie może jaką taktyką opłaca się grać pierwszoligowymi zawodnikami w 2 lidze ? Grając taktyką 4-4-2 przegrałem wszystkie sparingi... a w pierszym meczu ligowym dostałem 2-0 od Piasta ;/. Mam szybkich skrzydłowych, 2 dobrych napastników i średnią obronę a grają jak w 3 lidze. Nie wiem czy lepiej grać szeroką piłkę czy wąską...
Z góry dzięki

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

12.11.2007 21:52    #18696     Sufler - Porady do gry - sejw!
to sprobuj przeinstalowac fm'a.....mi to czesto pomagalo.....bo jak ci sie baza danych wczytala to radze tak zrobic....a moze jest problem z latka bo ten plik co ci jego blad wyskoczyl to moze w patch'u sie uszkodzil ja bym zrobil cos w tym kierunku....

parachutes Młody aktywista

mialem podobny problem przy 05 albo 04, plyta zlamala sie od srodka. Od tamtej pory nie korzystam z plyt, po instalce gram na no-cd. Jak dobrze poszukasz, sa do tego sprawnie dzialajace patche. Ale to chyba tez ogolnie odradzane, podejrzane i w ogole ;) po uszkodzeniu plyty mozesz po prostu ja zareklamowac, chociaz tutaj pojawia sie kwestia ze za zniszczenia fizyczne odpowiadasz Ty :)
wniosek- dbaj o plytke albo graj na no-cd.
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Jeżeli ja podam piratowi sposób na łamanie jakichkolwiek zabezpieczeń to jest mój problem.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

tygrysek Partyzant

Wiesz jak to wyglada od strony prawnej to mi to prawde mowiac wisi.Prawde mowiac uczciwie byloby zamiast tej calej gwarancji dawac od razu 2 plytki co by kosztowalo Si jakies 60 groszy. A tak mamia nas jakas dozywotnia gwarancja a gdy przychodzi co do czego to za kopie przychodzi zaplacic i o nie ale pieniazki jak sie dowiadywalem. Popza tym po 2 latach jak mi sie zniszczy p[ytka to juz nikt mi jej nie wymieni bo jej fizycznie nie maja.
Takze wisi mi to czy jakis pirat przeczyta moje wypociny i dowie sie jaks skopiowac plytke . To juz problem SI

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

12.11.2007 21:22    #18700     Sufler - Porady do gry - sejw!
najprosciej sprawdzic czy zapisana gra jest nie do wczytania to uzyc fm scout.....
jezeli po wczytaniu swojej ostatniej rozgrywki w fm scout wyskakuje jakis blad i nie wczytuje save'a do konca to znaczy tylko jedno KONIEC TWOJEJ KARIERY NA TYM SEJWIE......jezeli jest odwrtotnie wszystko sie wczytuje dobrze w fm scout to znaczy ze raczej musisz przeinstalowac fm'a(ja tak mialem wiele razy...)i wtedy gra sie powinna wczytac......jezeli nie to jeszcze mozesz miec problem z pamiecia wirtualna i dlatego gra robi ci problemy z wczytaniem gry.....ale zaznaczam te powody moga miec miejsce tylko w razie pomyslnego wczytania save'a przez fm scout w przeciwnym przypadku tak jak napsialem wyzej....

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.