Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Mensah Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.11.2007 10:07    #18681     Sufler - Porady do gry - Problem Fm08-karta graficzna
Mam nastepujacy problem:
Instaluje gre wchodze ida rekalmy itp i nagle sie robi czarny obraz i w rogu kreci sie małą piłeczka i tak w nieskoniczoność. Tak sie dzieje gdy karta graficzna jest właczona...
Gdy wyłaczam karte to wsztstko sie elegancko odpala.
Czy to jest wina karty a może sterowników ?
Nie chce mi sie za kazdym razem wyłączac karty graficznej przed rozgrywką...
moja karta: NVIDIA GeForce 2 Mx/Mx 400

Zduno_AG Partyzant

13.11.2007 23:16    #18682     Sufler - Porady do gry - Rozgrywka sie tnie
Ja mam ten sam problem tnie mi się podczas rozgrywek mam 1 ligę kompa :
AMD Athlon(tm) XP 2100+
1.74 GHz
512 RAM

Mam średnią baze danych na 1 lidze a się tnie ;/ wiecie może czemu ? Wyłanczam wszystkie programy i nic ...

shorty77 Partyzant

13.11.2007 20:22    #18683     Sufler - Porady do gry - gdzie jest skin domyslny
ladnie dziekuje :) niech Wam bozia w dzieciach odda :P

mialem folder skins pusty stad ten problem :D

Olchu Młody aktywista

dużą rolę gra też formacja moim zdaniem.ja mam taki problem,otóz jak gram ofensywnie (3 obronców) tracę duzo bramek(w granicach 5 najgorszych zespołów ligi),ale tez najwiecej strzelam.grając 4 obronców tracę mało i mało strzelam.w 90 przypadkach zespołów i lig walczę o mistrza.

czaaareeek Partyzant

13.11.2007 19:26    #18685     Sufler - Porady do gry - Puchar ekstraklasy i szymkowiak
Najbardziej śmieszy mnie człowiek, który za kilka uciułanych punkcików otrzymał "jakiś tam" tytuł i woda sodowa uderzyła do główki (tekst rodem z fm'a). Wcześniej pomagał, siedział całymi dniami, aby komuś doradzić, byle być pierwszym i zdobyć cenny punkcik, a teraz.. Jeśli jest to jakiś problem to nie proszę o pomoc, mogę/chcę to pomagam, prosta zasada.. ehhh Mimo to pozdrawiam życzliwych. Idę pobiegać bo nic tu po mnie.

p.s nie mam jeszcze fm'a, ale słyszałem o powyższych problemach i chcę się za wczasu "do informować". Zamknijcie już ten temat bo ciągnie mnie na wymioty.

czaaareeek Partyzant

13.11.2007 18:31    #18686     Sufler - Porady do gry - Puchar ekstraklasy i szymkowiak
skoro to taki problem to wybaczcie Panowie, że narobiłem Wam tak olbrzymiego problemu,mam wyrzuty :/

lazan Partyzant

13.11.2007 18:16    #18687     Sufler - Porady do gry - Puchar ekstraklasy i szymkowiak
Jest pod nazwa Puchar Ligi z tego co pamietam sa grupy czyli tak jak w realu:P no mozesz sciagnac problemu nie widze ale zastanów się czy warto...

Proletariat

Przede wszystkim chciałbym zauważyć, że ten nowy (dla mnie) FM 2007 jest trudniejszy ;/ I bardzo ciężko sobie radzę. W ogóle nie wiem co robić w niektórych sytuacjach... Mianowicie początek meczu strzelam bramkę mija 15 minut i już jest 2 - 1 dla przeciwnika... I tak większość meczy. Duuuża większość... Chociaż np. teraz grałem z Koroną 8 min strzeliłem na 0 - 1, do połowy wynik 2 - 1... w drugiej połowie na początku strzeliłem na 2 - 2, po 15 min 3 - 2 dla Korony... Zremisowałem szczęśliwie z rzutu wolnego w 94 minucie...
I mój problem: jak zwiększyć bramkostrzelność naprawdę dobrych zawodników, a jak zmniejszyć tracenie bramek? Już robię chyba wszystko taktycznie co możliwe a przecież nie rozkażę drużynie od 8 minuty grać na czas... Dzięki za pomoc :)

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
13.11.2007 15:53    #18689     Sufler - Porady do gry - Talenty
Max opisz zawodników zgodnie z zaleceniami umieszocznymi tutaj -> http://www.cmrev(...)971.html
Później wyślij na adres:

Wujek Przecieniak, Wujek Przeciętniak, Wujek Przecinek, Wujek Paralityk :P . Nie wróżę zbyt dobrze opisom Maxa, ale mogę się mylić :] .

Piotrś Młody aktywista

13.11.2007 15:37    #18690     Sufler - Porady do gry - Taktyka pomocy !
heh naturalnie:) ja takze długo doskonaliłem 4-4-2 ale wkoncu swierdziłem ze mimo tego ze mistrzostwo kraju i pare innych znaczących pucharow miałem to raz na jakis czas zdarza sie jakis chaotyczne wystepy a w diamencie jest wszystko doprawione idealnie:) choc nie koniecznie tak jak np w artykule na tej stronie.(choc ja wielu do niego bym odesłal jesli mają jakis problem )

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.