Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

romantico Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Bug. Zgłoś na forum SI i prześlij im save. Może do stycznia rozwiążą problem.

nuhi Partyzant

Cześć. Na początku sezonu wypożyczyłem z Ruchu Martina Konczkowskiego. W umowie wypożyczenia została wpisana klauzula wykupu 195 tysięcy euro, ale mam problem z jej wykorzystaniem. Jest zimowe okienko transferowe, próbuję złożyć ofertę transferu (jest z boku zapis, że Konczkowski ma klauzulę wynoszącą 200 tysięcy euro, która wynika z umowy wypożyczenia), ale w polu "opłata" widnieje 170 tysięcy euro (założona czerwona kłódka) i nie mogę tej kwoty zmienić. Ofertę na 170 tys. Ruch oczywiście odrzuca, próbowałem też dorzucić brakujące 30 tys. w ratach, czy jako opłata za rozegranie jednego meczu, ale nic to nie daje, bo Ruch się nie zgadza. Może macie jakiś sposób jak skorzystać z klauzuli wykupu?

EDIT: Po najechaniu na czerwoną kłódkę wyskakuje napis: Druga strona ustawiła ten element jako niepodlegający negocjacjom.

Kowal. Partyzant

[quote="Mordor1410"]Jak zwykle SI zadbało o emocje. Z grywalnej i nie najgorszej bety zrobili produkt finalny, który zwyczajnie się zwiesza co 1-2 mecze. Problem kalendarze zapewne rozwiążą gdzieś koło grudnia do tego czasu trzeba zapomnieć o FMie.[/quote]

Ja zagrałem już jakieś 5 meczy po aktualizacji i nic mi się nie zwiesza.

Mordor1410 Partyzant

Jak zwykle SI zadbało o emocje. Z grywalnej i nie najgorszej bety zrobili produkt finalny, który zwyczajnie się zwiesza co 1-2 mecze. Problem kalendarze zapewne rozwiążą gdzieś koło grudnia do tego czasu trzeba zapomnieć o FMie.

romantico Partyzant

Jak nigdy wstrzymałem się z zakupem FM'a, jednak z zaciekawieniem czytam spostrzeżenia innych użytkowników. Żałuje tylko, że nikt nie odniósł się do tak szumnych nowości ( a było ich ponad 100; thx Ceyvol). Czy są aż tak nieznaczące, bo często i gęsto czytam o problemach, które widoczne są już od kilku lat i z nimi SI sobie nie radzi.

nuhi Partyzant

[quote="nuhi"]Ja też mam ciekawy problem. Wczoraj wieczorem wyłączyłem grę, dzisiaj rano odpalam save i wszyscy piłkarze czy trenerzy są fikcyjni. Tzn. narodowości i statystyki się zgadzają, ale imiona i nazwiska trochę nie za bardzo. Dla przykładu: Robert Lewandowski to teraz Johan Arjhan. Ktoś wie o co chodzi?[/quote]

Nie widzę opcji edit, więc piszę nowy post.

Po sprawdzeniu spójności plików jest już OK.

nuhi Partyzant

Ja też mam ciekawy problem. Wczoraj wieczorem wyłączyłem grę, dzisiaj rano odpalam save i wszyscy piłkarze czy trenerzy są fikcyjni. Tzn. narodowości i statystyki się zgadzają, ale imiona i nazwiska trochę nie za bardzo. Dla przykładu: Robert Lewandowski to teraz Johan Arjhan. Ktoś wie o co chodzi?

Adler89 Partyzant

[quote="kell1987"]no ja to teraz mam ciekawy problem, gra mi się niby renderuje, ale nie przechodzi do następnego dnia. Już dwa razy mi się dzisiaj tak ścieło. Najciekawsze, że ikonki pod renderowniem mogę sobie klikać, ale i tak nie widać co się tam zmienia. Masakra[/quote]

mam dokladnie to samo.. gra jest niegrywalna teraz :/

student137 Partyzant

Tyle lat produkcji FM i nadal mają problemy z terminarzem. Gram ligę słowacką i dwie rundy pucharu są w przerwie reprezentacyjnej, no genialne. A ty sobie graj puchar piłkarzami z u-19. Czy naprawdę tak trudno sie tym zajać. Chyba największy debil interesujący się piłka wie, że reprezentacje grają np. między 1września a powiedzmy 10.Ale nie 3 września musowo grać puchar :D

kell1987 Partyzant

no ja to teraz mam ciekawy problem, gra mi się niby renderuje, ale nie przechodzi do następnego dnia. Już dwa razy mi się dzisiaj tak ścieło. Najciekawsze, że ikonki pod renderowniem mogę sobie klikać, ale i tak nie widać co się tam zmienia. Masakra

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.