Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.11.2007 16:09    #18591     Sufler - Porady do gry - did not find font resource: vera
To jest cos z czcionka chyba.. Bawiles sie ze skinami wgrywales jakies nowe?
Wydaje mi sie ze to zrodlo problemu brakuje chyba jakiegos elementu :)

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
20.11.2007 16:08    #18592     Sufler - Porady do gry - did not find font resource: vera
Było już to też tutaj: http://www.cmrev(...)775.html
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Zulu Gula Partyzant

20.11.2007 16:05    #18593     Sufler - Porady do gry - did not find font resource: vera
Taki błąd wyskakuje mi przy włączaniu FMa :( Nic z tym się nie da zrobić. Czytałem na forum SI , że ludzie mieli rownież z tym problemy, ale nie do końca zrozumiałem odpowiedzi. Mógłby ktos pomóc?;(

PS. mam oryginalną wersję gry. Pomóżcie! :(

jaruone Młody aktywista

@sefko1 - jest trochę racji w tym co mówisz.FM2007 nie wymagał stawania na głowie, tu widoczniej poziom jest trudniejszy.Powalczę trochę.

@Wolfe Tone trochę .... i co by nie zarzucać FM08 ma jedna dużą zaletę na Duronie 1300 i 256 MB RAMu śmiga szybciej niż podobnie ustawiony FM2007

ps.dla niezdecydowanych na patcha którzy nie chca tracić gry - kumpel właśnie zainstalował i zameldował mi że mając wersję 8.0.1 (z beta patchem) bez problemu wczytuje stany gier z gołej 8.0.0

jarek19883 Żołnierz frontu ideologicznego

pytasz czy warto kupic gre-do niedawna zalowalem ze kupilem zamiast sciagnac(na oryginale znany problem z me 2008) ale beta to usunela jest jeszcze pare bledow ktore mi sie nie podobaja ale da sie grac:)wiec z "pelnym"patchem rozgrywka powinna byc lepsza(mam nadzieje).Nie mam problemu z samym graniem tzn.nie mam glupich porazek zdazaja sie ale to naprawde rzadko np z Monaco wygrywalem 3:0 a wynik koncowy to 3:3 z ledwoscia!Zaskakujace sa natomiast tzw.wyniki hokejowe wygralem z auxerre 6:3 a z Caen 5:3 w lidze sporo takich wynikow maja inne druzyny!podsumowujac:kolego jezeli lubisz grac i grasz w to czesto to kup oryginal a jak masz pograc 2-3 miesiace to nie warto dokonac zakupu.pozdrawiam

bialy13 Młody aktywista

20.11.2007 09:30    #18596     Sufler - Porady do gry - Towarzyski numerek - 13
ale wy sie czepiacie pucka!! Napisał(z tego co zrozumiałem), że jest świadomy kary i wg. jego ten temat jest tego wart. Każdy ma swój inny system wartości, chłopak ma po prostu problem ZWIĄZANY Z FM, a wy powinniście mu (no przynajmniej) starać się jemu pomóc!!!

A wracając do tematu: Czy to może być BUG??

anonimowy Partyzant

20.11.2007 08:38    #18597     Sufler - Porady do gry - FM kaput ??
mam najnowszego patcha do FM06 wiec nic juz nowego niepowstanie, po włączeniu PC jeszcze raz problem pozostal

jaruone Młody aktywista

zainstalowany bezproblemowo - nie używam cracków :)
no nic popróbuję jeszcze szczęścia na oryginale w weekend - może faktycznie cos SI wymysliło

ps. przed wyborem Millwal zastanawiałem się nad nim lub Nottinghamem - szkoda ich,kiedys 2XLM teraz League One i stadion im chcą przenieść.

sefko1 Przodownik pracy

Powiem tak. Takiech tematów gdy pojawia sie nowy FM jest sporo. Wiele osób narzeka, że przgrywa mecze. Żali sie się, ze nie mam dobrych gotowych takyk, bądź FM Scouta. Braki talentów, zła (zabugowana) wersja gry itp. Powiem szczerze. Tak naprawde da sie spokojnie grać (na beta patchu, bo na wersji 8.0 sa kłopoty). Ja spokojnie Arsenalem wygralem Premiership i półfinał LM. Wiem, ze to żadnen powód do dumy, Bo Arsenal to dobry zespół, ale to dopiero moje poczatki i staram sie dobrać dobra takse. Teraz prbuje slabszym klubem Nottm Forrest i tez nie idzie mi najgorzej. Tak więc nie przesadzajcie. To jest normalny FM. Spokojnie można na nim grać i wygrywać. Znam ludzi, którzy Leeds z -15 punktów wygrali Champioship. Znam ludzi którzy po 3 seoznach wygrali OE Śląskiem Wrocław. Praktyka czyni mistrza.
No, ale u Ciebie jest problem bo na piracie nie zainstalujesz chyba betapatcha.

bartex55 Przodownik pracy

19.11.2007 23:40    #18600     Sufler - Porady do gry - finanse
http://cmrev(...)543.html
Na przyszłość radzę skorzystać z wyszukiwarki :P

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.