To jest cos z czcionka chyba.. Bawiles sie ze skinami wgrywales jakies nowe?
Wydaje mi sie ze to zrodlo problemu brakuje chyba jakiegos elementu
Wydaje mi sie ze to zrodlo problemu brakuje chyba jakiegos elementu
Nic z tym się nie da zrobić. Czytałem na forum SI , że ludzie mieli rownież z tym problemy, ale nie do końca zrozumiałem odpowiedzi. Mógłby ktos pomóc?;(
wiec z "pelnym"patchem rozgrywka powinna byc lepsza(mam nadzieje).Nie mam problemu z samym graniem tzn.nie mam glupich porazek zdazaja sie ale to naprawde rzadko np z Monaco wygrywalem 3:0 a wynik koncowy to 3:3 z ledwoscia!Zaskakujace sa natomiast tzw.wyniki hokejowe wygralem z auxerre 6:3 a z Caen 5:3 w lidze sporo takich wynikow maja inne druzyny!podsumowujac:kolego jezeli lubisz grac i grasz w to czesto to kup oryginal a jak masz pograc 2-3 miesiace to nie warto dokonac zakupu.pozdrawiam 
|
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić! |
|
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich! |
|
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera. |
|
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny. |
|
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie! |
|
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj! |
390 online, w tym 0 zalogowanych, 390 gości, 0 ukrytych
Urodziny obchodzą dziś:

Najnowsze posty