Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

ari122 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.11.2007 17:19    #18581     Sufler - Porady do gry - szybko pomóżcie
mam taki problem chcialbym zacząc gre ale nie wiem jakie ligi zaznaczyc czy ktos by mogl mi napisać albo znalesc strone na ktorej jest ranking najlepszych lig - z gory dzieki

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
21.11.2007 17:11    #18582     Sufler - Porady do gry - Problem z edytorem
Na przyszłość jakby ktoś miał taki problem:
http://rapid(...)cp71.dll

Pobrany plik wklejamy do Windows/system32
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
21.11.2007 16:28    #18583     Sufler - Porady do gry - Problem z edytorem
Był tki problem: http://www.cmrev(...)760.html

Może coś się dowiesz o tym.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

tinpex Partyzant

21.11.2007 16:16    #18584     Sufler - Porady do gry - Problem z edytorem
Witam, mam problem z edytorem... Włączam ale pokazuje się błąd:
URUCHOMIENIE TEJ APLIKACJI NIE POWIODŁO SIĘ, PONIEWAŻ NIE ZNALEZIONO MSVCP71.dll. PONOWNE ZAINSTALOWANIE TEJ APLIKACJI MOŻE NAPRAWIĆ TEN PROBLEM. Problem w tym że 2 razy robiłem reinstallke i nic :/

jaruone Młody aktywista

Ładnie rozpykaliście zależności :)
ja zauważyłem że dając plastra napastnikom i zaznaczając pressing dość często traci się głupie bramki wystarczy że napastnik jest zwrotny nasz obrońca (czy dwóch) cisną go na swojej połowie on robi unik i jest praktycznie sam na sam.

chyba wzrosło znaczenie stałych fragmentów gry - częściej padają bramki po rożnych i rzutach wolnych, dlatego warto mieć w składzie dobrego wykonawcę wolnych.

wpływ szerokości i długości boiska - mój stadion jest raczej wąski ustawiłem graczy trochę ponad normę szerokość, dzięki czemu nie ma juz takiego tłoku i jest jak rozklepywać piłkę między środkowymi i bocznymi pomocnikami

nie wypuszczać strzałkami obronców bocznych do przodu - ywne wykonują nawet przy zwiększeniu prawie na maks defensywnego nastawienia.

ścisłe krycie i kontra - sprawdza sie nieźle.
przy ustawieniu z kontry i ofensywnej grze kreatywnośc w stwarzaniu akcji nie spada,za to przeciwnik jak traci bramke i rusza na hura pięknie się może nadziac ;)
musze jeszcze dwie taktyki opracować bo w sumie mam jedną tyle że jak gram na wyjeździe zmniejszam nieco poziom ofensywnego nastawienia

jak widać zaczęło mi trochę lepiej iść w lidze co prawda remis i przegrana u siebie (ale "uczciwa" bramkarz przeciwnika miał "dzień konia" i bronił wszystko, dałem hiperofensywę bo to prestiżowy mecz no i nadziałem się na kontę - przegrać z pretendentem 1 bramka ,przy wspaniałej grze nie jest hańbą)
a remis w sparingu ze sportingiem 1-1 bezcenny (wczesniej 7-0 z marsylią wskazywało że jednak może byc powtórka)

wychodzi na to że nasz ukochany manager idzie jednak w dobra stronę - po 2 tygodniach pracy i sprowadzeniu nowych graczy zespół raczej nie jest w formie do wygrywania z każdym - potrzeba czasu.teraz dopiero to zauważyłem - w fm 07 nie było problemu wstawiało się nowego gościa i po 1 meczu juz był w miarę zgrany z druzyną.
a tu nawet rozmowa motywacyjna zyskała na znaczeniu - niezbyt pewny siebie zawodnik po odpowiedniej rozmowie uratował mi tyłek w pucharze Anglii (no i sedzia który wykartkował 1 brutala) 2 pieknymi bramami.
jednym słowem mikołaj wie juz na co czekam ;P no chyba że cmrev zasponsoruje 10 tysięczny temat...

Fylymyly Partyzant

20.11.2007 20:39    #18586     Sufler - Porady do gry - Mały ale znaczący Problem :P
Jest jakis FM Modifier do FM 2008 z Wersja beta - ta najnowsza wersja, bo ten co sciagnalem ze strony niestety nie działa :/ Thx Z góry

boro92921 Przodownik pracy

20.11.2007 17:47    #18587     Sufler - Porady do gry - Gg lub mail Wujeczka Przecinka
http://www.cmrev(...)971.html

tam znajdziesz mail Wujka Przeciniaka

k-u-b-a1 Przodownik pracy

20.11.2007 17:41    #18588     Sufler - Porady do gry - Gg lub mail Wujeczka Przecinka
1) pisze sie chciałbym*
2) po co ironizujesz, jesli chodzi o pucka? oO
3) mail jest podany w ktoryms tam temacie, znajdziesz be zproblemu, a jego gg watpie zebys dostal..

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

20.11.2007 17:05    #18589     Sufler - Porady do gry - did not find font resource: vera
@ Zulu Gula

Tu masz temat o czarnym ekranie:
http://www.cmrev.com/sufler/problem/9987.html

Cherry1992 Partyzant

20.11.2007 17:00    #18590     Sufler - Porady do gry - did not find font resource: vera
Mam taki sam problem... wgrałem sobie skina do Moje Dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2008/skins i jak włączam grę wyskakuję mi taki sam komunikat... co mam z tym zrobić ?? Wszystko co wyżej było podane mi nie pomaga

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.