Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

ysaxy Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
PAche nie dzialaja na piratach

Save dziala po zaladowaniu latki wiec bez problemu mozesz instalowac

szewcumufan Partyzant

24.11.2007 00:26    #18572     Sufler - Porady do gry - ŁATKA a Vista 64bitowa
Ściagnalem latke i wyskakuje mi komunikat ze wersja programu nie jest zgodna z wersja systemu... czy ktos ma podobny problem, bo nie widzialem rozdzielenia latki co do wersji systemu operacyjnego, jest tylko windows albo mac

lukaszasada Partyzant

24.11.2007 00:07    #18573     Sufler - Porady do gry - jakie ligi?
witam wszystkim. Potrzebuje pomocy w sprawie wybrania lig do fm'a 2008. Mam wielki problem, mój sprzęt prezentuje sie tak: pentium IV 2,0GHz; 1024 MB RAM, dot. wyboru lig. Jestem patriota i na pewno zagram na 2 polskich, ale co dalej? proszę o pomoc aby fm nie mulił po 10 sezonach gry i aby była rozgrywka ciekawa. Z góry dzieki za pomoc.
!

ZQ Partyzant

24.11.2007 00:01    #18574     Sufler - Porady do gry - koszulka wyjazd Real Madryt
Mam problem a mianowicie nie wyświetla mi się wyjazdowa koszulka Realu a powinna, mam zainstalowanego patcha 8.0.1 niby takie małe coś a psuje trochę zabawe
Z góry dzieki za pomoc

Proletariat

23.11.2007 23:33    #18575     Sufler - Porady do gry - Crash Dumps
I znowó to samo wypadało by powiedzieć xP Mam następujący problem , który dręczy mnie od samego początku spotkania z FM 2008 mianowice gdy zaczne nową gre zapisze ją i wczytam raz max 2 razy wyskakuje mi ten błąd szukałem juz w poprzednich temamach ale nie znalazłem takiego przypadku , spodkałem sie juz z tym błędem w poprzednich częśćiach ale dotyczyły one tylko jednego sejwa.Proszę o pomoz z góry Dzx

drymek Partyzant

22.11.2007 22:59    #18576     Sufler - Porady do gry - malutki problem z patchem ;/
no to mnie to nie dziwi jesli posiadasz pirata i wyskakuje Ci błąd :P ale gdzies czytałem ze na piratach chodzi ładniutko ten patch ;/;/

Panowie dalej czekam na wyjasnienie mojego problemu :PP

drymek Partyzant

22.11.2007 22:00    #18577     Sufler - Porady do gry - malutki problem z patchem ;/
czy jest ktoś kto posiada repr. Niemiec po zainstalowaniu patcha 8.0.1 ?? jesli tak to co zrobił zeby pojawiła sie repr Niem.? dziwi mnie tez fakt iż po zainstalowaniu patcha nie pojawil mi sie folder 801 obok 800 ;/ z tego co pamietam to w FM 07 po zainstalowaniu np. patcha 7.0.1 pojawiał sie folder z 701 ;P

pyz7 Partyzant

22.11.2007 21:49    #18578     Sufler - Porady do gry - szybkość gry
Mam pytanie.Czy u Was koledzy również kiedy piłka wpada do bramki albo przelatuje przez linię końcową boiska dosłownie gra się wiesza czy wstrzymuje na 1sek(brak płynności).Czy zmniejszenie ilości lig naprawi ten problem,czy poprostu mój komp nie daje rady z biegiem czasu????Bardzo proszę o odpowiedź.Zainstalowałem patcha i płynność meczu w trybie pełnoekranowym nic nie poprawiła

err Partyzant

22.11.2007 21:41    #18579     Sufler - Porady do gry - Plusy i minusy patcha 8.0.1
Wiem, temat raczej forumowy, ale warto by było zebrać wszystkie plusy i niedociągnięcia patcha w jednym miejscu. Chciałbym wiedzieć co łatka "zacerowała", a gdzie pojawiły się nowe problemy.

Tu mógłby paść zarzut, że szukam kolejnych argumentów przeciw SI. Ja jednak jestem fanem tej gry i chcę kupić, ale dopiero jak będzie w pełni sprawna, stąd propozycja zebrania wszystkiego w jednym miejscu.

Jeśliby przeszkadzało, usunąć bezpowrotnie.

Pozdrawiam
err.

R0bert Partyzant

22.11.2007 13:54    #18580     Sufler - Porady do gry - Fake + facepack
Witaj. Mam problem z dwoma sprawami. Pierwszy, to jak mam zainstalować fake'a w wersji 8.0.1? Proszę napisz mi, co mam po kolei robić. Fake'a sciągnąłem z sortitoutsi.net. Drugi, to jak mam zainstalować facepacka? W wersji 2007 bylo to proste, ale jak zrobić w 2008? Bardzo proszę Was o pomoc. Pozdrawiam!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.