Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

jaruone Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.11.2007 14:50    #18531     Sufler - Porady do gry - Taktyka [temat zbiorczy]
jestem jak najbardziej za - sam miałem problem z dobraniem odpowiedniej taktyki, przez przypadek udało mi się skonstruować dobra taktykę wyjazdową jednak dalej nie czuję się pewnie w tej materii - słuchając Gmocha, Engela i Szaranowicza podstaw taktycznych raczej nie ogarnie się.

ps.strzałki do tyłu dla napastników oznaczają że wracają gdy się bronię??
głupie pytanie (bo zapewne tak jest) ale w wyjazdach mi się tak sprawdza dobrze (ktoś kiedyś wspomniał że gra tak "na codzień" i czasem przeciwnik z połówki wyjść nie może - stan sprzed patcha)

lukasz.lukomski Partyzant

26.11.2007 13:10    #18532     Sufler - Porady do gry - Zasady podczas mistrzostw
Prowadze Polske od paru lat. Pojechalem na mistrzostwa Europy. No i pojawil sie problem. Mialem takie oto wyniki (podaje dla calej grupy, zeby bylo jasno): http://img13(...)isg8.jpg
Wedlug zasad: http://img15(...)ycy2.jpg
wychodzi mi, ze powinienem awansowac do nastepnej rundy. Czy to jest bug? Zainstalowalem patcha 7.02 (jezeli ten byl ostatni).

sefko1 Przodownik pracy

26.11.2007 11:47    #18533     Sufler - Porady do gry - Taktyka [temat zbiorczy]
@Grzechoo
Osobny dział TAKTYKA to było by super. Ludzie mogliby zgłaszać swoje ciekawe taktyki. Można by je testowac i najlepsze ciekawie opisać i zamieśćić na stronie, tak jak talenty (juz raz w super sposób była opisana taktyka "diament";).
Potem można by o nich dyskutować.
Mógłby byc też poddział "PORADY", gdzie każdy mógłby pytać o problemy z ustawieniem, bądź zespołu, bądź poszczególnych graczy.
Napewno "taktyka" zasługuje na poważne potrakowanie przez cmrev.
Dzięki za zainteresowanie. Pozdrawiam.

sefko1 Przodownik pracy

26.11.2007 11:19    #18534     Sufler - Porady do gry - Taktyka [temat zbiorczy]
Wiesz dla mnie bardziej miarodaje jest zobaczyć taktyke i usłyszeć, ze tą taktyka ktoś Śląskiem Wrocław wygrał LM, niż w przechwałkach zobaczyć tylko efekt. Tu przynajmniej każdy miałby możliwość zweryfikować osiągniećią innych uzyskane dzięki konkretenej taktyce, a przy okazji samemu czegos się nauczyć.

@seweryn
większośc tematów na suflerze nadaje się na forum. Ale dla mnie problem tatyki to jedno z trudniejszych zagadnień fm-a, i wiem (chocby po tematach zakładanych na suflerze), że wiele osób nie potrafi sobie poradzić z zawiłościami tego aspektu gry.
A po co zasmiecać forum dziesiątami tematów jak mozna to zawrzeć w jednym tamacie, co jakis czas czyszczonym przez adminów.
Poza tym wole konstruktywną dyskusje na temat taktyki niż dziesiatki pytań o edytory, scouty i talenty.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
26.11.2007 08:34    #18535     Sufler - Porady do gry - III Liga Update już gotowy
ciolek149

Poczytaj: http://www.cmrev(...)010.html
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

drymek Partyzant

25.11.2007 22:32    #18536     Sufler - Porady do gry - pomocy!!! juz nie moge:-)
też mam podobny problem :P tylko ze ja chce sobie zagrac Stalą Rzeszów :P
ale powiem Ci ze u mnie KSZO w pierwszym sezonie awansowalo do II ligi :) wiec nie czekaj kolejnego sezonu tylko od nowa wczytaj nową gre :) ja na Twoim miejscu zaczął od nowa ;P jesli w pierwszym sezonie KSZO nie wejdzie to znowu NEW GAME ;) pozdro ;)

Visioner Przodownik pracy

25.11.2007 21:47    #18537     Sufler - Porady do gry - posiadanie piłki na latce 8.01.
chodzi o to, ze w KAZDYM meczu mam problemy z przewaga w polu, probowalem różnych poleceń itd. ale za kazdym razem mam posiadanie w granicach 40-45 % rzadko 50, wyniki ogolnie mam niezle ale zawsze druzyna przeciwna ma przewage, macie jakies pomysly aby temu zaradzic ??

miszczu212 Partyzant

25.11.2007 21:23    #18538     Sufler - Porady do gry - pomocy!!! juz nie moge:-)
Witam wszystkich. mam pytanie jak sie posługiwac edytorem?
zawsze uważalem edytor za cos niepotrzebnego dla gracza Fm. i wstydze sie tego że chce go użyc. ale mam taki problem. usilnie chce prowadzic KSZO i czekam juz na bezrobociu dwa lata z nadzieja na awans ale sie nie doczekałem i nie wiem co dalej. ciagnie mnie zeby grac:-) wyobrazcie sobie 2 sezony i nawet meczu nie gralem. dlatego mam pytanie do graczy ktorzy walcza w lidze polskiej. czy widzieliscie zeby u Was KSZO awansowalo do 2 ligi???? bo jak tak to moze poczekam bo edytor to jednak nie to.
czekam na odpowiedzi pelen nadzieji.
pozdrawiam

k-u-b-a1 Przodownik pracy

25.11.2007 21:07    #18539     Sufler - Porady do gry - Crash Dumps
aha, po twoim pierwszym poscie widac ze masz problemy z ortografia, tak wiec radze ci troszeczke posiedziec nad slownik od j.polskiego ;)

k-u-b-a1 Przodownik pracy

25.11.2007 21:04    #18540     Sufler - Porady do gry - Crash Dumps
pewnie manipulowales cos w edytorze, dlatego ci to wyskakuje. musisz w takim razie wyszukac ten folder i go usunac, wtedy problem powinien zniknac. tez tak mialem w wersji 07 i wyskoczylo mi to poniewaz tworzylem swoj klub. usunalem ten folder i po srawie bylo ;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution