Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

#@piterek@# Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.11.2007 13:02    #18511     Sufler - Porady do gry - blad
http://www.cmrev(...)197.html

Sprobuj zrobic tak jak niektorzy w tym temacie radzili.

Jednak sie mylilem z wczesniejszym postem :P

#@piterek@# Młody aktywista

27.11.2007 12:51    #18512     Sufler - Porady do gry - blad
Ja mialem ten problem w FM07 ale niestety nie pamietam jak go rozwiazalem. Niewiem czy czasem ten blad nie jest spowodowany starymi sterownikamido karty graficznej . Sprobuj wgrac nowe sterowniki do karty graficznej, jesli dobrze kojarze to stery powinny wyeliminowac ten blad.

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

27.11.2007 11:56    #18513     Sufler - Porady do gry - Taktyka [temat zbiorczy]
@ Ylv

W żaden sposób nie będzie mi przeszkadzał przyklejony temat w którym toczone są dyskusje na tematy związane z taktyką, sam zapewne często bym tam zaglądał bo do Mourinho jeszcze mi trochę brakuje :P:P:P

Ale jestem przeciwny zamieszczaniu w nim gotowców - gotowych taktyk do zassania, czy szczegółowych opisywanych taktyk - i w tym miejscu pojawia się prob. , jak rozmawiać o taktyce bez szczegółów ?

Chyba najlepsze by było w tym wypadku (bez zamieszczania taktyk) obejrzeć zapisany mecz, ale tu jest kolejny prob. bo to już coraz bardziej podchodzi po opowiadania ...
Nie wiem morze moja dyńka mnie zawodzi, ale nie potrafię sobie wyobrazić tego tematu stworzonego z ... hemm "półśrodków"(?) ... więc musiały by być w nim zamieszczane taktyki do ściągnięcia, a temu jak już pisałem jestem przeciwny.

A czemu jestem tak bardzo przeciwny zamieszczeniu gotowców - bo po dziś dzień przeklinam swoją własną głupotę i słabą wole po tym jak zassałem sławetną taktykę Diablo - wszystko było tak pięknie, wyniki po 5:0 i wyżej ... tylko radość z gry w jednej chwili szlak trafił :/

Więc gdyby taki dział z gotowcami powstał pewnie znów miał bym problem aby nie wejść , czegoś nie naskrobać, nie wyprobować nowej "super taktyki" ... jakie były by tego efekty łatwo się domyśleć ...

sefko1 Przodownik pracy

27.11.2007 11:07    #18514     Sufler - Porady do gry - Taktyka [temat zbiorczy]
[quote=kerry]Piszesz "Mógłby byc też poddział "PORADY", gdzie każdy mógłby pytać o problemy z ustawieniem, bądź zespołu, bądź poszczególnych graczy."

Po chorobę robić ten poddział, skoro jest sufler? Jest sens robić drugi dział o takiej samej tematyce. Z drugiej strony z taktyką prawda - dział ewidentnie na forum. [/quote]

Kerry nie zrozumiałeś mojej intencji. Mi nie chodzi o dublowanie suflera, ale o zaebranie na suflerze problematyki taktyki w jednen dział (podział). Byłby on zintegrowany z działem taktyka i suflerem, tak jak komentowanie newsów czy talentów.
Ale wszystko to kwestia do dyskusji i każda uwagą jest cenna. Tak więc dzieki.

Ja zakładając ten temat chciałem jednego tematu (przyklejonego) na temat taktyki. Padła propozycja działu TAKTYKA i napewno warta jest rozważenia. Według mnie jest on potrzebny. Natomiast zdaje sobie sprawe, że powstanie takiego dizału było by bardzo czasochłonne i przy braku czasu adminów, mogłoby nastąpić dopiero w dłuższej persepktywie. Tak więc dział TAKTYKA - TAK, ale na razie mozna by doraźnie przykleić temat na suflerze. POzdrawiam.

Bartez Przodownik pracy

27.11.2007 10:07    #18515     Sufler - Porady do gry - Gra po patchu
No jest edytor przecież, jaki problem stworzyć??

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

27.11.2007 10:02    #18516     Sufler - Porady do gry - Taktyka [temat zbiorczy]
Piszesz "Mógłby byc też poddział "PORADY", gdzie każdy mógłby pytać o problemy z ustawieniem, bądź zespołu, bądź poszczególnych graczy."

Po chorobę robić ten poddział, skoro jest sufler? Jest sens robić drugi dział o takiej samej tematyce. Z drugiej strony z taktyką prawda - dział ewidentnie na forum.

jeziorakFAN Partyzant

27.11.2007 00:34    #18517     Sufler - Porady do gry - Gra po patchu
Gram Wisłą Kraków. Chciałbym się tylko dowiedzieć, czy to jest normalne, abym miał w meczach u siebie przez ich dużą część nawet 30% posiadania piłki? Albo takie anomalie, kiedy gram u siebie ze słabszą drużyną, a ona ma 20 strzałów na bramkę, a ja powiedzmy 8-10. Czy taktyki tworzone przez graczy w FM2007 w ogóle nie działają w FM2008? Bo jakoś mi się prawie w ogóle nie sprawdzają, a miałem taką sprawdzoną, którą sam zrobiłem. Czy to jest moja wina albo może patch nie naprawił wszystkich błędów, czy może jeszcze coś innego? Widzę, że nie tylko ja mam ten problem. Gram już dobrych kilka lat w managery, ale jakoś z tym problemem nie mogę sobie poradzić. I jeszcze jedno: Dlaczego standardowe taktyki nie mają ustawionych poleceń już chyba od FM2006 tak jak to było w FM2005?

sefko1 Przodownik pracy

27.11.2007 00:23    #18518     Sufler - Porady do gry - Taktyka [temat zbiorczy]
@ag-25
Jak widac temat jest rozległy. Na razie nie wiadomo jak przychyla sie do niego administratorzy cmrev. Nie wiadomo jak będzie wyglądac i jakie problemy bądą mogły byc w nim poruszane. Pożyjemy zobaczymy. Warto sprobówac, ale nic na siłe. Jak pomysł przerodzi sie w temat w stylu "poporsze dobra takse dla Chelsea" to sam będą przeciw. Jednak na razie wierzę, że na tej stronie jest wielu utalentownych taktyków (przeciez nie wszystkie osiagnięcia w "przechwalkach" są wynikiem oszustwa), z którymi mozna by ciekawie podyskutowac na tematy zwiazane z wybranymi aspektami takycznymi. A jak ktos będzie chcial sie z tego cos nauczyć i pomoze mu to stworzyc pierwszą, własną, skuteczną taktykę, to uznam, że było warto.

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

26.11.2007 23:33    #18519     Sufler - Porady do gry - blad
ja wiem że wyszukiwarka to strasznie skomplikowana maszyneria, ale ja was bardzo proszę nie róbmy z siebie aż takich matołów :/

http://www.cmrev(...)035.html

boncur Partyzant

26.11.2007 22:39    #18520     Sufler - Porady do gry - Kartkowy problem
klim1981-,czyli chodzi Ci o to,ze mam ich inaczej ustawic, czy dac im konkretne polecenia aby " zmniejszyć odległość miedzy formacjami obrony i pomocy.."
Mozesz troszke wiecej o tym napisac bo nie mialem do tej pory w zadnej czesci cm-a i fm-a takich problemow z kartkami:|
Jesli chodzi o atrybuty to oczywiscie bralem je pod uwage.Odpalilem nawet edytor aby zobaczyc ten ukryty :)
Loczus- ale Cahill przynamniej z przewrotki gole strzela,wiec mozna mu te 12 wybaczyc :P

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution