@ Ylv
W żaden sposób nie będzie mi przeszkadzał przyklejony temat w którym toczone są dyskusje na tematy związane z taktyką, sam zapewne często bym tam zaglądał bo do Mourinho jeszcze mi trochę brakuje

Ale jestem przeciwny zamieszczaniu w nim gotowców - gotowych taktyk do zassania, czy szczegółowych opisywanych taktyk - i w tym miejscu pojawia się prob. , jak rozmawiać o taktyce bez szczegółów ?
Chyba najlepsze by było w tym wypadku (bez zamieszczania taktyk) obejrzeć zapisany mecz, ale tu jest kolejny prob. bo to już coraz bardziej podchodzi po opowiadania ...
Nie wiem morze moja dyńka mnie zawodzi, ale nie potrafię sobie wyobrazić tego tematu stworzonego z ... hemm "półśrodków"(?) ... więc musiały by być w nim zamieszczane taktyki do ściągnięcia, a temu jak już pisałem jestem przeciwny.
A czemu jestem tak bardzo przeciwny zamieszczeniu gotowców - bo po dziś dzień przeklinam swoją własną głupotę i słabą wole po tym jak zassałem sławetną taktykę Diablo - wszystko było tak pięknie, wyniki po 5:0 i wyżej ... tylko radość z gry w jednej chwili szlak trafił :/
Więc gdyby taki dział z gotowcami powstał pewnie znów miał bym problem aby nie wejść , czegoś nie naskrobać, nie wyprobować nowej "super taktyki" ... jakie były by tego efekty łatwo się domyśleć ...
Najnowsze posty