Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Ace D. Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.11.2007 20:30    #18501     Sufler - Porady do gry - blad
Witam mam mały problem,pod nazwiskami piłkarzy mam ciąg cyfr(nie wyświetla mi sie pozycja na boisku) .Łatka nic nie zmieniła:( WIe ktoś może o co chodzi??

wojciak Partyzant

27.11.2007 20:05    #18502     Sufler - Porady do gry - Taktyka [temat zbiorczy]
Dział "Taktyka" - jak najbardziej, ale na zasadzie felietonów.

Jeżeli ktoś w tej chwili ma problemy z taktyką w FMie to zapraszam na grono.net - tam klikamy na "grona i fora --> Gry i zabawy --> Football Manager 2007/2008
Polecam przyklejony temat "Nareszcie ktoś profesjonalnie podszedł do taktyki!!!"

Grafika... ludzie, nie ważne czy te face i logo packi są legalne czy nie, bo NIKT nie będzie nikogo za to ścigał. Myślicie, że np. Maciek Żurawski zaskarży jakiegoś fana za to, że za darmo i w dobrej wierze udostępnił w sieci jego foto jako dodatek do gry piłkarskiej? Prasa by go zniszczyła.

sefko1 Przodownik pracy

mialem dokladnie taki sam sprzet i podobny problem na fm2007, mi pomogl format dysku, ale moze pomoc zmiana pamieci wirtualne:

Kliknij prawym przyciskiem myszy ikonę Mój komputer i wybierz opcję Właściwości z menu podręcznego. Przejdź do karty Zaawansowane i kliknij przycisk Ustawienia w polu Wydajność. W oknie Opcje wydajności przejdź do karty Zaawansowane i kliknij przycisk Zmień w polu Pamięć wirtualna w oknie Opcje wydajności. Najprawdopodobniej wartość ok. 150 procent pojemności faktycznej pamięci RAM w zupełności wystarczyj

szymonn15 Partyzant

Nie,nigdzie nie grzebalem.Takze re-install nic nie daje. nie wiem w czym jest problem.
POMOCY!

deyna75 Partyzant

27.11.2007 17:40    #18505     Sufler - Porady do gry - problem z instalacja FM 2008
reinstalka to ostateczność, moze jakis inny sposób na rozwiązanie tego problemu?

deyna75 Partyzant

27.11.2007 17:18    #18506     Sufler - Porady do gry - problem z instalacja FM 2008
witam, próbuje zainstalować fm08 na moim laptopie xp, (spelnia wymagania min) i gra sie nie instaluje, nie ma zadnego komunikatu o błędzie, otwiera sie tylko okono installanywhere i po dojsciu do 100% nic sie nie dzieje. Próbowałem na innym lapie z vista i wszystko jest oki. Moze mi ktos cos doradzic, fm2006 i 2007 dziala bez problemu.

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

nie mam co do tego pewności, ale wydaje mi się że morze mieć związek z ilością ramu, lub z pamięcią wirtualna - spróbuj załadować mniejszą ilość lig, lub zmień ręcznie wartość pamięci wirtualnej, jeśli to nie pomorze to już tylko reinstal Fm-a...

Bo na takim sprzęcie powinno wszystko śmigać bez problemowo

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
27.11.2007 15:03    #18508     Sufler - Porady do gry - skrzynka wiadomosci
Masz koleś problemy... Nie mów, że sprzedasz FMa bo nawala Ci skrzynka i dziwne ułamki.
Proponuję zmienić kursy w opcjach. Mi się tak bardziej podoba.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Bestian Partyzant

27.11.2007 14:23    #18509     Sufler - Porady do gry - skrzynka wiadomosci
klim1981 - ok glebia szczgolow tylko, ze to nie zmienia tego dokladnie co ja chce a pozbawia mnie potrzebnych danych ze spotkan w tych ligach. To nie jest rozwiazanie.

Ylv - wiem o co chodzi. Specjalnie ustawilem sobie tak niska reputacje, zeby byly problemy ze znalezieniem graczy. W koncu nowo powstale zespoly nie maja reputacji. Ale to nie zmienia faktu, ze ten system ocen to syf. Gra tak na prawde nie ocenia potencjalnych umiejetnosci fruzyny tylko odnosi sie do jednego wspolczynnika, wczesniej wpisanego na widzimisie przez jedna osobe. Moge kupic Menchester i wysprzedac wszystki graczy. Uzywac w meczu na szczycie z Chealse samych "szarakow" a i tak komentatorowi bedzie strasznie ciezko ocenic kto ma wieksze szanse... bezsens.

Bestian Partyzant

27.11.2007 13:29    #18510     Sufler - Porady do gry - skrzynka wiadomosci
Nie wiem ktory z tych debili w SIkach to wymyslil ale to chyba najbaredziej irytujaca rzecz w calej grze zaraz obok skorki.

Chodzi mi o skrzynke wiadomosci. Sprawdzalem czy da sie to zmienic.. nie da sie.. albo ja nie jestem az tak starym wyjadaczem tej serii jak mi sie wydaje..w koncu gram tylko od CM2. O co chodzi. Chodzi o debilne wiadomosci o "samopoczuciu" pilkarzy. "Heniu srakowski z Szombierek Krasnystaw w 17 lidze armenskiej niezadowolony ze zdjecia go z boiska" !!!?? i co mnie to obchodzi!!?? I takich wiadomosci w mojej skrzynce jest dziennie do 5 nawet. Do tego podzial na dwie skrzynki... teraz juz nie mam wszystkich najwazniejszych informacji z ligi i ze swojego klubu, a takze o swoich zawodnikach w jednej skrzynce tylko musze przegladac druga z wynikami... Da sie cos zrobic z tym syfem.. bo mnie juz krew zalewa.

To bylo raz. Teraz dwa. System oceny szans. Gram w drugiej lidze zrobionym przez siebie zespolem. Zakupionymi zawodnikami.. i blablba takie tam. Mam ustawione na poczatek bardzo niska reputacje i byly problemy w ogole z zatrudnieniem kogokolwiek bo klub byl lysy, ale to nie wazne :) W kazdym razie. Podano mii szanse na awans do 1 ligi jako 5000-1 :]. I teraz nie wazne jaki mecz z kim gram mam szanse na zwyciestwo jak 50-1 w najlepszym przypadku 33-1. A wygralem w sezonie 9 spotkan plus zremisowalem 11. Analiza przedmeczowa jest tak zalosna, ze juz nawet nie zawracam sobie glowy czytaniem.

Ktos mi pomorze z problemem numer 1? Mam dosc tego syfu. Od razu mowie, ze gram z wlaczonymi 171 ligami na full detalach :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution