Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

kleszczu88 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
mam taki problem gram senegalem i mam tylko jednego bramkarza na normalnym poziomie reszta to juniorzy z francuskich klubow. ostatnio dostal kontuzji i musialem wystawic do gry 16-latka. przegralem z gabonem 3-2 po 3 strzalach na bramke oddanych przez moich przeciwnikow. jest w torino 2 bramkarz dosyc dobry, ktory moglby u mnie nawet byc tym pierwszym, ale on sie upiera ze chce grac dla wlochow, gdzie nie ma szans bo jak na reprezentacje wloch jest po prostu za slaby. jest jakas mozliwosc zeby go przekonac?

sitas92 Partyzant

29.11.2007 13:22    #18492     Sufler - Porady do gry - Bramki na początku meczu
Mam problem. Gram Lyonem i w każdym meczu, nie ważne z jaką drużyna gram trace bramke w pierwszych 10 min. meczu... Co mam zrobić, żeby tak nie było???? Czy ktoś też ma taki problem????

Rad717 Żołnierz frontu ideologicznego

Ja Ci nie zrobię tego zdjęcia ale zajrzyj na forumcm.net do działu grafika a tam bez problemu ktoś to zdjęcie przerobi :)

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

28.11.2007 21:49    #18494     Sufler - Porady do gry - Taktyka LECH Poznan .
Ludzie!!!!!!!!!!!!
Sufler to miejsce do rozwiązywania poważnych problemów.A jeśli macie taki problemy jak wybór taktyki to zostańcie przy simsach.

polllllll graham Partyzant

28.11.2007 20:50    #18495     Sufler - Porady do gry - Pomocy!!PPr
Siemka ej mam spory problem kupiłem sobie Sergio Aquerro do arsenalu i miał być u mnie podporą ataku bo reszta zawodzi a jest luty i nie zauważyłem że nie dali mu pozwolenia ale pozwolili przejść i teraz pisze mu na ikonce PPr i w żadnym meczu nie może grać a wypożyczyc go na rzie też nie moge;/ A do uzysakania hiszpanńskiego obywatelstwa ma 120 dni więc musiłbym go wypożyczyc po seonie i dopiero za sezon by wrocił a dałem za niego dużo i szkoda mi tego;/ Czy jest jakaś inna możliwość coś np z nim zrobić by dosatał to pozwolenia teraz

Peniukk Partyzant

28.11.2007 16:28    #18496     Sufler - Porady do gry - Taktyka LECH Poznan .
Witam , mianowicie moj problem polega na tym ze nie moge dobrac odpowiedniej taktyki do Lecha Poznan . Patrze na morale oraz na kondycje , na kazdy sparing miałem inną taktyke i zadna sie nie sprawdziła , 4-4-2 , 3-5-2 , 3-5-1-1 , moze doradzicie jaką wy gracie taktyką ? Pierwszy mecz ligowy z Jagielonią zremisowałem 1:1 :(
Grając przedtem reprezentacją Polski , dobrałem swietną taktyke 3-4-2-1 i doszedłem na półfinalu gdzie musiałem uznać wyzszosc Francuzow ;DD .

Damiiano Partyzant

28.11.2007 16:11    #18497     Sufler - Porady do gry - Prawo Bosmana w FM 2008
Co jeszcze ciekawsze, pilkarza z Hearts (czyli liga szkocka o ile dobrze pamietam) moge wyciagnac bez najmniejszych problemow... ;)

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
27.11.2007 23:39    #18498     Sufler - Porady do gry - PC , CMREV , PA
Ostatnimi czasy są jakieś problemy z serwerem CDP, ale mi się wydaje, że dzisiaj jest o niebo lepiej niż było np. wczoraj.
myspace.com/marneszanse

K@rim Młody aktywista

27.11.2007 23:12    #18499     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja Niemiec
Można usunąc plik inc i powinno pomóc ale trzeba chyba zaczynać grę od nowa i lepiej zrobić sobie dla bezpieczeństwa kopie zapasową tych plików gdyby coś sie z grą stało po ich usunięciu... możesz jeszcze o tym poczytać w innym temacie chociaż jest on opisany na podst. fm 2007 ale to chyba to samo, chociaż nic nie sugeruję bo nie chce Cię wprowadzać w błąd
http://cmrev(...)034.html

Rad717 Żołnierz frontu ideologicznego

27.11.2007 21:21    #18500     Sufler - Porady do gry - Gra po patchu
Taksy domyślne nie mają ustawionych poleceń ale co to za problem stworzyć je samemu i zapisać, by później nie robić tego od nowa?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution