Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Dave88 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.11.2007 02:03    #18481     Sufler - Porady do gry - Pomocy!! Problem z Transferami
A mianowicie Gram Lyonem i chciałem sie spytać co muszę zrobić aby wykupić zawodnika np z Barcy na zasadzie współwłasnosci i co trzeba zrobic aby takiego zawodnika kupic jesli sie nim interesuje a nalezy np do Interu i Parmy..Prosze o Konkretne Odpowiedzi

Bestian Partyzant

Zawsze gralem sobie z wylaczonym trybem pelnoekranowym.. do czasu fm08. Mam monitor 32 cale. Obsluguje niestandartowa rozdzielczosc 1360-768 (720p) i kiedy wlacze FM przeskakuje on automatycznie na 1024-768. Natomiast kiedy chce zeby pokazal sie w oknie a nie w trybie pelnoekranowym wyskakuje wiadomosc, ze moj system tego nie obsluzy... kiedy zmienie rozdzielczosc w systemie na 1024-768 program uznaje ja za zbyt niska i informuje, ze powinna byc wyzsza od tej, zeby ustawic tryb okna. Nie mozna ustawic u mnie na ekranie 1280-1024 bo zwyczajnie nie ma obslugi takiej rozdzielczosci.. czy jest inne rozwiazanie ??

Bestian Partyzant

30.11.2007 00:20    #18483     Sufler - Porady do gry - Bramki na początku meczu
to jest bug :]

to byl problem ze zawsze praktycznie w okolicach 7 minuty padala bramka.. pacz 801 to rozwiazal.. przynajmniej u mnie.. teraz padaja gole normalnie..

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

29.11.2007 23:14    #18484     Sufler - Porady do gry - Pomocy!!PPr
Jak to nie dostał?U mnie grał bez problemu.

JaQbUs Młody aktywista

Po 1 masz duży problem z ortografią (dóży aaaaa!). Po 2 powinienneś założyć nowy wątek. Po 3 na opakowaniu pisze że gra jest pod Viste. Jeżeli tego nie sprawdziłeś to jesteś nieporadny/pirat . Po 4 zrob reinstall ściągnił łatkę. Załóż nowy wątek gdzie ktoś ci pomoże

Arkadius Partyzant

witam wszystkich i prosze o pomoc!! mam dózy problem z którym niemoge sobie poradzic!! po zainstlowaniu FM08 i odpaleniu go zweża mi obraz gry po obu stronach.nieumie sobie z tym poradzic. Mam Windowsa-Vista i w nim moze jest zawarty problem.jezeli moze ktos mi cos doradzic to piszcie na gg 8178115 pozdrawiam i zycze sukcesów

take_me_bite_me Partyzant

29.11.2007 18:30    #18487     Sufler - Porady do gry - U-21
Postanowiłem zacząć swoją karierę od prowadzenia reprezentacji Polski U-21.. wpisałem dane itp. itd., wszedłem na 1 kadrę, później na U21 i kliknąłem : Podejmij pracę i wszystko cacy... tylko że mam mały problem... jak już gram to nie pokazuje mojej foty na profilu, a na takie rzeczy to akurat zwracam uwagę... wiecie może jak rozwiązać ten problem? bo próbowałem na różne sposoby i nic ;/ można np. później załadować fotkę albo jakoś inaczej rozwiązać ten problem? z góry thx za pomoc (= pozdrawiam.

jeziorakFAN Partyzant

Kolega gra Wisłą i od razu w pierwszym sezonie po sparingach trzeba zgłosić piłkarzy do rozgrywek. Zglosił 23 i zostawił miejsca dla 2 nowych zawodników, ktorych sprowadził w tym samym okienku. Jak może ich zgłosic do składu, żeby grali w lidze tzn. tych dwóch brakujących i czy w ogóle można to zrobić? A to jest dopiero środek sierpnia.

harry-okulary Partyzant

29.11.2007 15:15    #18489     Sufler - Porady do gry - POMOCY! PROBLEM Z SAVE
do cube41

to ja założyłem ten temat, miałem taki sam problem,z sejwem jest wszystko w porządku, nie wiem czym jest to powodowane, POMOGłO PRZENIESIENIE DOMYśLNEGO FOLDERU Z sejwem Z MOICH DOKUMENTóW DO INNEGO NA INNą PARTYCJE, mozesz to zrobić w ustawieniach tj, zmienic folder a nastepnie przeniesc gre o tam. i wtedy wczytac,podejrzewam ze jest to problem z systemem, ale nie wiem jak i dlaczego? mam org xp, jak po przeniesieniu tego sejva nie bedzie dzialac preinstaluj gre ale nie na partycje systemowa i od razu zmien domyslny folder, jesli wtedy zaczniesz nowa gre, na innej partycji,powinno być ok , u mnie teraz normalnie sie wczytuje. pozdrawiam

k-u-b-a1 Przodownik pracy

przekonac normalnie? racej nie dasz rady. jesli tak bardzo ci na nim zalezy i jestes zdolny zrobic wszystko by go wlasnie dostac w swe rece, to w takim razie jedynym wyjsciem jest FMM.. tam mozna chyba dodawac badz tez usuwac narodowosci wiec nie bedzie zadnego problemu ;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution