Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

jarek19883 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.11.2007 18:02    #18471     Sufler - Porady do gry - Co to oznacza?
widze ze macie problemy z klauzula po spadku!jezeli jest wyrazona w procentach to jest to obnizka jego zarobkow a jezeli w walucie to dany grajek moze po spadku odejsc z klubu za tą wlasnie sume ustalana w kontrakcie!co do tej klauzuli menadzerskiej to sam chcialbym wiedziec!odpowiedzi sa rozne wiec moze ktorys admin(przy nicku jest napisane "pomaga prawie zawsze";)nam odpowie???!

karrido Partyzant

30.11.2007 17:23    #18472     Sufler - Porady do gry - Co to oznacza?
Mam mały problem, mianowicie nie wiem co oznaczają te klauzule przy proponowaniu kontraktów. (Menadżerska klauzula odejścia, klauzula spadku oraz oferty minimalnej) Jeśli wiecie to mi napiszcie. Z góry wielkie dzięki.

suriko Partyzant

30.11.2007 15:39    #18473     Sufler - Porady do gry - Problem z mini scoutem;/
odpalam gre minimalizuje i chce wlaczyc mini scouta i wyskakuje mi error..?;/ co to moze byc.?

Mateyyy Młody aktywista

30.11.2007 15:34    #18474     Sufler - Porady do gry - Problem z małymi fotkami.
Mam problem:po rozpakowaniu tego moda co daje male fotki nadal mam duze. Robie wszystko tak jak jestw instrukcji. Gram na wersji 8.0.1 Pozdro i z góry dzieki za pomoc.

Precel87 Partyzant

30.11.2007 15:21    #18475     Sufler - Porady do gry - III Liga Update już gotowy
he! też mam ten problem co kolega Etholt. Zainstalowałem FM na C, mam łatkę 8.0.1 , mam oryginalna gra i przy próbie utworzenia nowej gry (wybierając bazę danych III liga update) nie chce się gra załadować

Byłbym wdzięczny za pomoc
pzdr

Painkiller Partyzant

30.11.2007 14:52    #18476     Sufler - Porady do gry - Problem z podpisami.
Moj problem polega na tym ze nie widac podpisow pod zawodnikami, klubami czy ligami. Prosty przyklad, wlaczam profil zawodnika i zamiast pozycji na jakiej gra pod jego imieniem i nazwiskiem widze "2763528" tak samo jest z ligami, klubami itd. Co zrobic zeby pojawily sie normalne podpisy a nie nic nie znaczace dla mnie cyferki? Prosze o pomoc.

A to link ktory pokazuje problem:

http://www.fotos(...)1d2.html

Bestian Partyzant

khm... co? taaaa... sterowniki........... bardzo zabawne.... tak sie sklada, ze ekran nie jest w stanie obslugiwac takiej rozdzielczosci ale to co innego. problemem nie sa sterowniki ani karta graficzna ani monitor, tylko gra, ktora nie potrafi ustawic sie do rozdzielczosci 1360x768. Chcialby sie dowiedziec czy jest jakas latka.. programik.. cokolwiek co to zmienia.. moze trzeba napisac jakis plik ini. albo cfg.. ktos wie??

khadro Partyzant

30.11.2007 12:22    #18478     Sufler - Porady do gry - wspolpraca z innymi klubami
Witam..

mam takie pytanie.. Gram Fc Bayern ..wlasnie zaczynam 3 sezon , w poprzednich wydaniach FM nie mialem z tym problemu..ale teraz TAK. chodzi glownie o wspolpraca z innymi klubami kilkanascie razy prosilem zarzad ale zawsze byla ODMOWA

" Zarzad nie bedzie obecnie rozpatrywac prosb o nawiaznie wspolpracy z innymi klubami"

co robic i jakim sposobem przekonac ich to zmiany swoich racji, decyzji?
.. wspol. z malymi klubami duzo pomaga ( wypozyczenia itd)

dzieki, pzdr

Visioner Przodownik pracy

chodzi o to ze 1 lutego przyszla wiadomosc o przypisaniu numerow zawodnikow ale ja zignorowalem poniewaz chcialem numery przypisac pozniej i teraz jest problem ze ZADEN zawodnik nie jest uprawniony do gry w lidze i mam samych szarakow do wyboru! (i to slabych) niestety nie mam save'a z przeszlosci blagam o pomoc! czy da sie to jakos w edytorze zmienic ???

Nemrod Partyzant

30.11.2007 08:55    #18480     Sufler - Porady do gry - Bramki na początku meczu
to ciekawe bo ja nie mam takiego problemu mam oryginała i najnowszą łatkę (nie Beta) i gra daje naprawde dużo radochy nie dostrzegam JAK NARAZIE zadnych bugów....

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution