Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

MUFCFAN Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam. Mam pewien problem, nie wiem do końca, czy to wina gry, czy komputera. Podczas minimalizacji gra się zawiesza i komputer się restartuje, nie wiem, czy to wina FMa, bo nie przy każdej minimalizacji to się dzieje. Oczywiście w innych grach nie mam takiego problemu.

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
14.11.2015 18:02    #1842     Football Manager - Ogólna dyskusja - Problem z nazwiskami
To nie to, rozwiązałem już problem kolegi. Wklejam metodę dla potomnych:

Kilknij prawym w grę na Steamie, wejdź we Właściwości i tam masz zakładkę Pliki lokalne. Użyj opcji "sprawdź spójność plików gry". Powinno pomóc.

P.S. Oczywiście, jeżeli spójność nie pomoże, sprawdźcie podpowiedź Gietza :)
twitter.com/Ceyvol

Luky1992 Partyzant

Mam problem z nowym Fm 16 mianowicie po rozpoczęciu kariery mam inne nazwisko managera niż podawałem i nazwiska piłkarzy też są fikcyjne. Proszę o pomoc

Luky1992 Partyzant

14.11.2015 15:43    #1844     Football Manager - Ogólna dyskusja - Problem z nazwiskami
Witam Użytkowników. Mam pewien problem mianowicie kupiłem dzisiaj nowego Fm 2016 i zaczynając nową karierę mam inne nazwisko managera niż wpisywałem i nazwiska piłkarzy też są fikcyjne. Jak poradzić sobie z tym problemem proszę o pomoc

Gietz Polski Szef Researchu

Grupa: Moderator
[quote="patataj"]Witam,
nie wiem czy to błąd, ale gra mi się strasznie tnie w czasie meczów, nawet na średnim poziomie. Jest to o tyle dziwne, że beta śmigała mi płynnie na najwyższej jakości grafiki. W ustawieniach w dalszym ciągu zalecana jest bardzo wysoka jakość grafiki. Czy ktoś ma może również ten problem, bądź pomysł jak go rozwiązać?
W tej sytuacji gra stała się niegrywalna. Tym bardziej jestem zły, że beta zapowiadała jedną z lepszych edycji FM.[/quote]
Nie jestem ekspertem od spraw sprzętowych, ale miałem podobny problem kiedyś na laptopie, gdy system przełączał mnie z karty graficznej na zintegrowaną gdy miałem jakiś inny program w tle, musiałem w ustawieniach karty zaznaczyć żeby FM zawsze korzystał z karty.

StaryMundi Partyzant

[quote="Slayer666"]O Cie chuj, kolejny,który nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Ja nie mam nic do porażek.Wielokrotnie nawet po wpierdolu z Bastią czy Caen cieszyłem się z gry moich zawodników,wiedziałem,że to tylko wypadek przy pracy,na obecnym silniku nie widzę żadnego progresu,bez różnicy co zmeniam,gdzie kogo ustawiam[/quote]

Drogi Adminie,
Naprawdę nie masz problemu, że na forum twórczo i kwieciście udzielają się tacy dżentelmeni jak powyżej? Są przecież specjaliści, którzy pomagają w walce z niepohamowanym pragnieniem wydobywania z siebie bluzgów. Jest to jednostka chorobowa, która jest związana z różnymi kompleksami oraz frustracjami wynikającymi z życia realnego. Nie ma co się śmiać, ale nie jestem pewien czy kolega ze swoimi problemami nie zaśmieca tego forum. Może się mylę. Decyzja należy do Ciebie, Adminie.

Wracając do tego co istotne. Z serią jestem od czasu CMa i po latach rozczarowań muszę powiedzieć że w tym roku dają radę. Realizm na plus. Trzeba mądrze wprowadzić drużynę w sezon aby nie było mnóstwo kontuzji, trzeba zgrać drużynę aby dobrze realizowali założenia. Tak dobrze było ostatnio w 2012. Może w końcu obędzie się bez killer taktyk co spowoduje smuteczek u niektórych;)

patataj Partyzant

Witam,
nie wiem czy to błąd, ale gra mi się strasznie tnie w czasie meczów, nawet na średnim poziomie. Jest to o tyle dziwne, że beta śmigała mi płynnie na najwyższej jakości grafiki. W ustawieniach w dalszym ciągu zalecana jest bardzo wysoka jakość grafiki. Czy ktoś ma może również ten problem, bądź pomysł jak go rozwiązać?
W tej sytuacji gra stała się niegrywalna. Tym bardziej jestem zły, że beta zapowiadała jedną z lepszych edycji FM.

marcin771991 Partyzant

13.11.2015 17:18    #1848     Football Manager - Kącik graficzny - Problem z 3D
Witam dlaczego w nowym FM 16 nie mogę włączyc abo oglądać mecze w 3D? Opcja ta jest nieaktywna, mozliwe ze jest to spowodowane windowsem xp?

lampard2 Partyzant

Problem rozwiązałem po prsotu facepack nie działał akurat na mojej skórce

kell1987 Partyzant

[quote="lampard2"]Ja korzystam z Bitdefendera. Avast wytwarzał jak dla mnie zbyt wiele problemów ostatnimi czasy

Mam natomiast zupełnie inny problem. Otóż dodaje do folderu graphics folder z facepackami i w ogóle nie widać ich w grze. Stadiony,loga itd działają tylko nie to. Ktoś zna jakies rozwiązanie problemu?
[/quote]
a ja znowu tutaj nie mam problemu, wszystko śmiga super, facepaki mam ponad 300tys, a logosów ponad 31 tys i jest ok. Też wielka niewiadoma od czego to zależy, a skąd masz facepaki? Być może w jakiś sposób nie są kompatybilne w Fm16:?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution