Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

THE GUNNERS Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Pawisco: Po części nie mogę się zgodzić bo ten Pacheco przeszedł do niego jak miał 18,19 lat i miał średnie staty a po sezonie eksplozja talentu raczej rzadko spotykana. A w treningu nic nigdy nie zmieniał na ogólnym jechał.

9pucek: Naprawdę żal mi ciebie. Zauważyłem, że czepiasz się wszystkiego i wszystkich. Mój temat to dla mnie jakiś problem, mniejszy ale problem.

Bestian Partyzant

09.12.2007 19:00    #18372     Sufler - Porady do gry - Co z tą grą ?;/ Pomocy!!!
@Pawisco

masz racje.. niech w ogole nie wstawia sejwa bo po co.. byloby za latwo prawda.. a my lubimy wyzwania... bdw wspaniala rada.. zadziala dopiero.. tylko ze to mu juz dziala i sie wykrzacza.. jakby wymagalo frmaa to by nawet nie ruszylo...

@Deduś

czkaj na pelna wersje i koniec... lada dzien pokaze sie pewnie poprawka bo takich ludzi jak ty (oszukujacych w FM) nie brakuje i oni tez maja ten sam problem...

Deduś Partyzant

09.12.2007 18:39    #18373     Sufler - Porady do gry - Co z tą grą ?;/ Pomocy!!!
A obrazka tutaj sie nie dało wstawić gdyż podczas jego ładowania wyskakuje jakiś błąd 04 ale tutaj http://cmrev(...)9/4.html jarek 19883 wstawił prawie to samo.U mnie jest identyczny komunikat tylko inny numer błędu.Napiszcie co z tym robić bo scout by sie przydał czasami a nowej gry nie chcę rozpoczynać.

Deduś Partyzant

09.12.2007 18:17    #18374     Sufler - Porady do gry - Co z tą grą ?;/ Pomocy!!!
Bestian nie napisałem ze nie powoduje "błędów" tylko że akurat TEN błąd nie jest z tym związany;/;/ Jak by coś było źle to wogóle by mi się nie włączył a jak już mówiłem działało wszystko poprawnie.A przed chwilą odkryłem coś ciekawego.Mianowicie miałem inny save na kompie też grany tą samą drużyną tyle że zapisany dzisiaj rano i jego wczytuje bez problemu i działa;/ A ten ostatni mimo ze nic nie robiłem nie chce się wczytać.Pomóżcie proszę.

Actimel Młody aktywista

09.12.2007 16:51    #18375     Sufler - Porady do gry - Lagi
Witajcie sporo razy już próbowałem zacząc grać z kumplami przez siec w FM 08 jednak ten kto przyłacza sie do gry zawsze ma problemy ciągle ma lagi i się scina internet mamy po 3mb wiec czemu takie problemy występuja ?

miszczu212 Partyzant

09.12.2007 16:22    #18376     Sufler - Porady do gry - (za) duzo traconych goli?
ok sprobuje. ze screenem może być problem bo mam niemieckojęzyczną klawiature i na polskiej viscie pare guzików nie działa ale moze jak zmienie na chwile jezyk klawiatury to zaskoczy. dam dokładne namiaryna niego to moze sie znajdie, ale nie wiem czy byl od poczatku?! zeby nie wyszlo ze klamie:-( co znaczy newgen?

teraz jak zmienie taktyke to nic chyba nie zdzialam??

k-u-b-a1 Przodownik pracy

09.12.2007 16:17    #18377     Sufler - Porady do gry - Dlaczego tak sie dzieje ???!!!!!
a. hunt w chelsea w pierwszym skladzie? jest wiele wiecej lepszych napastnikow wedlug mnie w tej grze. co do twego problemu, czasem warto jest zminic taktyke. przeciez nie zawsze chelsea gra tak samo. raz sie broni, raz atakuje itd. pokombinuj z taktyka!! ;)

miszczu212 Partyzant

09.12.2007 15:51    #18378     Sufler - Porady do gry - (za) duzo traconych goli?
witam. jestem fanem fma od kilku lat. uważam ze mam już spore umiejętnosci ale wydaje mi sie ze fm 08 jest najtrudniejszy. gram kszo 3 sezon. miaLem plany awansować w drugim sezonie ale nie dałem rady.
i teraz mam pytanie, problem?.
w pierwszym sezonie straciłem 57 bramek a zająłem 6 miejsce w lidze. w drugim sezonie 5 miejsce i straconych 53!!
obecnie po 27 meczach walczę o awans(6pkt tracę)a mam już 43 gole stracone. dlaczego?
gram na patchu, obrońców tez nie mam złych, gram bardziej defensywnie, 4-4-2.
kombinowałem już z taktyka i nie wiem czemu aż tyle tracę? bo strzelam mniej więcej tyle ile tracę.
macie jakiś pomysł bo nie mogę zasnąć i wciąż o tym myślę.

Visioner Przodownik pracy

09.12.2007 15:22    #18379     Sufler - Porady do gry - Problem z grafiką (??)
jeszczce raz C:Documents and SettingsMoje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2008 na poczatku wstawialem poprzez program files i mialem ten sam problem
pzdr

heniu666 Partyzant

09.12.2007 15:16    #18380     Sufler - Porady do gry - Problem z grafiką (??)
hej:)wgralem sobie nowego patcha 8.0.1.,potem postanowilem tez dorzucic troszke logopackow i facepackow...i tu zaczely sie schody-po ich wgraniu pojawily sie takie problemy:
-podczas wlaczania gry nie wyswietlaja sie plansze na poczatku(SI games,wykopmy rasizm itp),ekran jest wtedy czarny
-gdy gra sie juz zaladuje to glowne menu jest pozbawione kolorow,jest cale biale i widac tylko napisy,tez na bialo;/
powyzsze problemy ustepuja jak usune te logopacki i facepacki,wtedy da sie grac;p ale co to za gra bez herbow i zdjec hehe;p
dodam ze probowalem roznych ustawien w opcjach gry,wlacz/wylacz buforowanie, wlacz/wylacz odswiezanie skorki itp...nic nie pomoglo

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution