Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Tzar Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Szukałem czegoś na ten temat w archiwum Suflera, ale nic nie znalazłem :(

Gram sobie przeciętnym klubem w Primera Division. Skład słaby, kasy na transfery nie ma a trzeba przecież coś ugrać w tym sezonie. Myślę sobie - wypożyczyć paru dobrych grajków z większych klubów. Patrzę na rezerwy Chelsea a tam m.in. Makelele i Obi Mikel - środek pola jak marzenie. Brak zainteresowania nimi ze strony innych klubów, więc tym bardziej się cieszę. Składam ofertę wypożyczenia Makelele i następnego dnia dostaję wiadomość, że 5 klubów z Premiership i 4 z League 1. przed chwilą również złożyły taką ofertę Chelsea. Makelele wybrał Tottenham (co mnie nie dziwi, wszak to o wiele lepszy klub od mojego).

Mówi się trudno. Obi Mikelem nadal się nikt nie interesuje, więc składam podobną ofertę i co? Kilka godzin (czasu gry) później to samo robi Milan, Juve, Fiorentina i Palermo. Nazajutrz wieczorem liczba ofert wzrosła do 17 (tym razem tylko z Serie A). Obi poszedł na rok do Juventusu.
Co to ma być do k**** nędzy!? W ciągu jednego dnia prawie całe Serie A przypomniało sobie, że też mogą korzystać z wypożyczenia? To ma być realizm?

Albo gram Legią, wypatrzyłem w Brazylii paru dobrych i przede wszystkim tanich piłkarzy. Składam oferty, lecz zanim zostają one przyjęte po tych właśnie zawodników zgłaszają się Bayern, Schalke, Leverkusen i parę innych z Bundesligi. Chyba nie muszę pisać kogo wybrali "moi" Canarinhos? Gdzie Legii konkurować z takim Schalke czy Bayernem?

Dlaczego mniejszym klubom tak trudno sprowadzić kogoś dobrego mimo że normalnie nie byłoby z tym problemu? Gdzie tu realizm? Przecież jak Legia ściągała Edsona, czy Bełchatów Costly'ego to nie było nic słychać o tym, że inne (większe) kluby też ich chcą.

Moje pytanie brzmi: jak sobie z tym radzić? Jest jakiś sposób na "złodziejskie" kluby?

P.S. Uprzedzając niektóre odpowiedzi - wiem, że klub sprzedający mógł powiadomić ewentualnych chętnych o naszej ofercie, ale czy działoby się to na TAKĄ skalę? Prawie zawsze nasza oferta przyciąga uwagę kilkunastu klubów "z wyższej półki", z którymi nie można konkurować.

K@rim Młody aktywista

13.12.2007 10:47    #18342     Sufler - Porady do gry - TUG'S Trening 08 - problem
TUG'S Trening 08 - problem

Od początku gry Fm 08 używam trening TUGA 08 i w oknie treningów widać zielone strzałki a w profilu zawodnika już nie... czasami tylko czerwoną jak ma kontuzje...też tak macie?? czekam już 8 miesięcy i zobaczyłem w profilu zawodnika tylko 2 zielone strzałki. Tak samo jest u juniorów a tam w fm 07 widziałem same zielone strzałki... jeśli temat już był to sorrka ale szukałem i nie znalazłem

kaczmar123 Partyzant

12.12.2007 23:02    #18343     Sufler - Porady do gry - trudności taktyczne
a ja mam bardzo duże problemy z taktyką, gram newcastle, skład mam naprawdę bardzo silny a mimo to tracę dużo bramek. moja 11-stka wygląda tak: Given-Geremi,Boulahrouz(Tylor),Oleguer(Moretti),Atouba - Simao,Riquelme,Kallstrom(Emre) ,N'zogbia - Owen,Martins(Ashton). Gram 4 sezon i moje najwyższe miejsce to 6 :/ doradźcie coś, prosze.

Deduś Partyzant

12.12.2007 22:58    #18344     Sufler - Porady do gry - Genie Scout 2008 - Bład.
Ja mam podobny problem;/ Rożni się to z tego co zauważyłem tylko cyferkami w tym okienku co wyskakuje gdy gra nie chce się wczytać:( Z tym że u mnie przez około tydzień wszystko hulało bez zarzutów dopiero ostatnio coś się porobiło.Mam 2 savy grane ajaxem i tego wcześniejszego wczytuje bez problemów a ten co zapisałem później sie nie wczyta za nic.Jak by ktoś wiedział co jest grane to proszę o pomoc.

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
12.12.2007 21:44    #18345     Sufler - Porady do gry - Udział playmakera w grze
[quote]Wiem, że on pisze pewnie kolejny poradnik ale dotąd sufler służył czemu innemu. Raczej rozwiązywaniu problemów niż zbieraniu opinii.[/quote]

Piotr Sebastian działa w porozumieniu z redakcją.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
12.12.2007 21:36    #18346     Sufler - Porady do gry - Udział playmakera w grze
Wiem, że on pisze pewnie kolejny poradnik ale dotąd sufler służył czemu innemu. Raczej rozwiązywaniu problemów niż zbieraniu opinii. Ale to admini wyznaczają ścieżkę i skoro pozwalacie to spoko.

Nie wiem czy dane tutaj zebrane będą rzetelne każdy może napisać jakieś głupoty...

A co do tych podań to jest to zależne od bardzo wielu czynników:
typu rozgrywającego, jego umiejętności, naszej taktyki, przeciwników, taktyki rywala itp.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

newkirk Partyzant

12.12.2007 21:18    #18347     Sufler - Porady do gry - Bramkarz - HIMEN
Trening strzelecki można poprawić ale w czym? W instynktownym strzelaniu nie w bramkarza a obok? Bo sytuacje strzeleckie są, strzały w światło bramki są, napastnicy do zmiany? Henry, Eto'o, Aguero - którego zmienić? Ale cóż z tym problemem to już od CM3 walczę...

Visioner Przodownik pracy

12.12.2007 21:13    #18348     Sufler - Porady do gry - Bramkarz - HIMEN
w wersji 07 akurat nie mialem tego problemu ;)

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
12.12.2007 19:09    #18349     Sufler - Porady do gry - Dziwny problem ze skinem Steklo
Ja zrzędze tylko wtedy gdy ktoś ma problemy wynikające z nie przeczytania regulaminu itp.
W innych przypadkach staram się zawsze pomóc.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Laionik93 Partyzant

12.12.2007 18:31    #18350     Sufler - Porady do gry - Mistrzostwo Polski
ja bez problemu wygralem lige w pierwszym sezonie. najlepszym klubem OE. Lechem Poznań

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution