Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Tores ReDevil Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Zainstalowałem FM 08 na Macu, plik fake edytowałem bez problemu na zwykłej bazie 8.0.0, lecz gdy zainstalowalem patcha 8.01 nie mogę w nim edytować (folderze z 801), wklejać źadnych plików więc nie mam jak grac z fake na latce 8.01. W opcji "Get Info" o folderze updates - 801 mam jedynie mozliwosc: "Read Only", wie ktoś może dlaczego i jak to zmienic ? Bardzo prosze o pomoc, z gory dzięki.

grzelu_sdz Partyzant

13.12.2007 21:03    #18332     Sufler - Porady do gry - pomocy trening tug's 2008
mam problem jak wlanczyc ten trening czy musze miec jakies spedjalny program zeby odczytac pliki bo jak saciagne to pisze sa zeby je otworzyc za pomoca programu czy trzeba to gdzies wgrac na dysk z gory dzieki za odpiwedzi

kleszczu88 Partyzant

Problem był już od dawna, ja osobiście oferuję piłkarzowi po prostu dobry kontrakt(czasem jak mi zależy to nawet kilkakrotnie więcej niż chce + premia za podpis) no i grając np. takim excelsiorem(kandydat do spadku z eredivisie) udaje mi się przebijać oferty ajaxu, psv czy klubów bundesligi, league1 czy jeszcze silniejszych. no ale to znacznie nadwyręża budżet i trzeba pilnować aby nie przecenić możliwości klubu.

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

13.12.2007 17:26    #18334     Sufler - Porady do gry - Sprzedaze
Czesc, dawno tu nie pisałem :). Moj problem ( własciwie zysk ) polega na tym ,ze grajac Slaskiem ustawilem kraj dodatkowy Czechy myslac o talentach. W pierszym kole transferowym spostrzeglem, ze wszyscy slabi pilkarze uciekli z Polski do Czech ( banalnie latwo posprzedawalem tam samych cieniasow np. Pawel Wozniak za 60 tys zl albo Janusz Urbaniak za 40 czy Chifon za 120 tys ), to to jest fajne, ale nagle w zimie juz najepsi zaczeli uciekac np. Gargula za 3.25 mln do Most czy Zienczuk za 2 mln, lub moj Piotk Koman za 500 tys. Co z tym zrobic, zeby tak masowo nie uciekali ?

tinpex Partyzant

13.12.2007 16:23    #18335     Sufler - Porady do gry - Szybkość przetwarzania meczów
witam, mam mały problem
jako że gram w 4 lidze angielskiej nie interesują mnie mecze LM, PU oraz reprezentacje. Chcę żeby mecze nie przetwarzały się szczegółowo więc w głębi szczegółów odznaczyłem szczegółowe przetwarzanie. LM i PU ładują się ok 2 sekundy, natomiast reprezentacje ok 3,4 minuty. I to nie el.ME bo to idzie w miarę szybko, ale mecze typu Jordania u19-Kambodża u19 ładują się tak długo... coś można poradzić?

Mally89 Partyzant

Moze sa za drodzy ? ;-) taka gra to tez denerwuje mnie :-) dlatego wysyłam graczy do 2 ligi do klubu filarnego i po problemie

rondel Ekspert

Grupa: Moderator
13.12.2007 14:44    #18337     Sufler - Porady do gry - Bramkarz - HIMEN
Trochę to pewnie wyolbrzymiacie by było bardziej bugowato...
poprostu Twoi zawodnicy nie umią strzelać bramek jest to spowdowane złą taktyką, złym treningiem, złą rozmową motywacyjną, złym menadżerem, naprawde powodów jest mnóstwo i nie musi być to wina gry, popatrz niektórzy nie mają takich problemów, może ma to coś na rzeczy....
"Człowiek nie ustępowałby aniołom i nie podlegałby śmierci, gdyby nie słabość wątłej jego woli"

E.A.P. (1809-1849)

cristiano88 Partyzant

miałem ten problem już w FM 2005 i od tamtej pory ,gdy jestem zainteresowany jakimś zawodnikiem(tzn.,że składam mu ofertę)odrazu po jej złożeniu USUWAM tego zawodnika z mojej LISTY ŻYCZEŃ i nikt się nim nie interesuje:D:P...w tym FMie też tak robie i jest tak samo:)powodzonka:):):)

themorpheus Partyzant

13.12.2007 12:48    #18339     Sufler - Porady do gry - TUG'S Trening 08 - problem
U mnie ten sam problem występuje. W treningu strzałki wszystkie są do góry a w profilu zawodnika już jest bez zmian??? OCB?

Tzar Przodownik pracy

pierdutka -
Sherman Cardenas ma rep. narodową i kupiłem go bez żadnych problemów, a ja pisałem o Brazylijczykach z rep. lokalną lub mniejszą.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution